מפת גאות ושפל

טעלול

New member
מפת גאות ושפל

שלום רב, איפה אני יכול למצוא תרשים גאות ושפל של אזור הלאגונה של ונציה מחודש ספטמבר 2010 ? תודה

gb228

Active member
אולי WXTIDES32

תכנה חינמית לחישוב גאות ושפל לפי מיקום ותאריך. השתמשתי בה קצת לפני הרבה שנים. למיטב זכרוני היא מכסה את מרבית העולם. תוריד ותבדוק.

מאיר ריבא

New member
טעלול - שים לב שזה תחשיב מודל ולא מה שהיה

בפועל - יכול להיות (לא חייב להיות) שהגאות והשפל היו שונים מעט ממה שהתוכנה חישבה. ככל שהתוכנה מוצלחת יותר כמובן שהפרש יהה קטן יותר - אך היות ואתה מתעניין בנתון היסטורי, ייתכן שיהיה הפרש מסויים בין התחשיב של התוכנה למה שהיה בפועל באותו מקום/מועד.

טעלול

New member
תודה על ההארה....האם מישהוא יכול לעזור לי

למצוא את נתוני הגאות/שפל בונציה בספטמבר 2010 לפי הפורמט שבקובץ המצורף? תודה

טעלול

New member
יותר טוב ממה שמצאתי עד עכשיו

הצלחתי להוציא מהאתר קובץ אקסל עם נתונים שעתיים שממנו הכנתי גרף עדיין מנסה לחפש גרף מובנה ואיכותי יותר אם לא אמצא אסתפק בזה. תודה!

hananshay

New member
פשוט מאוד או שלא הבנתי את השאלה

הרישום לפניך מסודר לפי ימים 1 - 31 לחודש מצויה שם הנקודה הנמוכה ביותר מתחת לפני הים ושעה שהיא נרשמה והנקודה הגבוהה ביותר מעל פני הים ושעה שהיא נרשמה במחזורים של כל 6 שעות שאלה מחזורי הגאות והשפל בוונציה. לדוגמא ב-14 לחודש בשעה 11.15 דקות בצהריים היו המים כ-70 ס"מ מעל פני הים ואילו באותו היום כ-6 שעות לאחר מכן בשעה 17.35היו המים כ-10 ס"מ מתחת לפני הים. מקווה שעזרתי.

טעלול

New member
לא הבנת את השאלה - כנראה לא קראת את כל השרשור

צירפתי קובץ PDF של חודש ספטמבר 2011 השאלה שלי איפה אני יכול למצוא גרף דומה אבל לתקופה אחרת - של ספטמבר2011 בנתיים הצלחתי למצוא את הטבלה המצורפת וממנה הוצאתי גרף באופן עצמאי. תודה

טעלול

New member
הטבלה

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PHT5FDLA\PS_livelli_orari_2010[1].zip

למעלה