מפת אתר

קנגרi

New member
מפת אתר

אחרי נסיונות כושלים רבים אני פונה לפורום הזה , בנסיון להבין איך בונים מפת אתר? נעזרתי באתר הזה, אבל לאחר שנוצר לי הקובץ אין לי מושג ירוק מה עושים הלאה. מישהו יכול לעזור? ( האתר שלי עובד על ג'ומלה)

אני66

New member
אז ככה

מה שעושים אם זה : את הקובץ XML מעלים לתיקיית השורש של האתר וקוראים לקובץ sitemap.xml נכנסים לכלי ניהול אתרים של גוגל ומודעים לו שיש קובץ מפת אתר. גוגל יסרוק את מפת האתר ויחשף לכול האתר מהר יותר. כמה בעיות : אנשים נוטים לשכוח את העניין ולא מעדכנים את הקובץ מדי פעם כשהאתר שלהם גדל. וישנם דפים שחבל שגוגל מאנדקס ולכן ניתן במפת האתר XML לשלוט ולהסיר דפים מסויימים זה לא ימנע את האינדוקס שלהם אבל יוריד מהחשיבות שלהם. לגבי מפת אתר לגולשים זאת שיושבת בתוך האתר. חשוב מאוד לבנות אותה נכון, לסדר את סדר הקטגוריות ולתת כוח לדפים החשובים. בהצלחה

קנגרi

New member
את מפת האתר, חייבים לבנות ולהראות אותה?

בשביל מה זה חשוב? לא מספיק לעשות קובץ XML ולעדכן את גוגל? מה נותן דף מפת אתר ?

אני66

New member
דף מפת אתר

דף מפת שמוצג באתר שונה לגמרי מהקובץ XML במפת אתר בתוך האתר יש אפשרות ללמד את מנועי החיפוש את מהלך הזרימה הנכון באתר. להדגיש את הדפים החשובים יותר. ויתרון ענק במפת האתר אנו יכולים ללמד את מנועי החיפוש מילות מפתח. הקישורים במפת האתר יהיו קישורים חשובים מאוד.

קנגרi

New member
יש לך דוגמא שאוכל ללמוד איך עושים זאת

לדף אתר שנבנה בצורה טובה ונכונה? או אולי גם הוראות בסיסיות כיצד לבנות דף אתר בצורה נכונה להדיוטות?

למעלה