מפתיע?

the mnm factor

New member
מפתיע?

אולי חלקנו רצינו לראות פנים חדשות? אז החלק הזה יתאכזב כי 4 הנבחרים הראשונים הם בדיוק ארבעת חברי הכנסת המכהנים...

croovy

New member
../images/Emo107.gif זה בערך מה שידענו מראש

ההפתעה היחידה היא שרן כהן לא מקום ראשון. השאר היה די צפוי. אבל מישהו יכול לומר לי לאיזה קהל מצביעים פונה גרינפלד? אגב, יש סיכוי שכהן יפרוש כי הוא לא הגיע למקום השני, ואז, לפי ההבנה שלי את שיטת הבחירות, זה אומר שאם אילן גילאון התמודד גם לחמישייה הראשונה הוא יוקפץ למקום השישי (ברשימה הסופית), ואם לא - מוסי רז יוקפץ.

the mnm factor

New member
בשקט בשקט

אני אומר שלי זה לא משנה אם רן יפרוש או לא... אני אפילו חושב שחידוש השורות (או הצערתן) יכולה לעשות טוב למרצ.

ערב רב

New member
כהן מעולם לא ניצח את ג'ומס

גם בבחירות הקודמות לרשימה הוא הפסיד לו את המקום השני. כל ההמולה סביב העניין אינה אלא רוח וצלצולים של אדם שאפתן.

בבחירות הקודמות זה היה הפוך

אאל"ט, אני פשוט זוכר שהראשונים בכמה מפלגות היו ממבשרת ציון - רן כהן וצחי הנגבי אלו הדוגמאות שאני זוכר. בכל אופן, ג'ומס עדיף על רן. זה באמת סתם הרבה רוח וצלצולים.

croovy

New member
../images/Emo107.gif יש לי כאן פרוספקט מ- 2003

ג'ומס היה מקום שני וכהן שלישי. ואין קשר בין ההעדפה שלך לאם זה רוח וצלצולים או לא.

תודה על התיקון

הכוונה שלי הייתה שרן במחשבתו מגולמנית בטוח שהוא נולד לתוך המקום השני. הרבה חברי מפלגה מעדיפים את ג'ומס על פניו, וכשהוא מפסיד זה נראה כאילו הוא חושב ששדדו ממנו איזו זכות טבעית או משהו...

למעלה