מפתיעים את עצמנו?!

ע פ ר ל ה

New member
מפתיעים את עצמנו?!

אחד מחליט שחברתו דביקה ומעצבנת והוא רוצה חופש ממנה,ומחליט להיפרד.הוא בטוח שירגיש "בעננים",אך אבוי
אחרי יום וחצי הוא מטפס על הקירות מרוב געגועים... השני קיים קשר קצר עם מישהי,ונפרד אחרי שהקשר לא עלהיפה,כשהחבר שלו שואל אותו אם איכפת לו שיהיה קשר ביניהם,הוא עונה שאין בעייה ושמצידו הסיפור נגמר... מפתיע עד כמה אנחנו בטוחים שנתנהג או נרגיש בסיטואציה מסויימת,לכאורה חזקים ושלמים,וברגע האמת אנחנו מרגישים רע,אפילו מזועזעים ונדהמים. אז מה קורה לנו? מדוע התגובות שלנו לעיתים הפוכות מכפי שציפינו? גוררים ומעמיקים קשר-אחר כך מרגישים חנוקים נכנסים לקשרים מיניים מוגבלים במינון-ומגלים שזה מטרטר ופוגע באגו וכו'.. הפיצוי על הנסיונות הוא הלקח שיכול למנוע משגים ואכזבות גדולות בעתיד. האירועים המבאסים והמכאיבים,הם בסיס להפקת לקחים. (הולכת ללבוש את חולצת בית הספר כדי להיות תלמידה טובה
)

Kטלנית

New member
כבר ידוע../images/Emo63.gif

תלמידה טובה
"שהחיים הם בית ספר" רק אל תשכחי "שחייך דף בספר" אין שליטה על מה שחושבים או מרגשים זה סוג של אינסטינקטים

יעלילה1

New member
חושבת שציטטתי פעם את האמרה

הניסיון הוא המורה הגרוע ביותר: הוא נותן את המבחן לפני שהוא מלמד את השיעור..

אריק 34

New member
עופרל'ה

תשובה מאוד פשוטה יש כאלה שה"כבוד" ה"אגו" לא יתנו להם להרים טלפון להתנצל ומבפנים יאכלו את הלב ויבכו. ומבחוץ ישחקו אותה שטוב להם ככה.

אריק 34

New member
קטלנית

את יודעת אספר לך משהו בנישואים שלי דיברתי הרבה על גט וגירושים ובפעם הראשונה שהיא הזכירה את המילה אני פשוט נכנסתי לאטרף והרצתי את העינינים בלי להסתכל ימינה או שמאלה ואולי אולי אם הייתי יודע מה שיודע היום הייתי נוהג אחרת וכיצאתי מהרבנות הסתכלתי עליה והחלטתי שמיום זה ואילך אלחם על מה שרוצה את הכבוד והאגו השארתי בצד ולפעמים אבל רק לפעמים כשיש משהו שאני רוצה אך יודע שלא עושה לי טוב אוסף את חפציי והולך

Kטלנית

New member
אצלי בניגוד אליך

כל כך רצתי כל כך פחדתי אבל שלקחתי את ההחלטה אין דרך חזרה מבחינתי זהוא זה סופי. אבל מה שלמדתי על בשרי זה שכן, להלחם על מה שרוצים על כל מה שצריך הורדתי מעצמי הרבה והיום אני לומדת להחיות עם זה למרות שלפעמים יש מצבים שצריך את הראש להרים ולהקרין שאת גאה בכל מה שאת עושה כל מקרה לגופו.

אריק 34

New member
כן אריק מרוקאי!

וכן היה לי את הנסיון הזה יש עוד שאלות חביבתי?

למעלה