מפתח אל ה-

חן (*_*)

New member
מפתח אל ה- ../images/Emo23.gif

יש מפתחות... יש מפתחות הפותחים רק דלתות ויש מפתחות שפותחים… לבבות יש לבבות שתמיד מתרצים ויש שאינם בקלות נפתחים, אך כפי שמבין כל אדם פיקח, וכפי שמסיק האדם מסקנות, הרי שאם יש לכל דלת מפתח, אף ללב אדם מותאמים מפתחות. ומפתחות יש לכולנו הרבה מפתחות בכל הגדלים ומה שפשוט מצפים מאיתנו- שנפתח ונחדור ללבבות אנשים.

גל ים..

New member
מגירות הלב...../images/Emo23.gif

לכל אחד ואחת יש את האיש שנכנס אל נשמתו והותיר שם חותמו ולעולם הוא ישאר שם בתוך כספת קטנה.. והלב גדול ענק כמו ארון גדול של מגירות ומכניסה לשם דמעה עצב ושמחה ולכל אחד יש שם יש פנים וכשהלילה יורד מתעטפת בשתיקה ופותחת את מגירות הלב ומסתכלת בכל אחד שהותיר בי את עצמו ועיצב אותי בזכותו.... ומוצאת שם את אהבת הנעורים ואת האיש מהצבא המקסים וכשאיש לא רואה הולכת לפינה ההיא שם האפילה ומתחת לכל המגירות הוא נמצא האיש שאת ליבי שבה ואהבתי אותו עד כלות הנשימה והוא כל כך חסר לי שבא לי לזעוק זעקה ורק תפילה בי עולה שמור לי עליו בבקשה.... וסוגרת את המגירה ועולה על משכבי לנוח את שנתי ורק מילה אחת יוצאת מפי תדע שאהבתי ודמעה יורדת לאיטה על חלום שנגדע על תקווה שנופצה ועל תקופה נפלאה ... מגירות הלב עמוסות לעייפה ולפעמים כל כך רוצה לרוקן לזרוק אך לא יכולה כי טבועות הן בי ולעולם ישארו חלק מעיצוב עולמי... גל

אני אוהבת מאד מגירות ../images/Emo3.gif

יש לי שלל מגירות מכל הסוגים, המינים והצבעים. יש לי מגירות לבגדים, לסירים ולסתם דברים. יש לי מגירות לכוכבים, לשקיות ולאבקות. יש לי מגירות לסרטים, לבלונים ולחברים. יש לי מגירות לזכרונות לכאבים ולחשבונות. יש לי מגירות לסיפורים, בדיחות ומזמורים. יש לי מגירות לגעגועים, נשיקות וחיבוקים והכי מכולן אני אוהבת את המגירות הסודיות. רק טוב!!!

../images/Emo24.gif המגירות שלכן הזכירו לי

תיבת פנדורה. תיבת פנדורה ישנה, נעולה זה עשרות בשנים, עומדת מבוישת בפינה, כאבן שאין לה הופכין. תיבה ישנה, תיבה עתיקה, כל סוד וכל רז בתוכה מחביאה. לא מאווררת, לא מסודרת, לרגע נפתחת,ושוב ננעלת. נגעת במנעול ופתחת, בתאים אפורים בה נגעת, ברובד אבק שם נתקלת, למצוא את תוכה, לא וויתרת. אט אט נפתחה התיבה, בידך העלומה בטחה, שני פריטים מתוכה חשפח, ושוב נתכנסה בעצמה. תיבת פנדורה ישנה, נעולה זה עשרות בשנים, עומדה מבוישת בפינה, כאבן... שאין לה הופכין. עדינה-ו

גל ים..

New member
תמיד ידעת להפרות את דמיוני ....

ועל כך מגיעה לך תודה מכל הלב והנשמה... ומביאה את השיר שלי קופסת חיי...

גל ים..

New member
קופסת חיי .......

שבת בבוקר כולם עדיין ישנים אט אט יורדת מהמיטה ומחליטה שהיום זה היום שבו בודקת מנקה ואולי גם סוף סוף אזרוק את כל מה שהבטחתי לעצמי כבר שנה.. ולאט לאט מתקרבת גם אלייך קופסת חיי קופסת חלומותיי הקופסה הכי יפה הצבועה בפרחי השושנה ובדפנותיה מלמלה... ואט אט היא נפתחת מולי ויודעת שרק עוד רגע אגע באותם המכתבים והשירים שלי ושלך .. בעוד שנייה שוב תצוץ ותעלה הדמעה ומלטפת ברכות את השורות ומבטי נופל על תמונתך ורוצה כל כך לסגור את זו הקופסה לזרוק אותה אל הים ולא לדעת שבכלל היתה.. אך ממשיכה עוד ועוד להביט אל תוכה כילדה שלעולם לא שבעה וסקרנותה דוחפת אותה עוד ועוד לחפש לתור מה עוד אמצא בה.. ויודעת שמחטטת בפצע שלעולם לא יתאחה גם בעוד עשרים שנה כצלקת היא שם נמצאת זכרונות שלי ושלך וכל כך רוצה מתגעגעת לשבת לצידך ולצחוק איתך על כל הדמעות שהזלתי בגללך.......... וסגרתי בזעם הקופסה והתפללתי שיותר לא אצטרך לראותה וטמנתי אותה עמוק בתוך הבויידם אך יודעת בביטחה זה רק עד לפעם הבאה... שבה ארגיש שרוצה להיות איתך לשעה קלה בלי הפרעה.. גל

אם יורשה לי להוסיף

לקופסת חלומותייך שקית קטנה. שולחת לך שקית קטנה של אבקת כוכבים. (לא מגלה מה יש בתוכה), הכניסי אותה, היא תעשה רק דברים טובים רק טוב!!!

דספרדו

New member
אצלי התהליך שונה..במעט

המגרות יושבות להן טוב טוב במוח מעלות אבק חופשי.. אם המקרה נפתחת מגירה.. או אז אני מעביר אותה את מבחן הלב כי הלב לא נוטה לשכחה כמו המוח.. ובדרך כלל {רגע אחד, טפו טפו} הלב שמח עכשיו או שאני טיפוס עם מלא מגירות שמחות וצבעוניות או שהמגירות ה"לא מצחיקות" כנראה תקועות להן אי שם למטה.. בכל מקרה אם אני רואה מגירה ומנסה לסדר אותה, מה שקורה בסוף שהיא מבולגנת חופשי יותר מקודם לכן אם אני עובר בסביבה תיזהרו על המגירות שלכם , יען מיד להסתיר!

למעלה