מפתחות

השגיא

New member
../images/Emo41.gif שימו לב ../images/Emo41.gif

עכשיו וכן בשידור חוזר היום ב-18:45 יש בהולמרק תוכנית בשם הרקיע השביעי. היום פרק על ילד עם תסמונת טוראט. לא להחמיץ!

mazy

New member
גלית..../images/Emo26.gif

הסרט שהמלצת לראות הוא חלק מסדרה, לא?

השגיא

New member
מזי ../images/Emo26.gif

הרקיע השביעי היא סדרה על כומר פרוטסטנטי, אישתו ושבעת ילדיו. זו סדרה מאוד "אמריקאית". (אבל די נחמדה) הפרק הזה שודר לפני כ-5 חודשים ולא זכרתי בדיוק איזה פרק זה, אבל חיכיתי מאוד לראות אותו שוב. לא עזר כלום ,גם הפעם בכיתי....

galshifi

New member
אוף אני בעבודה

חבל נורא...

שביק

New member
ובכן ראיתי. טוב שמביא קצת

למודעות, על קצה המזלג. בזמן כל כך קצר, קשה להביא יותר מידע, אבל גם זה משהו. תודה לגלית.

adina3

New member
ראיתי, התרשמתי,בכיתי,הזדהתי,סבלתי

פעמיים ,היום...וגם לפני כמה חודשים...הסידרה מקסימה...וגם הנושאים שעולים על המסך. לפחות כך אפשר ללמוד כצט מהחיים עם טוראט. אני מעריכה את כולכם:הורים ,ילדים ,חברים אתם גדולים! תצליחו ואל תבתרו,עדיין יש כאלה שיודעים לתמוך...

ברוכה הבאה adina3 ../images/Emo24.gif

שמחה שביקרת אצלנו בפורום...אשמח אם תוכלי לשתף אותנו בקשר שלך לתסמונת טוראט.

adina3

New member
הי ! נחמד ב../images/Emo82.gif שלכם

לי אישית אין קשר לטוראט אבל יש לי נסיך (10)עם ADHHHHHHD.יש לנו גם מכרים שיש להם ילדה עם טוראט.אני חושבת שהם כבר מעודכנים על קיום הפורום הנחמד שלכם.אני משתתפת ומאודדת בעיקר( די מרחוק לצערי). האתגר גדול מאוד.והסיפוק בהצלחות -בהתאם למאמצים! אבל לפעמים מרגישים צורך למילוי סוללות(לכולנו-לא?).בשביל זה יש חברים,פורומים,קבוצות תמיכה או עמותה... אז שיהיה לכולנו יום של כף,קר עד כמה שאפשר!

את מוזמנת להשאר ב ../images/Emo82.gif שלנו ..

אם הזמן תגלי שלא כל כך נחמד פה ושהשכנים לא כל כך נאים, אבל זה כבר סיפור אחר :-9 ברוכה הבאה

mazy

New member
לא נחמד../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לאילו שכנים התכוונת בדיוק???

adina3

New member
תודה איש החידות,השכנים נאים לי

יש לי חידה:מדוע השם שלך איש החידות?

מפתחות

חברה חזרתי לחיים!!!! אולי מישהוא ראה את המפתחות שלי. כנראה נפלו לי. למחרת נסעתעי לרעננה וגם בת שבע חיפשה ולא מצאה. תודה משה. זה מחזיק ללא סימן

שביק

New member
חברים יקרים, אולי מישהו, במקרה

כמובן, מצא מפתחות, צרור של 4 מפתחות. חיפשתי אתמול וגם היום בשטח המשרד ובחדרים ולא מצאנו. אז שימו לב בבקשה ותודיעו.

vered83

New member
לא ריאנו ולא מצאנו../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

אולי הכלבים שיחקו איתם או הילדים

vered83

New member
../images/Emo10.gifאיזה מעצבן המחשב כל הזמן תקוע

צריך לכבות ולהדליק מחדש האם גם לכם זה קורה

למעלה