מפתחות

מפתחות

"יש מפתחות הפותחים רק דלתות ויש מפתחות שפותחים… לבבות יש לבבות שתמיד מתרצים ויש שאינם בקלות נפתחים, אך כפי שמבין כל אדם פיקח, כדי שמסיק אדם מסקנות, הרי שאם יש לכל דלת מפתח, אף ללב אדם מותאמים מפתחות. ומפתחות יש לכולנו הרבה מפתחות בכל הגדלים ומה שפשוט מצפים מאיתנו- שנפתח ונחדור ללבבות אנשים". בוקר טוב אנשים באמצע החיים

magy

New member
ככה סתם, בא לי להדביק את השיר

מכאן ועד מחר שלומית אהרון (רחל שפירא) ידעתי את עֹנייֶך ושמחותַייך מדברֶך ואגמיו וכאבֶך וברכותַייך א ה ב תֶ ך כוכב טועה בגלל איבֶּי ערַייך וגשרַייך על תהום ותדהמה בחדרַייך לילה ויום ועוד לא מאוחר לי לשאול לַך לשלום מכאן ועד מחר לי שעות - רבות לחלום ראיתי איש הולך על אבנייך מלחֶש כמתבדה ראיתי נעַר מפּנַייך רץ בשדה ראיתי יֶלד קט על סף המים כִּפרחים כַּפות רגליו וצפורים יפות כנפיים עפו אליו ועוד לא מאוחר לי לשאול לך לשלום מכאן ועד מחר לי שעות - רבות לחלום ידעתי את עֹנייך וסיבלותַייך מדבַּרֶך ואגמיו ובעינַייך בִּרכותַייך א ה ב תֶ ך

שילה1

New member
בוקר טוב לשתיכן../images/Emo24.gif

מי יתן ובשנה החדשה נשכיל להשתמש בחלק מהמפתחות... גמר חתימה טובה!

פפו

New member
יש מפתחות

ויש מפתחות מיועדים לאזיקים לכבול האהבה אליה אנו כמהים המפתח משליכים עמוק בים כדי להבטיח אהבה לעולם. ואז אם רוצים המנעול לשחרר ומסתבר שלאיש אין מפתח ספר על המנעול מכים יחד בטרוף חוליות השרשרת מייחלות לעוף וכאשר לבסוף נפרצים האזיקים נותרים שניים רצוצים ואומללים

שילה1

New member
מי שכובל אהבה......./images/Emo23.gif

נוהג בחולניות.. אהבה באה מתוך בחירה..או שלא! ולא בסוף כל אהבה יש אומללות מכירה גם אהבות שהסתיימו,אחד הצדדים היה מאושר..התחיל את חייו ופרח!

שילה1

New member
מי שכובל אהבה......./images/Emo23.gif

נוהג בחולניות.. אהבה באה מתוך בחירה..או שלא! ולא בסוף כל אהבה יש אומללות מכירה גם אהבות שהסתיימו,אחד הצדדים היה מאושר..התחיל את חייו ופרח!

kozett

New member
לגעת באושר...מי שכובל אהבה

היי שילה1 היתחיל את חייו וכמל.. אבל... אם יש אהבות שמחות ...הגבול אפילו לא השמיים

למעלה