מפש פורום ב-NYC

Mירב

New member
מפש פורום ב-NYC

מה דעתכם על מחר יום חמישי בשעות אחהצ ערב

אם יהיה מפגש- אני אשתדל להגיע.

אני מסיים ללמוד ב 6, אז אם זה מפגש לקראת הערב- אשמח להצטרף.

Mירב

New member
Sounds good

Eyal please call me!!! I have been trying to get through to you We need to decide on a place after 6 PM sounds great Anybody else interested please send a MESSER to me or Eyal! Thanks, M

Mירב

New member
מה עם שישי או שבת בוקר?

יש מצב שה יתאים לי יותר מה קורה איתכם?

billc

New member
מה את עושה בניו יורק?

אני בטוח של הגעת לשם רק בגלל מפגש הפורם..

billc

New member
דרך אגב עשיתי סדר אצל

בן דוד שלי ואשתו הנוצריה (אפשר לומר שהיא כבר לא נוצריה) בכל מקרה היה משעשע נתחיל בזה שאני היחידי שיודע עברית שם.אז שילבנו את קריאת האגדה בעברית ואנגלית האגדה באנגלית שלהם זה אמור להיות לילדים קטנים..ואני חייב לציין שהיא הרבה יותר מובנת מהישראלית (ויש גם תמונות) אצלם הילדים מחביאים את האפיקומן ..והמבוגרים צריכים לחפש (כשניסיתי לומר להם שזה הפוך..חשבו אני עובד עליהם) בכל מקרה טוב להיות עם משפחה (למרות שפגשתי אותם בפעם הראשונה רק לפני חודשיים)

Mירב

New member
../images/Emo124.gifקריאה אחרונה למפגש../images/Emo70.gif

סוכם ונסגר: המפגש יתקיים מחר בערב, יום שישי, בשעה שש בערב, אי שם במרכז מנהטן. כל המעוניינים מתבקשים לשלוח מסר לי או לאייל לקבלת מספרי טלפון ומיקום מדוייק.

ש ו פ י ת

New member
אז מישהו מכיר את סיגל עיני מניו יור

מי זה דוד ? בכל מקרה היא עסקה בעבר ביהלומים ובפעם האחרונה שאני זוכרת עברה הסבה לעיצוב גרפי בכל מקרה אם מישהו מכיר אשמח תודה וחג שמח שופית

ramix

New member
הנה לך קישור מדוייק

http://www.hiseeyou.co.il/showmsglist.asp?cid=30&aid=2#1606 ראיתי שההועה גם בגלגל ההודעות החמות...

למעלה