מפשת מאמנת

מפשת מאמנת

שלום לכולם,
לפני כשבועיים כתבתי כאן הודעה ובאמת קיבלתי המון תגובות והודעות (תודה לכולם)
הבנתי שכדי לעזור לעצמי אני אצטרך עזרה מקצועית,
אשמח לקבל הסבר על איך הולך התהליך של אימון אישי ולקבל המלצות על מאמנים/ מחירים.

למטה בשרשור רשמו שאפשר לעזור לי באמצעות שיטת NLP

אשמח לעזרתכםםםם :)

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון אישי

יקירה,
כתבת למטה על קושי בתחום הביטחון העצמי. אפשר לעבוד על זה במגוון שיטות אימון, לא חייבים בNLP.
אימון אישי מורכב מסידרה של פגישות אישיות. בגישות מסוימות התהליך הוא מובנה וסגור ל-10-12 פגישות, בגישות אחרות התהליך פחות מובנה וסגור, אבל עדיין ממוקד יותר וקצר יותר בהרבה מטיפול פסיכולוגי.
המלצות אנו לא נותנים כאן בפורום - כדי לשמור על אוירה מקצועית ולא פרסומית. את מוזמנת לקרוא תגובות של אנשים, להסתכל באתרים, לראות מה יש בקישורי ומאמרי הפורום, ובשאלות הנפוצות. תראי אם יש מאמן שנראה לך כאן.
טווח המחירים לאימון דומה לזה של פסיכולוגים.

Edna Maimon

New member
קיימות שיטות שונות

אפשר לחלק אותן לשניים:
שיטות המשתמשות בעיקר בתהליכים מודעים
ושיטות המשתמשות בתהליכים לא מודעים (תת המודע).
אחד ההבדלים בין קואצ'ינג רגיל לNLP הוא שב NLP משתמשים בתת המודע
כדי ליצור שינוי מהיר יותר ובקלות יותר.
כדי לבחור מאמן טוב, תבדקי אינפורמציה ברשת עליו (למשל מאמרים שכתב, האתר שלו, טיפים שנתן וכו').
בסופו של דבר את תתחברי למי שמרגיש לך שהוא יעזור לך.
תני לאינטואיציה שלך להחליט.
בהצלחה:)

ommerl

New member
שלום לך

אני זוכר שכתבתי לך.

ב- NLP משתמשים בתת המודע- זה מה שנהוג לומר, אבל רוב האנשים לא מבינים מה זה אומר.

אז אומר בקצרה שב- NLP מתעסקים במבנה של החוויה (שזה התוכן הלא מודע).
כדי לגרום לך להיות בעלת ביטחון עצמי נחבר אותך לתחושות בגוף של ביטחון עצמי ונקשר אותן למקום בחיים שלך שבהן את רוצה אותן כך שהן יעלו באופן אוטומטי (זו דוגמה קטנה ופשוטה. יש רמות עומק שונות שנכנסים אליהן בהתאם לבן אדם).

המיקוד הוא החוויה, ומספר הפגישות הייתי אומר שבין 3 ל 10 פגישות.

טיפול פסיכולוגי- תלוי בסוג הטיפול. טיפול CBT אורך 15 פגישות. לא שונה יותר מידיי מאימון אישי...
טיפול פסיכודינמי זה לכל החיים ואין שום מטרה ליצור שינוי חוץ מאשר בגישות מודרניות של הטיפול (טיפול פסיכודינמי קצר מועד [פרויד היה מתהפך בקברו..])

למעלה