מפרק הלסת

oversensitived

New member
מפרק הלסת

יש לי כאבים בפנים ובמפרק, ושמתי לב לקשר אדוק בין הכעס למצב. הבעיה היא כזאת, אני אדם שכועס הרבה ואולי גם נפגע בקלות יתר על המידה. ככל שאני מבטא את הכעס שלי יותר, כך אני מרגיש יותר טוב(זה בערך עובד ככה אצלי). אני לא חש בנוח עם היותי כועס.. אך אני שם לב שאין מנוס מכך. כשאני נוטה להיות יותר מופנם, הכעס יוצא בהתפרצות זעם ממש ומזעזע את כולם, והכאבים חזקים ממש כרוניים. עצתכם בבקשה?

כיסופון

New member
מכיר את הכאב הזה

שאתה מדבר עליו , זהו כאב המתאפיין בהתקפים של כאב חד ופתאומי באזור האוזניים , הכאב מוגבר בזמן תנועת הלסת , בזמן מנוחה ברוב המקרים יש הפחתה ברמת הכאב, כשעובר עליך יום פחות כעוס ומעצבן. אך במקרה והבעיה במפרק הלסת נמשכת יכולה להפוך לדלקתית (לעיתים על רקע העמסה כרונית כדוגמאת שחיקת שיניים ופאראפונקציה והרס רקמת הפרק ולא על רקע זיהומי ) הכאב מקבל אופי קבוע עם גלי החמרה בזמן תנועת הלסת, כאבים אלה מופיעים באזור האוזניים או בלסת התחתונה. גם הפרעות אלה בדרך כלל מושפעות מהפעלת עומס יתר על הרקמות: הידוק שיניים, שחיקת שיניים בלילה, תוצאה ישירה של כעס יום יומי..... ממליץ לך טיפולי הרגעה, מדיטציה, יוגה רפלקסולוגיה וכד' ואיך אמר גדול הרופאים הרמב"ם......... "נפש בריאה בגוף בריא" בהצלחה.

kerennets

New member
TMJ

TMJ זו התופעה ממנה אתה סובל כאבים במפרק הלסת הגורמים להקרנות עצביות ולכאבים: ראש, לצוואר ולאוזניים יש כיום מגוון רחב של מאמרים בנידון באינטרנט כמטפלת אוכל להמליץ על עיסוי רפואי - פיזיותרפיה באזור גם דיקור מומלץ וכמו כן כל שיטה שתעזור לך להרגעות ולהפחתת מתחים ולחצים זוהי תופעה נפוצה וידועה אני אפילו סבלתי ממנה אשמח לענות על כל שאלה בנושא וכל זאת מבלי לשלול ייעוץ וקבלת חוות דעת רפואית מקצועית...

oversensitived

New member
רב תודות לשניכם

אכן זאת הבעיה, ונוצרה לי דלקת כרונית(שאני סובל ממנה כבר כמה שנים), יש הרבה בעיות בעבודה לאחרונה.. אני צריך לטפל בהן תודה.

למעלה