זו ההודעה ששלחת תמר- תשובה בפנים
קורה לי משהו מאוד עצוב ואני צריכה עזרה כלשהי: אני בשנות ה-30 לחיי, ואחרי הרבה הרפתקאות מיניות (אני יצור מיני), שונות ומגוונות, סוף סוף מצאתי את ה"אביר" שרוצה אותי מאוד ושנינו מאושרים עד מאוד. אבל.... עד שמצאתי לי אביר (שכנראה גם נתחתן או משהו)...פתאום קורה לי דבר מוזר שההשתלשלות התחילה עוד לפני שנה: ירד לי החשק המיני. כלומר אני איתו ושנינו נמשכים כמו שצריך אחד לשני, אבל, היכן לעזזל החשק המיני...או ..אם ארד לפרטים אישיים- נגמרה לי ההפרשה החיובית הזאת שעוזרת בקיום יחסי מין. אני שבוזה, לחוצה, עצובה, ומדוכאת ולא יודעת מה קרה לגוף שלי ולמה הוא בוגד בי דוקא עכשיו כשמצאתי לי אהבה

, האם לבן-זוגי יהיה סבלנות כלפי, ועד מתי

(... לא, זה לא קשור אליו- כי הוא מאוד עדין, וסובלני. לא, זה לא קשור לטראומה שעברתי- כי הכל אצלי תקין. ועוד הערה קטנטונת- אף פעם לא הצלחתי לגמור עם בחור- (ליקוי גופני פסיכולוגי שלי שהשלמתי איתו מזמן). אלוהים, איך יוצאים מהברוך הזה? או שמא נגזר עלי להרגיש בת- 60 כשעודי בת 30... היי לך . את בעצם כותבת על בעיה של סיכוך אם אני מבינה נכון , את סובלת מיובש בנרתיק , כינית את היובש בנרתיק "ההפרשה החיובית הזאת שעוזרת בקיום יחסי מין" , את יכולה לגשת לכל בית מרקחת ולרכוש ג'ל סיכוך או לגשת לגנקולוג/ית שלך. במקביל , במידה ואת חושבת ששיחה עם מטפל/ת מיני/ת תוכל להועיל לך שכן מדובר בקשר רציני מאוד מבחינתך ואולי הדברים קשורים זה בזו , את יכולה אם ברצונך בכך לכתוב היכן את מתגוררת ותקבלי המלצה למטפל/ת מיני/ת באזור מגורייך. אני ממליצה לך בחום לא להיכנס ללחץ ובוודאי שלא לעצבות ויאוש , קורה , קרה ופתיר בהחלט. כל טוב. QT