מפרט מחשב עריכה.

bar1232

New member
מפרט מחשב עריכה.

פרטי מציע בפייסבוק מחשב עריכה למכירה.
המחשב יפורמט לפני המסירה וימסר עם רישיון לווינדוס 7.
הוא דורש 8.500 ש"ח. שימו לב שאין כרטיסי מסך.
מעניין מישהו? שווה את הכסף? אני מחפש להשתדרג באופן אישי, רק שזה לא בתקציב שלי. יש מקום להציע לו הצעה נמוכה יותר בלי לבזות אותו? ואם כן, כמה להציע?

תודה מראש, יוסי

הנה המפרט :
מוכר את מפלצת עריכת וידאו ו- 3D שלי (עקב מעבר למק).
מדובר במחשב רק(!!) בן 7 חודשים, נקנה באייבורי רעננה, החלקים עדיין באחריות לעוד שנים קדימה!
מפרט:
מארז: Thermaltake Core v71
מעבד: Intel Core i7-5930K Haswell
קירור נוזלי: Thermaltake Water 3.0 Performer
לוח: Asus x99 deluxe X99
צורב בלו ריי: BD-5300S BLU-RAY SONY DVDX12 DL
זכרון 4 יחידות (סה"כ 16 ג"ב) : ADATA XPG Z1 DRAM 8GB DDR4 2800MHz
ספק: Seasonic Platinum-860 860W
1 שנת אחריות למארז.
5 שנות אחריות לספק.
3 שנות אחריות למעבד.
1 שנה אחריות לקירור הנוזלי.
3 שנות אחריות ללוח אם.
3 שנות אחריות לזכרונות.
* נמכר ללא מסך / מקלדת / רמקולים / SSD / כ.מסך.
* ניתן לקבל חשבונית רכישה.
* התחייבות מלאה מצידי לתקינות המערכת.
* קישורים לאתרים של היצרנים בתגובה הראשונה.
יש ניירת מלאה, קופסאות לכל החלקים, חשבונית רכישה ותעודת אחריות.

פייפן

New member
על פניו לא נראה לי שכדאי,

פירוט שנות האחריות מגוחך, אתה תרוץ אחרי אייבורי לרעננה?
4 יחידות של 8G לפי מה שקראתי הבוקר בעיתון זה 32G ולא 16
אייבורי זה לא איזה שם דבר בהרכבת מחשבים יעודיים לעריכה, המחיר הנדרש הוא בערך המחיר ששילם
בהנחה שאתה צריך להתעסק איתו לא מעט כדי להשמיש אותו , לא נראה לי מציאה.
אני לא יודע איזה פתרון אתה צריך לעריכות שלך אבל אני ורבים בפורום עובדים עם מחשבים יותר צנועים.

bar1232

New member
הצרכים שלי די צנועים....

שלום פייפן, שלום יורם, שלום לכולם.
אני עוסק בעריכת וידאו לצרכי הנאה בלבד....פה ושם סרטונים למשפחה....פה ושם עזרה לחברים...תמיד באהבה וללא תמורה כלשהי.
המחשב עליו אני עובד היום הוא בן 8-9 שנים, אולי אפילו חוגג עשור בימים אלו, עם ווינדוס XP ופרמייר CS2 , גם היא כבר בת 8-9 שנים.
עומס המידע על הדיסקים הקשיחים, בשילוב כמות התוכנות והוירוסים שעל המחשב, כל אלו הפכו אותו לאיטי מאוד.........הכל עולה לאט....הכל קורה לאט.....ברמת העריכה, חדוות העריכה הופכת לסיוט עריכתי.....
חשבתי שהגיע העת לשדרג עם השקת ווינדוס 10 ואז ראיתי את פוסט המכירה בפייסבוק ושאלתי לעצתכם.
נראה לי שאוותר ואבנה לעצמי מפרט אחר.
תודה פייפן.

joramf1

New member
שלום לך יוסי מצטרף לעצתו של פיפן

איבורי גם לא הפיבוריט שלי פנה אלי בפרטי ותקבל הצעה של מפלצת במחיר נמוך בהרבה ממה שהצגת כאן חדש מורכב עבורך ללא קירור מים אבל עם כל הרכיבים ישעשו לך את העריכה להנאה את מערכת הקירור תשמור למקרר בשביל הקולה והבירות עם החברים יורם

bar1232

New member
נשבע יורם שגרמת לי לצחוק בקול רם....

"את מערכת הקירור תשמור למקרר בשביל הקולה והבירות". אהבתי.
יש איזה מפרט למחשב עריכה שיוכל לשאת עליו את הגרסה העדכנית של פרמייר? אשמח אם תפרסם אותו או שלח אותו אלי בפרטי. כהבנתך.
יוסי

joramf1

New member
לא צריך פרטי ולא נעליים

מפרט טכני למחשב מומלץ נמצא באתר של אדובה כמובן שהם שם כותבים את המפרט המינימלי כדי להציג עלויות נמוכות תמיד ניתן לשפר אבל לפחות אתה יודע איזה חומרה תומכת שנבדקה על ידם הגרסאה העדכנית היא לא גרסאת מכירה אלא גרסאת השכרה ותשלום חודשי קבוע ממליץ לך להסתפק בגרסאה קודמת גם כך זה שידרוג עצום עבורך ומכאן אפשר לחשוב הלאה לרכיבי מחשב מומלצים יורם גם אבטיח ומלון אפשר לשים במקרר הקטן בימים החמים האלו

joramf1

New member
אני כותב מהסמראט תבדוק

למעלה ההודעות הנבחרות פרסמתי את המפרט המחשב של עידו הגולש כאן שאין ספק כי בקיאותו בפרמייאר ידועה זהו מחשב שהוא הרכיב ואני מאמין לצרכים יותר מורכבים מאשר אתה צריך אכן עבר זמן מה מאז הרכיבים השתפרו אבל גם מחירם היחסי ירד המחשב שם נדמה לי מחירו היה 4000 שקל פלוס מינוס כך שיש לך בסיס טוב . בנוסף למה שכותבים באתר והנה אתה בדרך הנכונה יורם לאחר מכן תבדוק עלויות ותרצה תוכל לבדוק הצעה גם ממני

IdoShkedi

New member
הרבה מים זרמו בירקון, אבל הבסיס נשאר:

מעבד i7 (עדיף) או i5 חזק
&nbsp
16GB ראם במהירות 1600MHz למחשב עריכה טוב, יותר מזה אם רוצים מחשב "תותח" (למשל לעריכת 4K)
&nbsp
כרטיס מסך סביר, לא מהכי זולים אבל לא צריך להתפרע. היו כמה גרסאות של פרימייר שהצריכו כרטיס מסך מסדרה מסויימת, אבל הגרסא העדכנית של פרימייר (CC 2015) תומכת ברוב הכרטיסים המודרניים.
&nbsp
לוח אם שכולל כמה שיותר כניסות USB 3.0, גם מקדימה.
&nbsp
דיסק קשיח בנפח שבין 1TB ל-3TB, במהירות 7200RPM (או 10,000RPM למחשב "תותח").
מומלץ כונן SSD למערכת ההפעלה - מספיק נפח שבין 64GB ל-128GB.
אפשר לשדרג עם כונן SSD נוסף וגדול יותר, למשל 256GB, עליו יאוחסנו קבצים בשלב העריכה. (בסיום העריכה הם יועברו לאחסון ארוך טווח בדיסק הקשיח הגדול.)
&nbsp
וזו התורה כולה.

bar1232

New member
תודה יורם, תודה עידו.

לקח לי כמה ימים לראות את זה, בעלה של הבת הגדולה שלי וילדיהם עברו להתגורר ביוסטון טקסס שבארה"ב לרגל עבודת הבעל ומאז עזיבתם אני על הקו, עכשיו חזרתי.
אני דוחה החלפת מחשב כבר שנים, ממתין שתצא גרסה ידידותית של ווינדוס.
XP כבר לא באה בחשבון,
7 הפכה למיושנת,
8 ו-8.1 התעללו בגולשים,
ועכשיו הגיעה 10.
עדיין לא נחשפתי לווינדוס 10, ודאי איני יודע אם היא תומכת בפרמייר בכל מאת האחוזים ואיך פרמייר מתממשקת איתה.
אתם יודעים?
אם יש חוות דעת טובות על הצמד ווינדוס 10 ופרמייר לגרסאותיו העדכניות והישנות אלך על זה עכשיו ומיד ואם לא אמתין לראות איך מתפתחים הדברים.
תודה בינתיים,
יוסי

bar1232

New member
אגב עידו, להרכיב מחשב או לחפש מפרט דומה או שווה?

עוד מרכיבים מחשבים היום?

yair999

New member
בפרטי?

אהה... נו, אם כך אז שלח בבקשה גם לי בפרטי.

למעלה