מפרט למחשב נייד

kobi1611

New member
מפרט למחשב נייד

קיבלתי מפרט למחשב ואני לא כל כך מבין בזה , אני צריך שיהיו למחשב ביצועים טובים ושיהיה מהיר . אני רוצה לדעת את חוות דעתכם המקצועית בקשר לנייד הזה. מפרט של מחשב נייד של חברת GIGABYTE , הם מגיעים עם שנתיים אחריות! מעבד: INTEL CORE 2 DUO T7100 זיכרון: 2GB DDR2 667!! כונן קשיח: '160GB!! צורב DVDRW כמובן כרטיס רשת אלחוטי. לוח אם CHIP 965/ICH8-M יציאות במחשב + הרחבות אפשריות: 1 IEEE 1394, 3 Audio jacks: Headphone-out (SPDIF Out), Mic-in, Line-in, card reader (MS/MS PRO/MMC/SD), Express card slot, 1.3MP camera, 1 DVI Output, 4 USB ports (v2.0), 1 S-Video out, 1 RJ11 connector for Modem, 1 RJ45 connector for Ethernet,1 Port Replicator Connector (option) UP to 4GB DDR II 667/800MHz כרטיס מסך GFORCE 8400M GS 256MB!! + כרטיס BLUETHOOT ומחירו: 441X12=5300, כמובן גם עם תיק ועכבר..

bar666xp

New member
לקרוא ולייסם..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0 מהיר? מחשב יכול להיות מטוס לאינטרנט ואופיס וצב לקומפיילרים משחקים..... אישית אני לא יכול להמליץ על ניידים שאינם מבין המוטגים המובילים בתחום... כמו HP, DELL, LENOVO, טוביבה, FUJITSU-SIEMENS, ACER ועוד... למוטג במחשב נייד יש חשיבות גבוה מעוד.. שלא כמו בשולחני שאפשר לפנות ישירות ליצרני/יבואני החומרה לקבלת אחריות על הרכיב במחשב נייד הכל מוגדר OEM כמיוצר ליצרן המחשב זה לא שאין אפשרות להחליף חלק {קטן} מהרכיבים אבל האחריות היא על המחשב כולו כיחידה אחת... {יש חלוקה של רכיבים אבל האחריות ניתנת ע"י היצרן/מוטג}.. לדוגמה את הסוללה לא HP לא DELL ולא אף יצרן לא מיצר בעצמו הוא מזמין X/Y/Z מחברות המיצרות סוללות... אבל את האחריות על הסוללה אתה מקבל מיצרן המחשב. למען ההגינות עוד לא יצא לי ממש לראות מחשבים ניידים של גיגה-ביט אבל אם המחיר הוא כזה ישאר מתאוררת השאלה למה? מה טיב החומרים שממנו בנוי המחשב {לדוגמה ניידי MSI הפריקים}. אגב T7100 הוא המעבד החלש ביותר מבין הכור2דו שאינם ULV עד כמה שזכור לי. מה שמחזיר את שאלת השימושים!!! למה מיועד המחשב?

kobi1611

New member
השימוש במחשב..

אני צריך את המחשב לאינטרנט אופיס תוכנות שיתוף למינהן (שהם די כבדות ) פוטושופ, ויזואל סטודיו ( אני לומד הנדסאי תוכנה , אז ככה שאני צריך את זה לבניית תוכנות כרגע ב- C++ ויזואל בייסיק וזהו בעקרון. אני מכיר את בעל החנות והוא אמר שהוא מכר הרבה כאלה ולא היו בעיות בכלל .( כמובן שזה האינטרס שלו אבל קצת אמון לא יזיק) אתם יכולים להפנות אותי למחשב נייד במפרט ומחיר דומה ?

bar666xp

New member
אז למה כ.מסך G8?!

אני הייתי כבר מעדיף את DELL 1520 עם מעבד T7300 וכו' אבל זה יהיה באיזור ה6.5K-7Kש"ח עם 3 שנים אחריות. הממ איפה השירשור הזה עם ה+- אותן דרישות... לא זוכר מקסימום תעשה חיפוש בפורום
VS 2008 יוצאת עוד כשלושה חודשים לפי מה שידוע לי גם בה לא צפוי דרישה למעבד מעל 800MHZ {ב2003 הדרישה הייתה 550MHZ}.. אבל הקומפיילרים אני לא מסוגל כיום לעשות קומפילציה הכי קטנה שלא תהיה עם VB בשהמעבד פחות מ2GHZ {אבל מצד שני לא בדקתי על מעבדים כפולי ליבה}. לתת מענה זה אמור לתת... אני לא ימליץ על פחות מT7300 ו/או פחות מ1G/2G {תלוי מערכת הפעלה שבשימוש} וכו' ובפרט לא ימליץ על מחשב שאינו מוטג בעל שום מוכר וידוע. מבחינת החנות אגב מי יחזור עליו? את האחריות לא הוא נותן. סתם כדי לסבר את האוזן עלות של לוח-אם מתחיל ב1Kש"ח דרך 3Kש"ח ועד ביכלל במחשבים ניידים בפרט כי הכ.מסך מובנה בו וכו' וכו'. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4592 אבל תבדוק יתכן ויש גם למצוא עם כ.מסך X3100 של אינטל וכדומה שצריך להוזיל את המחיר. הבדלים קטנים ככה מרפרוף בין הגיגה לדל.. מצלמה 2MP, שלוש שנים אחריות, מעבד T7300... וכמוון המוטג מספר 2 בעולם דל... אלה אם כבר עקפו שוב את HP.

למעלה