מפקח בנייה

דורון י

New member
מפקח בנייה

שלום לכולם, מחפש המלצות כל מפקח בנייה-מנהל פרוייקט לבית פרטי באזור רחובות-גדרה. תודה

umettm

New member
זה אמת שווה את זה

זה באמת שווה את זה ? מפקח בניה עולה לא מעט כסף זו שאלה שאני שואל את עצמי כבר הרבה זמן ! מה דעתכם ?

fireman

New member
אפשר להציג לא מעט נימוקים

בכדי לצדד ואפשר לתת בדיוק את אותה כמות הנימוקים בכדי לשלול. אני לא נעזרתי במפקח ולדעתי גם הפאדיחות לא הגיעו לעלות של חמישית משכרו של מפקח. אבל זה מאוד אינדיבידואלי בנוגע לכל אחד ואחד, לי לצורך העניין יש ידע מסויים בבניה.

fireman

New member
עדיין לא...

בקרוב.

avi5199

New member
הוא חסך לי הרבה כסף

גם בהבאת בעלי מקצוע זולים, וגם בבדיקת חשבוניות של ספק חומרי גלם,במניעת פשלות, ובתאום נכון של משאיות וטרקטורים... והכי חשוב בשעות עבודה שלי ושל אישתי. כשלא צריך לבקר באתר יותר מפעם בשבוע אתה חוסף לעצמך המון שעות עבודה. חוץ מזה שלא היה לי שום ידע כשהתחלתי , ולכן לא היתי יודע בעצמי להרים פרויקט כזה.

בשלב השלד חובה לעבוד עם לווי או פיקוח

הדברים זזים מהר וצריך לתפוס אותם בזמן , להורות לשנות דברים זה לא תמיד יכול להתבצע . למשל בקומה הראשונה שלי דרשתי בלוק 8 חורים של אבן וסיד , הקבלן שלי ביקש לקנות בלוק 5 חורים מיצרן אשקלוני שהוא יותר זול משמעותית לקומה השניה . אישרתי לו זאת . כאשר המשאית הגיע אני רואה שהבלוקים הם בלוקים רגילים של 4 חורים , אמרתי לו שאני לא מסכים לקבל את הבלוקים הללו , המשאית חזרה כלעומת שבאה . אם מישהוא היה מפספס את זה והקירות היו בנויים אז זה מאוחר מידי , ופיצוי מהקבלן זה כבר לא אותו הדבר . מה גם שמישהוא שלא מופיע באתר יום יום , היה מפספס דבר כזה לגמרי . מי שמרויח טוב שיעשה את הכסף שלו במקום שהוא יודע לעשותו ויוציא אותו במקום שהוא לא מקצועי או אין לו זמן .

למעלה