מפקד!!

מוצארט

New member
מפקד!!

כיון שליאור מתמהמה, ואנחנו רוצים לדעת בדיוק כמה אנשים יש כאן, והאם הרעיון של שבת (דגש על מנין בתפילות) הוא ריאלי, אני מציע את המפקד! נא שתפו פעולה!! הפרטים הנדרשים: שם (ושם משפחה גם רצוי) שבט מקום מגורים ואני אתכבד בלהיות ראשון
יוסף מ. יחיעם באר-שבע

אליגטור

New member
חופשי! הקשב!

לפני שהמפקד יעבור לדום ארצה לציין שלא חובה לציין את הפרטים כי אני יודע שיש כאן מספר אנשים שלא מוכנים לחשוף פרטים ולכן רק כתבו משהו בשרשור שנדע שאתם כאן. תני. עוז. ראשון לציון. סניף באר יעקב.

בקשר לשבת...

בס"ד אני חושב שזה רעיון ממש מצויין! השבת היחידה העומדת לרשותינו היא שבת חול המועד, אז אם באמת רוצים שבת גיבוש צריכים לזוז. מכיוון שיזמת את הרעיון אני נותן לך את השרביט להמשיך ולנהל את העסק! אני רוצה להבהיר שבנתיים אנחנו במרוץ למפגש פורום בלי קשר לשבת. במידה ותיערך בסופו של שבת שבת גיבוש אז נדון על ביטול מפגש הפורום...

אליגטור

New member
לא חייבים לרוץ עם השבת

שבת אפשר לעשות גם אחרי פסח. אני אנסה לנהל את העסק אבל יתכן שאני אזדקק לעזרתכם.

ashkeloni

New member
גם אני

שם: נתן ***** שבט: אלעד מקום מגורים: אשקלון-סניף אפרידר

beckham17

New member
אתם כבר בטח יודעים את שלי...

אבל אם לא: אריאל עוז גבעתיים

מיכלוש7

New member
למרות שלא רואים אותי הרבה...אני פה!

שם: מיכל (כמה לא צפוי...) שבט: עמיצור! מקום מגורים: ראשל"צ מדריכה: שבט מעלות באר יעקב הערה אחרונה: סתם שתדעו שאני כל יום נכנסת לפורום! אני פשוט לא מגיבה... :)

אושרה1

New member
אוקי: השניה בגודלה לדעתי

בס"ד אושרה .ס. עפולה(סניף עפולה מרכז) שבט הרא"ה! אושרה

יyל

New member
שני דברים...

ב"ה א.חובתי המלאה.. יעל שבט אלעד קריית שמונה (סניף מרכז) ב.אושרה---את מכירה את אביאל אברך ואת עדיאל ולירז???

mayakol

New member
זו רק אני או ש...

ממש מעצבן כל הקטע הזה של- "תגיד X אתה מכיר את Y?"!!! אני יודעת שזה לא רק בפורום, אבל פה ממש משגע אותי לפתוח הודעה שמיועדת לכולם, ולקרוא הודעה אישית של מישהו שרוצה לברר אם מישהו אחר מכיר אדם שלישי... זה משגע!!! אם זה חשוב לכם, בשביל זה יש מסרים! לא חושבת שזה אמור לעניין את כולנו...

אושרהההההההה

זו חברה של יעל
ואנחנו מכירות אותם מהמחנה... תעשי טובה תמסרי להם ד"ש?! וגם לנעמה אברך אחות של אביאל ממני
יום טוב שיהיה לך ויום טוב לכולם.

למעלה