מפקד 2007 - להתעורר!!

מפקד 2007 - להתעורר!!

כך נראה פורום של תנועת בעת המפקד הכי חשוב שלה ??? יאללה חבר'ה, דווחו - האם התקשרו אליכם ? האם הציקו לכם ? האם דיברו עם חניכים שלכם ? מה שאלו אתכם ? על מה דיברו אתכם ? שאלות שקשה לענות עליהם ?? ולאיזה מדריך שאלה הטלפנית "מה הוא עושה מחר בערב" ,הוא אמר לה "כלום" ואז היא פסלה אותו כי יום למחרת זה יום הפעילות של המעו"ז שלו. שתפו....

yanivregi

New member
חשוב מאד!!

אנשים!! יש מצב שחלק מכם לא זמינים בטלפון בימים האחרונים מה שגורם לתנועה לפספס אנשים במפקד הטלפוני! זה ממש חשוב ותעבירו גם לחברים שלכם לנסות להיות זמינים בטלפון ולא לסנן התנועה ממש צריכה את העזרה שלכם אז תעשו את המאמץ הקטן הזה

קריסי

New member
היא יכולה לשאול את זה??

אמאלההה ולא עדין לא התקשרו אליי בכלל

אלי התקשרו- סוף סוף.

ביקשתי שהם יתקשרו ביום חמישי והם צלצלו רק היום... זה היה משעשע (בדרך לקבר רחל אמנו) היה נחמד ביותר.

MS6

New member
יש למישהו עדכונים במעו"זים?

איך מתפתח המפקד? התקשרו לרוב המדריכים אצלכם? יש שאלה מעניינת ששאלו אתכם ולא הכינו אתכם (ואתם רוצים לשתף את החבר'ה כאן).. למשל אצלנו שאלו הרבה מדריכים מי מדריך אותם במעו"ז..

קריסי

New member
אני לא יודעת עם התקשרו למדרכיים..

אלי לא התקשרו! ומזתומרת מי מדריך את המדרכים? אותנו זה נתי הרכז ומירי ויאנה ולינוי

CHEN106

New member
טלפון לראשון

מדריכה אחת שלי פסלו כנראה כי היא טענה שהיא עוזרת מדריכה...(עקב חוסר ניסיון היא עובדת איתי עם קבוצה מסוימת ופשוט לא דיברה נכון והכל...אנאערף...) בכל אופן כשהתקשרו אלי דיווחתי שיש לנו 14 חניכים ונרשמו בראשון 14 חניכים

איזה טמטוםם!

אמרוו לי עכשיו שלא הולכים להתקשר אלי כי אני רשומה בתור חניכה ולא בתור מדריכה! רשמוו אותי בתור חניכה כיי יש מספר מוגבל של מדריכים או משהוו כזהה! אמרוו גםם שאםם ווהתקשרו אלי אסור לי לדבר על החניכים שליי ולדבר עלל ה"מדריכים" שלי! זהה מפגררר!

אההממ....אנסה להפוך את הלא הגיוני להגיוני....

ככה...כדי להירשם כמדריכה את חייבת למלא מספר תנאים: א. את בכיתה ט' ומעלה ב. עברת הכשרה של 5 ימים , מתוכם 3 ברצף ג. את מדריכה בשנה האחרונה קבוצה קבוצת חניכים גדולה מ-7 חניכים. אם את לא עומדת בכל שלושת התנאים האלו -את לא נכללת כמדריכה. חוץ מזה ישנם עוד כמה שיקולים פנים מעוזי"ם שזה לא המקום לפרט עליהם. במידה והחליטו בגלל שלא עמדת בתנאים או בגלל שיקול פנים מעו"זי לא להכליל אותך כמדריכה, את נרשמת כחניכה. משרד החינוך יקח מדגם של 10% מהחניכים ויתקשר אליהם, לכן הסבירות שמישהו יתקשר אלייך הוא 10%. בניגוד למדריכים שאותם הוא יתחקר על הפעילות וישגע להם את המוח, את החניכים הוא ירצה לדעת שאת משתתפת בפעילות ואיזה ערכים את מקבלת. אם תספרי לו שאת מדריכה זה לא יעזור לתנועה וזה לא יעניין אותו. לצערי הרב- הטלפנים של משרד החינוך הם די מרובעים ורובם אינם יודעים כלל מהי תנועת נוער ומה עושים בה. אם יש לך עוד שאלות הקשורות רק אלייך - את יכולה לדבר איתי בפרטי.

למעלה