ברור
F frieman New member 12/3/04 #19 חי וקיים שמי: עומר מקום מגורים: גבעת שמואל- רמת אילן(חחחח.....) שם סבתא: חסידה
ש שריטה מלנכולית New member 13/3/04 #32 את ממושב ביצרון?? מגניב../images/Emo13.gif יש לי ממש קרוב אלייך משפוחה מכירה את מושב אורות? לומדת בבאר טוביה?
את ממושב ביצרון?? מגניב../images/Emo13.gif יש לי ממש קרוב אלייך משפוחה מכירה את מושב אורות? לומדת בבאר טוביה?
ש שריטה מלנכולית New member 13/3/04 #39 יש לי משפוחה שם../images/Emo9.gif דודים וסבא משפחת ורד. מצלצל מוכר?
M MoOsHoN17 New member 13/3/04 #25 נוכח נאור מראשון בכיתה יב'...-) והחלק השלישי של הסקר מנותק מהמציאות
N Nimst New member 13/3/04 #29 גמני פה שם - סתיו מקום תגורים - ת"א סבתות - לאה וסטלה וואו, זה היה עמוק.
ד ד נ ו נ ה של אף אחד New member 13/3/04 #30 אני))../images/Emo39.gif שם: דניאל מקום מגורים: אשדוד ואני דיי חדשה פה ואתם מזה חמודים!!!
O OpticalIllusion New member 13/3/04 #31 מתפקד (עמוד דום !.... עמוד נוח ! ) שם - מקס ... MAX ... מקום מגורים - עפולה הצעירה. חור קטן ליד עפולה עצמה. זה חור בתוך חור (חור שחור ) שם של סבתא? - חח אוקיי ... קוראים לה שושנה ...
מתפקד (עמוד דום !.... עמוד נוח ! ) שם - מקס ... MAX ... מקום מגורים - עפולה הצעירה. חור קטן ליד עפולה עצמה. זה חור בתוך חור (חור שחור ) שם של סבתא? - חח אוקיי ... קוראים לה שושנה ...