מפקד חודש מאי

מפקד חודש מאי

שם: גיל: תמונה שלך: איזור: מה את אוהבת לעשות בקיץ: שיר בינתיים השנה: מה יש לך להגיד לאומה: חובה לשים תמונה שלך

Blank Smile

New member
../images/Emo27.gif

שם: שני גיל: 18 וחצי תמונה שלך:
איזור: הרצליה מה את אוהבת לעשות בקיץ: לישון. אבל עכשיו אני רק אתבשל בחום של ב"ש כל הקיץ.
שיר בינתיים השנה: שיר השנה? לא יכולה להגדיר משהו כזה..
מה יש לך להגיד לאומה: ממ.. שמשעמם לי.

../images/Emo207.gif+../images/Emo206.gif=הבויז זכו ../images/Emo70.gif

בטקס ה-MTV האיסייתי
הם זכו הקטגוריית הפופ של השנה
צל"ש לכל מי שהצביע להם

frackit

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

שם: שלי גיל:18 וחצי (נראה לי) תמונה שלך:-------->לא הכי חדשה אבל זה מה יש! איזור:נתניה מה את אוהבת לעשות בקיץ: ים ים ים ועוד קצת יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיר בינתיים השנה:Beep זה נתקע לי בראש כבר לא יודעת כמה זמן מה יש לך להגיד לאומה:כמעט סיימתי בצפררררררררררררררררררררררר פוראוור!!

elena20

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:ילנה גיל:21 תמונה שלך:
איזור:צפון מה את אוהבת לעשות בקיץ:יםםםםםםםםםם שיר בינתיים השנה:אין מה יש לך להגיד לאומה:אני מאוהבתתתתתתתת

תורי ../images/Emo23.gif

שם: מאורה גיל: 21 וכמעט 3 חודשים תמונה שלך:
איזור: רחובות
מה את אוהבת לעשות בקיץ: לישון , וללכת יחפה שיר בינתיים השנה: pussycat dolls - beep מה יש לך להגיד לאומה: תנו כבר ע-ב-ו-ד-ה

Conviction

New member
טרילהלי.

שם: הדר. גיל: 16, עוד חודש. תמונה שלך: בבקשה. איזור: ת"א. מה את אוהבת לעשות בקיץ: לישון.
שיר בינתיים השנה: המ..לא יודעת. מה יש לך להגיד לאומה: כריס = סקס.

Gali Azoulay

New member
אני! :)

שם- גלי גיל - 17 איזור- ירושלים מה אוהבת לעשות בקיץ- בריכה, סרטים, חברים, ובעיקר לנוח שיר- אמממ... לא סגור עדין להגיד לאומה- כיף לחזור~!!! תמונה- אין לי....

../images/Emo207.gif

אתם יודעים שבדיוק אתמול 5.5.1996 לפני 10 שנים הבויז שחרור לעולם את האלבום הבכורה שלהם
כן , כן ... לפני 10 שנים האלבום Backstreet Boys יצא לעולם. איך שהם השתנו עם הזמן
אהה ויש לי שאלה מי יודע את כל התאריכים החשובים שבם הם שחררו את האלבומים שלהם
backstreet's back millennium black&blue greatest hits - chapter one מישהו יכול לענות לי על השאלה ...

*הכוונה להשנה ../images/Emo3.gif

שאתמול (5.5.2006) זה 10 שנים לאלבום הבכורה של הבאקסטריט
Backstreet Boys

למעלה