מפקד חודשי

מפקד חודשי../images/Emo42.gif

שם: גיל: עיר: בויס מעודף: משקה אהוב: אוכל מעודף: שיר החודש: תמונת החודש: מה עושה בסוף השבוע:

הראשונה ../images/Emo3.gif

שם: מאורה גיל: 21 וחצי עיר: רחובות בויס מעודף: כמובן שניק
משקה אהוב: פנטה אקזוטי ודיאט קולה עם לימון ... אהה ובירה
אוכל מעודף: האוכל של אמא ושל סבתא (
) ואיטלקי וסיני ... שיר החודש: sexyback - justin timberlake תמונת החודש:
זה סימן שאני מכורה לצבע ורוד... מה עושה בסוף השבוע: עם המשפוחה.

crazy smiley

New member
מתפקדת!!

שם: מעין גיל: 16 בויס מועדף: כולם!!! משקה אהוב: מיץ מנגו שיר החודש: I'M ALIVE של בריאן אוכל מועדף: ספגטי תמונת החודש: אין לי לשים כרגע (אני לא בבית עכשיו..) מה עושה בסוף שבוע: מתכוננת לכיתה י'...

frackit

New member
מתפקדת!!!

שם: שלי גיל:18 וחצי עיר:נתניה בויס מעודף: ניק יפה שלי !!!! משקה אהוב: קפההההההההההההה וקולה וקינלי... חחחח אוכל מעודף: פיצה וספגטי אבל כרגע הרבה סלט! שיר החודש: ain't no other man תמונת החודש:
מה לעשות שיש עכשיו הרבהההה טניס (us open) =]]]]]] מה עושה בסוף השבוע:נחה מה עוד יש לי לעשות!?

lidor love lee

New member
מתפקדת!!!

שם: לידור גיל: 18 בוייס מועדף: ניקי
משקה אהוב: קוקה קולה אוכל מועדף: מקרוני עם גבינה שיר החודש: solo para ti של רבלדה תמונת החודש
מה עושה בסופשבוע: אממ לא יודעת חח

oreloosh

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo175.gif **וכלל חשוב../images/Emo70.gif

שם: אוראל
עיר: לוד
בוי מועדף: ניקוש
משקה אהוב: קולה וספרייט
אוכל מועדף: פסטה ושניצל
שיר החודש: "אם יש גן עדן" של אייל גולן
תמונת החודש: אממ לא נראה לי שיש
מה עושה בסוף השבוע: לא'דעת.. השעמום חוגג
סה"כ החופש היה בסבבה אבל הבנתי שלא כלכך כי בנים הם עם חראא
זבל אחד אחד
בנות
אל תאמינו לבנים
הם לא שווים ת'דמעות שלנ|ו|!

מתפקד

אחרי העדרות של שלושה שבועות (מסיבות משפחתיות, חיוביות!) חזרתי שם: דולב פימה (השם משפחה גם מופיע בכינוי אז כך שזה לא משנה כבר...) גיל 23 עיר: גן יבנה בוי מועדף: כולם, במיוחד ניק משקה אהוב: מים, קולה, פנטה אקזוטיק ותה (האחרון רק כשאני חולה) אוכל מועדף: קוסקוס עם מרק, פיצה, ג'חנון, מלאווח ועוד... שיר החודש: איי וונט דאט וואי (שמעתי אותו איזה 7 פעמים בחודש שעבר ברדיו - במיוחד ברדיוס), חושב עליה - עידן יניב תמונת החודש: כל התמונות שעלו בפורום הזה בחודש האחרון (למרות שתשעים אחוז מהן לא ראיתי, ואני מדבר רק על תמונות הלהקה) מה עושה השבוע (סוף השבוע כבר היה ולכן אני עונה כך): יום ראשון היה לי ראיון עבודה בלשכת התעסוקה לדלפק בבית המאפה של אלי בתחנת הדלק בכניסה לגן יבנה (לא קיבלתי את העבודה, עודף בנים בעבודה שם), יום שני: סתם יום, יום שלישי: כנ"ל, יום רביעי: בבוקר לשכת תעסוקה ובהמשך היום סתם יום, חמישי, שישי, שבת: סוף שבוע רגוע.

ringe lotte

New member
מתפקדת...

שם: סוּף מור גיל: 20 עיר: ראשל"צ בויס מעודף: בי-רוק משקה אהוב: בירה שחורה.... יאמי אוכל מעודף: גלידה נחשבת אוכל? שיר החודש: אין שיר מיוחד... בשבוע האחרון אני שומעת די הרבה את Climbing the Walls תמונת החודש: זו התמונה מתוך עצלנות לחפש אחרת....
מה עושה בסוף השבוע: עומר
חיפה, טכניון....

למעלה