על מה אני לוחץ, כשאני מכבה או מדליק את האור בחדר? על מתג, או על מפסק?
בחשכת הלילה Active member 5/5/25 #1 על מה אני לוחץ, כשאני מכבה או מדליק את האור בחדר? על מתג, או על מפסק?
כ כוכבית מצויה Well-known member 6/5/25 #2 נכתב ע"י בחשכת הלילה: על מה אני לוחץ, כשאני מכבה או מדליק את האור בחדר? על מתג, או על מפסק? לחץ כדי להרחיב... כשאתה מכבה על מפסק וכשאתה מדליק על מתג.
נכתב ע"י בחשכת הלילה: על מה אני לוחץ, כשאני מכבה או מדליק את האור בחדר? על מתג, או על מפסק? לחץ כדי להרחיב... כשאתה מכבה על מפסק וכשאתה מדליק על מתג.
בחשכת הלילה Active member 6/5/25 #3 נכתב ע"י כוכבית מצויה: כשאתה מכבה על מפסק וכשאתה מדליק על מתג. לחץ כדי להרחיב... פרס נובל במתמטיקה
trilliane Well-known member מנהל 8/5/25 #4 נכתב ע"י בחשכת הלילה: על מה אני לוחץ, כשאני מכבה או מדליק את האור בחדר? על מתג, או על מפסק? לחץ כדי להרחיב... למיטב ידיעתי אתה לוחץ על מתג, והמתג מפעיל מפסק.
נכתב ע"י בחשכת הלילה: על מה אני לוחץ, כשאני מכבה או מדליק את האור בחדר? על מתג, או על מפסק? לחץ כדי להרחיב... למיטב ידיעתי אתה לוחץ על מתג, והמתג מפעיל מפסק.
בחשכת הלילה Active member 9/5/25 #5 נכתב ע"י trilliane: למיטב ידיעתי אתה לוחץ על מתג, והמתג מפעיל מפסק. לחץ כדי להרחיב... תודה! מה הייתי עושה בלעדיך?
נכתב ע"י trilliane: למיטב ידיעתי אתה לוחץ על מתג, והמתג מפעיל מפסק. לחץ כדי להרחיב... תודה! מה הייתי עושה בלעדיך?
נ נוף-צלול Well-known member 12/5/25 #6 אם אינני טועה, מפסק הוא מונח כללי יותר; ואילו מפסק בצורת מתג (כלומר - קו קטן) הוא, ובכן - מתג. שניהם מתורגמים ל-סוויץ.
אם אינני טועה, מפסק הוא מונח כללי יותר; ואילו מפסק בצורת מתג (כלומר - קו קטן) הוא, ובכן - מתג. שניהם מתורגמים ל-סוויץ.