מפסיקה ללמד

charlila

New member
מפסיקה ללמד

יצא לי בטסט, בסובוד, שנכון לי להפסיק ללמד מחול שרף עד הודעה חדשה. אני מפסיקה ללמד.

charlila

New member
אותו נתיב, רק שהשביל נעשה תלול

ןהמשא מכביד, אין לי כוח למשקל נוסף עכשיו עוד מוקדם להספיד את דרכי. [לוחות\ברית]

charlila

New member
התאחלי לי הצלחה בנתיבי, שלבו השבור

, המצולק וחרוץ הדמעות עדיין פועם?

charlila

New member
מה, תעזבי מישהו כי הוא מצולק ועצוב

לו? תעברי לאחד חדש וחתיך? זה נתיבי! זמנים קשים עברו עליו (כמו על כולם בעולם הזה)... אבל הוא עדיין אוהב אותי ונאמן לי, ואני לו.

foxx

New member
תקופות

זה משתנה לא ? בא והולך יש תקופות כאלה... הוא רק נראה לפעמים עצוב ובודד כדי שלא תיכנסי לכזו אופטימיות, כדי לגרום לך להמשיך לעבוד קשה מכל הבחינות.

LucidGuess

New member
מצביי רוח

מסתבר שגם ללוחמים יש מצביי רוח מישתנים שבאים וחולפים כמו מזג אוויר, ואולי זה רק נדמה לנו? מה גורם להשפעות להשפיע? Lucid

kung fu

New member
אני לא אעזוב חבר טוב שלי

כי הוא מצולק ועצוב. אבל אני לא אמשיך לצעוד בנתיב כלשהו שלא מביא לי אושר. אולי אנחנו מדברות יותר מידי בדימויים, ואז הכוונה שלך או שלי מתפספסת. את מדברת על הנתיב שהוא ללמד אחרים את מחול השרף? או משהו כללי יותר?

charlila

New member
כללי יותר

אנחנו, לוחמי השרף, נלחמים כדי שאפשר יהיה להתארגן ולצאת לשמש, באיחור של 11,100 שנים (לגבי דורי). כמו בכל שדה קרב, האושר לא נמצא בראש מעייניך בשעה זו. דווקא הוראת המחול הכי מרוממת אותי.

kung fu

New member
מנסה להבין

הבנתי שאת מפסיקה ללמד כי זה קשה לך או משהו כזה... ובנוסף, באותה נשימה, הוראת המחול הכי מרוממת אותך... אז מה קשה לך בהוראת המחול שהחלטת להפסיק אותה?

charlila

New member
מרומם אבל קשה, קשה

כפי שציינתי, לפני שביל תלול ועל כתפי משא שתפח מ-נניח- 6 קילו לאיזה 17 . גם בהליכה זה די קשה. (שוב - שוב, חלק מן הנאמר אינו אלא מטאפורה) אולי יותר נכון יהיה להשוות את המצב לזה של חבר'ה שמתנזרים ממין כדי שתהיה להם די אנרגיה לחלימה... או לזה של ואסילי איבנוביץ' צ'פייב שחצה בשחייה את נהר האורל תחת אש.. "ואסילי איבנוביץ'! אל תתייאש! עוד קצת! "ואסילי איבנוביץ'! אתה מגיע! עוד טיפה! "ואסילי איבנוביץ'! שחה! המשך לשחות! "ואסילי איבנוביץ'!זרוק כבר את המזוודה הכבדה הזו קיבינימאט!".. .

foxx

New member
האושר תמיד מסביבינו, יום אחד אנו

Peace train Cat stevens Now I've been happy lately, thinking about the good things to come And I believe it could be, something good has begun Oh I've been smiling lately, dreaming about the world as one And I believe it could be, some day it's going to come Cause out on the edge of darkness, there rides a peace train Oh peace train take this country, come take me home again Now I've been smiling lately, thinking about the good things to come And I believe it could be, something good has begun Oh peace train sounding louder Glide on the peace train Come on now peace train Yes, peace train holy roller פשוט נתמזג Everyone jump upon the peace train Come on now peace train Get your bags together, go bring your good friends too Cause it's getting nearer, it soon will be with you Now come and join the living, it's not so far from you And it's getting nearer, soon it will all be true Now I've been crying lately, thinking about the world as it is Why must we go on hating, why can't we live in bliss Cause out on the edge of darkness, there rides a peace train Oh peace train take this country, come take me home again

LucidGuess

New member
שתפי אותנו!! ../images/Emo24.gif

מה מציק לך? אנחנו חברים שלך, ספרי לנו מה מעיק עליך, נוכל לעזור לך
Lucid

למעלה