מפנטזים, שבוע 5

Yo-man

New member
מפנטזים, שבוע 5

אז אחרי שבשבוע השני חתכתי את מאט הסלבק בעקבות הפציעה שלו נשארתי עם איליי (שאלוהים ישמור עליו) ועם בריאן לפטוויץ' שסופסל אחרי משחקים גרועים (לא שהמצב של טמפה השתפר מאז). בלי שתהיה לי ברירה חתכתי עכשיו את לפטוויץ' ולקחתי במקומו את קייל בולר!!! רק שיהיה לי מישהו שימלא את מקומו של איליי בשבוע 10, אז הוא ב-BYE. כל שאר ה-QB הפנויים הם מחליפים. מה קורה אצלכם? איך מסתדרים עם השבועות החופשיים של החשקנים שלכם? עם הפציעות? יש למישהו שאלה עם מי לפתוח? מי עדיף? מחר האקשן מתחיל, היום זה הזמן לעשות סדר.

nevorozi

New member
רסיברים

רג'י ווין / לארי פיצגראלד ? סנטוניו הולמס / סימס-ווקר?

s t i f f l e r

New member
דעות

פיצ בבית נגד קבוצה שלמעט מול ג'מרקוס ראסל לא ספגה פחות מ-24 נק' למשחק(ובממוצע 200 יארד באוויר), וזה מול קבוצות שהק"ב שלהם רוקי, או בינוניים ומטה(כלומר לא ממש נגד קבוצות מסירה). ווין בחוץ נגד קבוצה שלא ספגה למעט המשחק הראשון פחות מ-24 נק' למשחק(ובממוצע 280 יארד באוויר). אני הייתי הולך על ווין. הולמס מתארח בדטרויט מול קבוצה שמרשה 240 יארד באוויר(וסופגת חצי מזה על הקרקע). סימס-ווקר מתארח בסיאטל מול קבוצה שמרשה 220 יארד באוויר(וסופגת מעל 120 על הקרקע). בכל יום נתון הייתי הולך על על שחקן שמשחק מול סיאטל, אבל בגלל שבפיטסבורג יותר מדי שחקני התקפה לא כשירים ב-100% אלא עולים כשהם קצת פצועים, הולמס ומנדנהול יהיו כנראה המטרה העיקרית באוויר ועל הקרקע, אז אני מעדיף את הולמס(מה גם שהק"ב שלו טוב בהרבה מהק"ב של סימס-ווקר).

למעלה