מפלצת דמעות

מפלצת דמעות

יום שישי ראיתי דמעות לא לראשונה בחיי אך מהו הפלא דמעות הן שונות לא פעם ראיתי את בני מתבכיין לא פעם ראיתי דמעות אכזבה לא פעם ראיתי דמעות של תסכול אך הסתבר לי שיש מפלצת דמעות אחת שתטרוף את עיניך דמעות של ייאש הן מפלצת כזאת הן לא יארכו ימיך סגול(מכבה את האור,לילה טוב,נתראה בבוקר)

רות 2

New member
לפני כיבוי האור...

זכור כי לאותה מפלצת יש אחות קטנה שמרטיבה עינים בדמעות של אושר , בדמעות ,של שמחה ועונג. ברגעים כאלה היאחז באחות הקטנה קואים לה גברת שימחה.

ophra

New member
סגולי ../images/Emo24.gif ע-נ-ק-י.....

תניח ראש... תן גם לדמעות שלך לזרום קצת... זה משחרר... יותר מזה אין מה לעשות מול מפלצת הדמעות עפ
(גם פורשת לישון)

דמעות

הן דמעות מהרבה סיבות אך גם אותן דמעות דמעות של יאוש מרטיבות , כאילו משקות ומרככות את הכאב הן יוצאות , אינן עצורות משתחררות לאויר העולם תאר לך יאוש שאינו מובע בדמעות אלה בהסתגרות... מאחלת לך סגולי שהמפלצת הזאת לא תטרוף יותר את עינך לילה טוב

dee31

New member
דברי טעם.

אצלי עדיין לא התייבשו דמעות הייאוש. מצטער שאין לי דברי עידוד, רק השתתפות בצער.

Isabel42

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

העצב בא, נשאר קצת, הולך לטייל, מגיע בטונות למישהו, מגיע בטיפים למישהו אחר, אבל לא נשאר לאורך זמן, תאמין לי, כי הוא תמיד בא והולך.

עוף כנף

New member
לא ממש מפלצת...

גם דמעות של יאוש הן לא ממש מפלצת, אולי אפילו פייה שמצאה לנו דרך לפרוק את הדברים... ואם חשים קצת הקלה אחרי שהדמעות זולגות וקצת פחות התסכול וייאוש אז, - הצליח לה...
(מזל כתבה כאן לא מזמן על "דמעות של אושר")

תודה לכולכם על המילים , אך...

לא מדובר בדמעות שלי . דיברתי על דמעות של אם שבנה נפצא קשה בפעילות צה"ל. סגול(בבוקר של יום יפה)

למעלה