מפלגת הצעירים...

נבובו

New member
מפלגת הצעירים...

רצה שמועה שמקימים מפלגת צעירים(בינהם גם שמיניסטים), מי יודע מי שמע?

חחח...איזה טיפשות...

בשביל להיות ח``כ חייבים להיות בני 21 (או 18 לא זוכר) לפחות. קצת היגיון אנשים... מה תעשו? מסיבות טראנסים כל היום?

נו?

אלה תיכוניסטים בני 21 + (אם האינטיליגנציה שלהם הביאה אותם להקים מפלגה אז בטוח הם גם נשארו כמה כיתות).

חתולית

New member
18-21

חבר`ה, השמועה אולי ובטוח (כמעט) לא נכונה, בגלל פער הגילאים (18-21) אבל קצת כבוד ל``לא כל כך אינטיליגנט`` שהפיץ אותה. הכוונה לא לנבו(בו) אלא למי שהפיץ את השמועה שהולכת לקום המפלגה. רחמים על נבו. לא, קורט קוביין, אני לא חברה שלו (יש לך נטיה).

אל תזלזל, עומר.

אמנם אני לא סובלת לדבר על 3 נושאים (צה``ל, פוליטיקה ודתיים), אבל אסור לזלזל. גם לצעירים יש כח השפעה, אמנם עד עכשיו זה לא בא ממש לידי ביטוי (מקסימום צורחים בהופעה שיר מסויים, והלהקה תענה לבקשה *שיעול* אינפקציה *שיעול* טמפון עם דם *שיעול*). דווקא הרעיון למפלגה של צעירים, כאלה אנשים שנעים בין גיל ההתבגרות לחיים אמיתיים נשמע נחמד לדעתי...

Panther

New member
אוי באמת!!

``אנשים שנמצאים בין גיל ההתבגרות לחיים אמיתיים`` כדי להבחר לכנסת\ראשות הממשלה צריך להיות בן 21 לפחות. ככה שאם זה שמיניסטים שהם בני 21 זה לא אומר עליהם דברים טובים... חוץ מזה שמה הם יעשו? כל היום יארגנו את זה שיהיו אוטובוסים בשבת? וגם כמה מנדטים יהיו להם מקסימום? 3? עם שלושה מנדטים אפשר להשפיע?

חתולית

New member
פשוט ונכון וגאוני

קורט קוביין, ההגיון שלך פשוט ונכון וגאוני, אבל המוח שלך הולך כמו קרש - אז אולי השמועה שהוא שמע לא נכונה, קצת כבוד. מה זה ``איזה טפשות חחח...``? ומי אמר שהוא הולך להיות במפלגה אם תקום ואם תהיה? נבו בסה``כ שמע שמועה, חתולים אדירים! אני לא חברה שלו, כמו שהראש שלך נוטה לחשוב (מרוב טפשות חחח...) בדרך כלל כשאני מגנה על מישהו. אוי, סליחה. קראת את ההודעה שהופנת אליך אחרי ``סורי בוב``? כדאי שתקרא, היא מתייחסת לנושא דומה וחשוב.

למעלה