מפלגת הירוקים

מפלגת הירוקים

מכירים את מפלגת הירוקים(זאת שהבאנר שלה רץ בתחתית המסך). קראתי היום תגובה מעניינת בטוקבק בקשר אליה: שאם כל אותם אנשים, שאומרים שהיו מצביעים לירוקים, אם רק היו עוברים את אחוז החסימה, אכן היו מצביעים להם, אז הם כבר מזמן היו עם4-5 מנדטים.

דן מרגלית יצא אידיוט

מתראיינת ציפי לבני אצל דן מרגלית, ועונה לשאלות על עליית החמאס והיחסים עם ארצות הברית. רגע לפני סיום הראיון שואל הלז את לבני:שמעתי שבסוף השבוע ראו אותך לוקחת קורס בתיפוף. חייכה ציפורה והשיבה:"אני מעדיפה לא לדבר על חיי הפרטיים". הרעתי עוז לציפי לבני על תגובתה, ודן הקטן יצא אידיוט.

הארי222

New member
די לפיצול הקולות בין עלה לירוקים!

לירוקים הוצע מקום ראשון באיחוד עם עלה ירוק מה שהיה מבטיח כניסה לכנסת ושביחד עם הח"כים של עלה ירוק להעלות הנושא הסביבתי לראש סדר היום לצערי כתוצאה משיקולים שאין להם כל קשר עם טובת איכות הסביבה ירוקים סירבו לכך בתוקף אם איכות הסביבה היתה באמת חשובה להם היו מתאחדים עם עלה ירוק כדי לקדם חזק את הסביבה מהכנסת לצערי ההתנגדות לעלה ירוק גברה על דאגתם לאיכות הסביבה ובכך פגעו קשות הירוקים במאבק למען איכות הסביבה אני מקווה שעלה ירוק תיכנס ואז כולם יראו מאבק סביבתי מהו די לפיצול קולות שפוגע במאבק לאיכות הסביבה אם מצביעי הירוקים יבינו שלמפלגתם אין כל סיכוי ריאלי להיכנס [בסביבות 8000 קולות פעם שעברה הם קבלו לעלה ירוק חסרו 8000 קולות אז להיכנס] להצביע לירוקים זה קול בטוח לפח להצביע לעלה ירוק זה להצביע לקידום איכות הסביבה

הארי222

New member
כאילו שמרצ תדאג לאיכות הסביבה

אחרת גם תומכי הירוקים וגם תומכי עלה ירוק היו מצביעים לה אבל זה לא קורה מכיוון שתומכי הירוקים סומכים לעת עתה על מפלגתם ותומכי עלה ירוק תומכים באמונה שלמה בעלה ירוק כך שאין כל סיכוי שמרצ תקבל את קולות הירוקים ואת קולות עלה ירוק עלה ירוק עוברת את אחוז החסימה על פי הסקרים המעטים שאיפשרו לה להשתתף [לא רק בבליך מעלימים אותנו] כך שאין כל ספק שעלה ירוק תיכנס ותהיה הפתעת הבחירות

הארי222

New member
זה לא מתיישב עם העובדות

מרצ תמכה בתקציב המדינה שפגע בסביבה לא ברור לי איך זה תרם לקדום הנושא [ופגע בעניים , במעמד הבינוני ובחלשים]

למעלה