מפי עוללים

אורנה ב.

New member
מפי עוללים

היום אחרי הצהריים היתה תוכנית על ויטנאם בנאשיונאל ג´אוגרפיק. צפיתי בתוכנית ואמרתי לשירה בת ה-3 הנה ויטנאם, לשם נסעתי בכדי לאמץ אותך ,אז הגברת שלי אמרה בכעס, אני לא רוצה לראות את זה, אמא אני לא רוצה שתאמצי אותי הרבה הרבה, תאמצי אותי רק קצת. הייתי די המומה מהתובנה שיש להם בגיל כל כך צעיר לגבי נושא האימוץ.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif איזה מתוקה ילדתך את האמת

באמת מדהימה התובנה שיש להם בגיל זה ..
שיר

דיאנה*

New member
וואו, איך הגבת?

לא חושבת שהייתי יודעת להגיב במקום. אולי הייתי אומרת לה, טוב, לא נדבר על זה. במקום זה בואי ואני אאמץ אותך חזק חזק אל הלב שלי. נראה לכם? וחוץ מזה אורנה, תודה על המחמאה. הרגשות הדדיים. דיאנה.

אורנה ב.

New member
תגובתי לפעוטה שלי

התגובה יצאה לי מהשרוול, אמרתי לה שדווקא כן אימצתי אותה הרבה הרבה כי אהי אוהבת אותה הכי בעולם, חיבקתי והנושא לא עלה יותר. שירה המשיכה להתבונן בסרט ומאד התענינה בדברים מסוימים. לפעמים אני חושבת שקימים דברים פרימאריים בגנים של הילדים שלנו כגון:טעמים,ריחות, צלילים וכו, שמלווים אותם גם אם אומצו בגיל פעוט ביותר. לפני שבוע היתה לנו הקרנה של סרט לכל המשפחה בישוב. אמרתי לה שכדאי לה ללכת , כי לפני ההקרנה יש פאלאפל ומה הגברת של ענתה- " לא אמא, אני רוצה אורז " כמובן שזה יכול להיות סביבתי לחלוטין, גם אני אוהבת אורז , אבל אותי זה הצחיק והדהים בו זמנית.

שולינקה

New member
מדהים-לי-אם אוהבת חמוץ מתוק,,,

ופעמים נהנית מהשילוב של מלפפון חמוץ ולחם עם שוקולד.ומה לגבי צורת הישיבה בכריעה?

shira^

New member
ילדה כלבבי מה יש לה מפאלפל

היא אנינת טעם. גם אני חולה על אורז ובכלל התגובה שלה לגבי האימוץ מדהימה. היא רוצה רק קצת אימוץ צודקת בהחלט.

למעלה