מפי הטף

• פותח הנושא Manty
  • פורסם בתאריך

Manty

New member
מפי הטף ../images/Emo189.gif

אתמול יוסוי עם עצירות כואבת משמיע קולות נהמה בשירותים.. ואז הוא קרא לי: "אמא בואי, יוצא לי תינוק.."

אשכר ש

New member
../images/Emo6.gif קרא לך בפתיחה מלאה?

כנראה עוד לא מספיק בטוח בעצמו בשביל לידה עצמית...

אם פי 3

New member
גם לבן שלי יש תינוקת בבטן

אבל היא עוד לא יצאה. יש לה שם (שמשתנה מדי פעם...) ו"היא מאד עדינה".

../images/Emo6.gif ולבנות שלי יש חלב בציצי...

הן מבקשות מידי פעם "לטעום את החלב" ואני סוחטת להן טיפת קולוסטרום מתוקה. וכמובן טוענות שגם להן יש בציצי חלב, ומנסות להוציא בעצמן

אם הבן של MANTY יכול ללדת, אז שלך

בטח ובטח יכול להיניק
זה מדהים כמה שהם מודעים ומבינים מה שקורה בבית, ובגוף, ואצלנו

Manty

New member
../images/Emo6.gif

היום חברה של ביתי באה לשחק פה ושתיהן לקחו תורות בלהניק את מאיו. יוסוי גם רצה, אבל הן אמרו לו שהוא לא יכול כי הוא בן!

debby12

New member
מנהל
איזה חמודות. ואיך מאיו הגיבה?

היתה לה סבלנות למשחקים שלהן איתה? היא לא קיטרה?

Manty

New member
היא רגילה ../images/Emo6.gif

האמת, קויו מחזיקה אותה המון ויודעת להחליף לה חיתולים ולהלביש אותה. היא והחברה שיחקו משחק בו שתיהן היו האמא, מאיו התינוקת ויוסוי האבא. כמובן שכולם הלכו לישון יחד במיטה המשפחתית.. היו טענות שהאבא לא מתפקד כרצוי.. בקיצור, יצא להם ממש מציאותי

debby12

New member
מנהל
גדול. עכשיו הזכרת לי סיפור של חברה

פה. בעלה של החברה מאוד שמרן ולמרות שהבת שלהם רק בת 5 - הוא כבר מודאג ממה היא עושה עם בנים וכו' בקיצור - בא אליה חבר לשחק איתה והם אמרו להורים שהם משחקים באבא ואמא - עם שקי שינה והכל. ההורים החרדים-פוריטניים באו לראות מה הם עושים. הסתבר שהם פרשו שני שקי שינה משני צידי חדר הארונות הקטן - נגיד מרחק מטר וחצי אחד מהשני. או אז הבעל של החברה נשם לרווחה כי חשב שבמשחק כל אחד "ישן" בשק שינה אחר. "מה פתאום?!" העמידה אותו ביתו בת ה 5 על טעותו. "שק שינה אחד זה בשביל התינוק שלנו, ובשק השינה השני אנחנו שוכבים שנינו ביחד ומתחבקים
". האב השמרן חשב שהוא מת

swann

New member
גמאיה מנסה להוציא חלב, באמצע ריכוז

בגן
אלה הסיפורים שאני שומעת מהגננת

למעלה