מפית לארוחה ?!

ב כ י ף

New member
מפית לארוחה ?!

כתוב בדף מבית הספר שצריך מפית לאוכל, כזאת מבד של פעם ?? נייר ??

אצלינו מביאים מפית מנייר מהבית.

נראה לי שעדיף כי ככה הילדים לא צריכים להכניס מפית מלוכלכת חזרה לתיק, ולא צריך לכבס. אם את לא בטוחה, תשאלי באחת הפגישות שבוודאי יהיו לכם לפני תחילת השנה.

מחשבות

New member
לא מבין למה מפית בכלל. הרי הכריך נמצא בתוך

שקית פלסטיק. לטעמי, אם כבר מפית, כל אחת תתאים, גם מנייר ולא צריך לקחת בקשה זו ברצינות תהומית.

מחשבות

New member
כנראה שצריך לבקר בהפתעה בכיתה ישראלית

ממוצעת כדי לראות הר געש פעיל בשיא התפרצותו. מפית?

galitpa

New member
אצלינו, אצל הגדולה, בקשו מפית לאוכל כמו של

פעם... כמובן שמהר מאוד לא בשימוש. הכי טוב, ויש מגמה כזו לאחרונה, זה לשלוח את הארוחה עם קופסאות ולא בשקיות, ואז אין בעיה מעל מה אוכלים... (ואין לי מושג מה הדרישות לשנה הקרובה לכיתה א'. עדיין לא קיבלנו "הוראות הפעלה")

למה מבד של פעם?

יש מבד של היום ומאוד יפות. ספיידרמן לבנים בראץ' לבנות ובטח עוד מגוון של דמויות...

מחשבות

New member
למה לא חד פעמית? נוסטלגיה שאין מה מקום.

בילדותי כלל לא היו מפיות.

לי דווקא היתה, בצבע תכלת בהיר, עם קווים דקים

לבנים והשם היה רקום בפינה באדום. איך נזכרתי בזה פתאום

איפה שאני גרה

יש בכמה חנויות (ברעננה) נסי לחפש בחנויות שמוכרות תלבושת לבית הספר או חנויות שמוכרות מגבות.

mazy

New member
אצלנו ביקשו גם מפית וגם מגבת קטנה..

נראה לי קצת יותר מדי. מילא מפית, אבל מגבת??? אני מבינה את ההגיון , אבל נראה לי קצת מסורבל בשבילו כל הטקס של מגבת לידים, מפית לארוחה...

נטלי22

New member
אצלנו רוב הילדים עם מפיות בד

(כמו של פעם), וזה נמשך גם עד סוף כיתה ג ובטח גם בשנה הבאה. יש היום צבעוניות ויפות.

הוועד שלנו קנה לילדים תיק אוכל מבד + מפית.

המפית חשובה בעיני מטעמי הגיינה ונימוס- כדי לפרוס אותה על השולחן ולהניח עליה את האוכל. את הכריך אעטוף במפית נייר. למי שמתעקש להשתמש בשקיות ניילון, ניתן להשיג שקיות מתכלות.

למעלה