מפיק מרגליות?
קרה לכם שחשבתם ששיר/אלבום מסויים היה יכול להשמע הרבה יותר/פחות טוב אם היה מופק אחרת..? songs of leonard cohen לדעתי הוקפץ בדרגה אחת בזכות ההפקה הנפלאה שלו, למשל קולות הרקע שנכנסים שניה לפני כהן ב hey, thats no way to say goodbye, הקטע של הלה לה לה לה בסוף one of us cannot be wrong פשוט נפלא בעיני וגם כמובן בחירת הכלים והשימוש בהם.. בכלל זה אלבום שעשוי באופן די מושלם לדעתי.. לעומתו את halelujah (מתוך various positions), כמו שבערך כל מי שמקאבר את השיר הזה מוכיח, היה אפשר לעשות יותר טוב והשיר די נפגע מההפקה (אפשר להאשים את שנות ה-80 אבל לא רק..
). mama, youv'e been on my mind של דילן הוא בעצם השיר הראשון שאני זוכר שחשבתי שהוא פוטנציאל שקצת בוזבז.. שמעתי אותו פעם ראשונה בbootleg series vol.1-3 (הוא לא יצא עד אז באלבום רשמי של דילן) שהביצוע בו הוא מקסים אבל קצת בוסרי לדעתי וחשבתי שהשיר ראוי להרבה יותר, כי מדובר בשיר ענק.. אמנם השיר מופיע אם אני לא טועה גם באחד האלבומים של ג'ואן באאז אבל לא שמעתי את הביצוע שלה.. יש ביצוע שלו (של דילן ובאאז ביחד) גם באלבום הבוטלג הרשמי (והמאוד מומלץ אגב
LIVE 75' the rolling thunder revue ) שיצא בסוף שנה שעברה (אגב, בקיץ אמור לצאת האלבום הבא בסדרת הבוטלגים הרשמיים.. הופעה מ64) אבל אני עדיין חושב שהשיר הוא עדיין "פוטנציאל לא ממומש".. למישהו יש דוגמאות משלו?
קרה לכם שחשבתם ששיר/אלבום מסויים היה יכול להשמע הרבה יותר/פחות טוב אם היה מופק אחרת..? songs of leonard cohen לדעתי הוקפץ בדרגה אחת בזכות ההפקה הנפלאה שלו, למשל קולות הרקע שנכנסים שניה לפני כהן ב hey, thats no way to say goodbye, הקטע של הלה לה לה לה בסוף one of us cannot be wrong פשוט נפלא בעיני וגם כמובן בחירת הכלים והשימוש בהם.. בכלל זה אלבום שעשוי באופן די מושלם לדעתי.. לעומתו את halelujah (מתוך various positions), כמו שבערך כל מי שמקאבר את השיר הזה מוכיח, היה אפשר לעשות יותר טוב והשיר די נפגע מההפקה (אפשר להאשים את שנות ה-80 אבל לא רק..