מפיקה

j u j a

New member
מפיקה

הבנתי שלא חייבים ללמוד את המקצוע, אלא לעבוד במשרד פרסום ולהמשיך משם. האם זה נכון? מה כדאי ללמוד לתואר ראשון שיכול לעזור לי להגיע למקצוע הזה? מה בכלל כולל בתוכו המקצוע?

קורס מפיקי פרסומות

10/2004 קורס מפיקי פרסומות ופרומואים לטלוויזיה. פעמים בשבוע תעודת גמר 5 - 6 חודש מסלול ערב ו/או יום ו דרישות השכלה לא מוגדרות+ ראיון/מבחן 03/5441155 יורדי הסירה 2 נמל ת"א 63506 הבצפר, ביה"ס של חברות הפרסום, ת"

fighter21

New member
מדובר על קופירייטר?

כי אם מדובר בקופירייטר אני מניח שצריך בעיקר ראש יצירתי ופתוח. לעשות כמה עבודות עצמאיות לתיק עבודות ופשוט עדיף לגשת באופן עצמאי למשרדי הפרסום ולהראות להם את זה, כפי שהם מוכרים את את מוצריהם (הפרסומות) ללקוחות. אחרי זה להתחיל לעבוד וללמוד תוך כדי את המקצוע.. הכי טוב. השאלה אם אפשרי.. באסתי המכוערת זה קרה..

לא רעיונאי. זהו תפקיד אחר.

מפיק פרסומות- המפיק, בשיתוף עם אנשי צוותו (רעיונאי, צלם, איש אנימציה וכו') בונה סקיצה, ואם היא זוכה לאישורו של המזמין, מעבד אותה המפיק לכל פרטיה כולל מוסיקת רקע, קריינות, אתרי צילום וכו'. הדגש בסרטוני פרסומת הוא על העברת מסר בהיר וחד משמעי לצופה באמצעות רעיונות לא שגרתיים, תוך הקפדה על התקציב המיועד להפקה.

j u j a

New member
אבל הסקיצה שעליה מדובר

היא לא בעצם הרעיון של הקופירייטר? או שהקופירייטר חושב על רעיון לפרסומת, ותפקיד המפיק היא בעצם להוציא אותה לפועל מבחינת שחקנים, קריינות וכו'? ההבדלים נראה לי דקים או שהם ממש לא מובנים לי...

j u j a

New member
והשאלה היא האם התעודה של

הבצפר אכן נחשבת, או שעדיף לעשות תואר אקדמאי בתקשורת למשל ?

מפיק

היא לא בעצם הרעיון של הקופירייטר? או שהקופירייטר חושב על רעיון לפרסומת, ותפקיד המפיק היא בעצם להוציא אותה לפועל מבחינת שחקנים, קריינות וכו'? ההבדלים נראה לי דקים או שהם ממש לא מובנים לי... הרעיונאי יכול להעלות רעיונות לסיסמא למשל. המפיק מפעיל צוות שבו יש גם רעיונאי. המפיק מביא את הרעיון לכלל ביצוע תוך שהוא דואג לכל ההיבטים הארגוניים.

fighter21

New member
למעשה

כפי שמכון הדסה מסבירה. הקופירייטר נותן את הסלוגן, את יצירת התדמית הנחוצה. המפיק יוצר קשר עם האנשי העיצוב הגרפי והמשחק

למעלה