מפטפוטי הנפש..

שיין

New member
מפטפוטי הנפש..

בס``ד אתם מכירים אותה היא לידכם היא גם בתוככם היא אחת כזאת שקשה לפספס שמעתם עליה? הנקודה השחורה? זאת אחת שמצפצפת לנו במוח בלי הפסקה!! ואפילו לא לשניה של פרסומת יש כאלה שיקראו לה היצר הרע ואני קראתי לה נקודה כי היא לא שווה יותר שנים היא מתלווה אליי חושבת במקומי,או מתערבת לי במחשבה לפעמים מדברת במקומי (מכירים את זה שרציתם להגיד משהו ואמרתם את ההיפך מזה ולא בטעות אז זאת היא! ידעתי שאתם מכירים. גועלית עד כדי רצח נאיבית עד כדי בכי היא מפטשת במוח:תראי,תעשי,תלכי,תשתקי,תדברי קרציה כזאת, יש קטע כזה שחושבים אני לא שייך למציאות הזאת הכל עובר לידי ולא בתוכי בועה כזאת,זאת היא. זה החלק השני שקיים בכל אחד יש אחד שמפריע לו ...כי הוא קצר רוח אולי יש אחד שהתחבר אליה...אולי בלית בררה יש את זה שיתעלם מימנה...כי הוא עסוק מידי מלבחון את נבכי נפשו ויש את אלה שילמדו עליה...פסיכולוגיה ויש כמוני שירהיבו ואפילו יכתבו עליה. שתלך לכל הרוחות בעצם,יהיה לי משעמם בלעדיה. פטפטנית.

חיוך

New member
בעקבות הבקשה: `הילד הרע` של לאה גולדברג

הייתי אתמול בבית הדודה, אמרתי `שלום` ואמרתי `תודה`, אמרתי `סליחה` ו`בבקשה`, שאלתי תמיד: `זה מותר? את מרשה?` ואינני יודע, כיצד זה קרה- לפתע נכנס בי הילד הרע ואמרתי: `את טפשה`. ואמא הסמיקה מאוד ואמרה: `גד, תתבייש! זה איום ונורא!` ואבא אמר: `באמת זה לא צחוק! תלמיד כיתה א` נוהג כתינוק!` איך אסביר להם שזה לא אני? זה הילד הרע שנכנס לי בפנים- תמיד הוא נכנס בי בלי שום אזהרה, הילד הרע. שיחקתי אתמול בחצר עם יוכבד נתתי לה אוטו שלי ורכבת, נתתי לה לזכות בגולה הכי אדומה והכי גדולה, ואינני יודע איך זה קרה- לפתע נכנס בי הילד הרע, דחפתי אותה והיא נפלה. ואמא שלה כעסה ואמרה: `פרא אדם! איום ונורא!` וסבתא שלה יצאה ואמרה: `אל תבכי, את יודעת, שגד ילד רע!` אז אמרתי לה: `חמורה!` באמת, זה איום. הם אינם מבינים- זה הילד הרע שנכנס לי בפנים, תמיד הוא נכנס בי בלי כל אזהרה, הילד הרע! `לך מפה!` אני מבקש אותו, כי אני רוצה לגרש אותו. אבל הוא נטפל ונטפל! כבר ניסיתי הכל, אבל אין לי ברירה. מה לעשות בו, בילד הרע? או אולי- כשקצת אגדל- יעזוב אותי וחסל?

ברכי

New member
שיין, תעשי שאלת חכם...

בס``ד לשיין היקרה !!! לאחר ``טעם בחיים`` שאת מכינס בפורום... נראה שאת צריכה לשאול ``שאלת רב`` אם מותר לך בכלל לנטוש אותנו אפילו לזמן מועט... אני מסתכלת שבוע לאחורה איך היינו נראים.. ואיך אנחנו כעת כשאת אתנו !!! תודה לך שיין מכל הלב !!! ברכי האוהבת אותך...

שיין

New member
רק השם שלך גורם לי התעוררות רוחנית:)

בס``ד גם אני אוהבת עד כמה שאפשר לאהוב.. וירטואלית.. הרב היה אומר :שיין ?קדימה שידך עם הסופר ויזור. ואז היה נגמר הסיפור של תפוז (ואתם הייתם ניצלים מזריקות)

למעלה