מפחיד...

תתק

New member
מפחיד...

סוג של זומבי. לא יודע למה, תמיד יוצאים לי דברים מפחידים. לקח בערך 20 דקות

donkeycow

New member
וואו זה אחלה לגמרי

גם הקטע של ה20 דקות מרשים יש לך גלריה במקרה?

Yaronimus

New member
מגניב לגמרי

מעולה בלמד דגושה. יש לך שפה מעניינת עם הפוטושופ.

CraP BaG

New member
איך אתה עושה את זה?

איך עושים דברים כאלה??! למה אפחד לא עונה לי?

CraP BaG

New member
מישהו יכול להביא לי...

מדריכים בעברית למאיירים מתחילים עם הסברים וזה... אני מת לדעת איך עושים את כל הדברים האלההה ושאלתי כבר פעמיים ולא קיבלתי תשובה...

romi1304

New member
הסיבה שלא עונים לך היא פשוטה

בשביל ללמוד לאייר/לצייר כמו שצריך, אין מספיק מדריכים ברשת שיעזרו לך. לימודי איור/רישום חיייבים להיות אישיים. כאלו שבהם אתה לומד דברים בסיסיים כמו רישום והבעה אישית, קומפוזיציה וצבעוניות. הקורסים בתחום הזה מנסים לעזור לך למצוא את התחום שבו אתה טוב ולשפר אותו ובמקביל לכך לעזור לך ללמוד טכניקות חדשות, נוספות שיעניקו לך אפשרויות הבעה נוספות. אם יש אדם שמצליח להכין דברים כמו שראית למעלה, אז לימודי האיור/ציור יפתחו את היכולות לו. אם מישהו אח עושה דברים אחרים, הקורסים יעזרו לו לפתח את היכולות האחרות שלו. המדריכים שיש ברשת יכולים לספק לך טכניקה נוספת ספציפית: איך לצייר עננים בקלות בפוטו"ש או איך לצייר ברק בעיניים בצורה ריאליסטית. הם לא יעזרו לך ללמוד איך מציירים באמת. אם אתה רוצה ללמוד לציר בפוטו"ש, אתה צריך ללמוד איך לצייר קודם כל. אחרי שיש לך את הבסיס, אתה יכול לפנות לפוטו"ש וללמוד את התוכנה כטכניקה נוספת . לא כתחליף ליכולת לאייר/לצייר. בהצלחה.

CraP BaG

New member
נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי...

אני לומד בביצפר במגמת גרפיקה ככה שבנוסף לעיצוב גרפי, צילום והחומר העיוני אני לומד גם איור וציור. זה לא מה שביקשתי לדעת...מה שאני רוצה לדעת זה איך עושים צביעה והפיכת תמונה לציור (כמו בתמונה המצורפת שמצאתי כאן בפורום)מה שהילדה הזאת עשתה היא ציירה את זה לבד? ואחכ צבעה בפוטושופ? ואם היא עשתה את הכל בפוטושופ מישהו יכול להסביר לי דברים בסיסיים לאיך אני יכול לעשות דבר כזה...מקווה שהבנתם ותודה מראש

למעלה