מפחיד

• פותח הנושא TAFD
  • פורסם בתאריך

TAFD

New member
מפחיד

הלילה חזרתי עם ההורים מארוחה משפחתית בצפון, סמוך לשעה 2:20 לפנות בוקר בכביש החוף בין עתלית לזכרון לכיוון דרום היה רכב בשולי הכביש כשהוא הפוך על הצד ובוער חזק (לדעתי הוא פגע בגדר ההפרדה מבטון שבין 2 הנתיבים, התהפך ועלה באש), עצרנו במקום, כמו אזרחים נוספים שעצרו, לפי מה שהבנתי מהם הרכב בער כבר כמה דקות, ואף אחד מהאזרחים ששאלתי לא ראה את התאונה והדבר המפחיד הוא שאף אחד מהם לא בעל הרכב או לא ראה בין האנשים שהתקהלו שם מישהו שטען שהוא בעל הרכב, וזה מעלה בי חשד כבד שמי שהיה בתוך הרכב נלכד שם. האזרחים שהיו במקום כבר הודיעו לשרותי הכיבוי ודיווחו להם בדיוק מה קורה, אבל בזמן שאנחנו חיכינו שם כוחות הכיבוי לא הגיעו למקום, בנוסף גם לא משטרה ומד"א, היו מספר אזרחים שניסו להתקרב לרכב עם מטפים אבל לא היה טעם בכך, הרכב בער חזק ולא היה ניתן לעשות כלום ללא ציוד מתאים, גם לי בתור מתנדב לא היה מה לעשות שם. לאחר מספר דקות שחיכינו ולא הגיעו כוחות, ההורים שלי החליטו שאין מה לעשות שם יותר ועזבנו, למרות שהרגשתי שאני לא יכול לעזוב ככה שריפה באמצע, אבל זה לא היה תלוי בי, וגם לא היה הרבה במה לעזור עד וכאשר הכבאים היו מגיעים. רק לאחר מספר דקות של נסיעה דרומה ראינו רכב כיבוי מגיע מכיוון זכרון/חדרה לאיזור המקום, אם באמת היו אנשים ברכב (ואני לא יודע על כך כלום) לא ניתן היה לעזור להם כבר, גם אם הכיבוי היה מגיע יותר מהר (אני לא יודע איפה התחנה הקרובה ביותר, אבל עבר בהחלט הרבה זמן עד שהם הגיעו). מעניין אותי מה עלה בגורל האירוע, אולי החבר´ה מחדרה יודעים, אני מחכה לתשובה.

TAFD

New member
וללא קשר

לפני זמן קצר אירע פיצוץ ברכב ברחוב יפת ביפו, ברכב ככל הנראה היה אדם שנהרג, ככל הנראה הרקע פלילי. מחר אני ידבר עם החבר´ה אצלנו שעבדו בלילה ונביא יותר פרטים. קישור לכתבה במבזקים של ynet

אני מבין את הפחד שלך !!

זו בעיה לא קטנה שכאשר קורה איזה ארוע באמצע כביש ראשי לוקח הרבה מאוד זמן להגיע למקום בגלל המרחק או בגלל חוסר דרכי גישה או בגלל פקקי תנועה היה לי ארוע דומה לזה לפני 3 שנים כאשר טרמפיסט נהרג לאחר שקרתה תאונת דרכים בכביש מס´ 1 ליד השדה של מקווה ישראל אחרי קיבוץ גלויות לכוון ירושלים הגישה לאזור זה מאזור חולון רק דרך הולץ והיה פקק אדיר ועוד מרחוק הבחנו בבעירה החזקה של הרכב עד שהגענו לא היה את מי להציל והיה במקום מחזה לא נעים למראה

TAFD

New member
זאת בעיה

התאונה היתה בכביש לכיוון דרום, ורכב הכיבוי בא מכיוון דרום כלומר נסע בכביש הנגדי, והיה צריך להסתובב (ובכביש החוף אין כל 2 מטר צומת שאפשר להסתובב בה), למרות שהם יכלו גם לעצור בכביש לכיוון צפון ולפרוש את הגלגלון מעבר למעקה ההפרדה. בכל אופן לדעתי התחנה שממנה יצא הרכב (לא יודע אם זה חדרה או זכרון) רחוקה ולכן לקח לו זמן, אבל אם היו אנשים ברכב לא היה ניתן להציל אותם גם אם היו מגיעים לשם ישר אחר התאונה (ומכיוון שלא דווח על כך בחדשות אז אני מקווה ומאמין שבסופו של דבר לא היו אנשים, למרות שלא ראיתי אף אחד שטען שהוא בעל הרכב). ודרך אגב, זה באמת מחזה לא נעים, יש לי תמונות מאירוע כזה שלאחר כיבוי רכב שנראה נטוש פתאום התגלה שהיה בפנים מישהו, לא נעים בכלל.

למעלה