מפחיד

TJSBZ

New member
האמת? לא יותר

משאני מפחדת לחצות כביש, או סתם לנהוג. לנסוע באוטובוסים זה חלק מחיי כמי שאין לה רכב (מדי פעם משאילה את של אבא), ואני לא מפחדת. הדבר הכי עצוב הוא, שבישראל נהרגו עד היום יותר אנשים מתאונות דרכים מאשר בכל המלחמות גם יחד. אנחנו הורגים בעצמנו הרבה יותר משהמחבלים הורגים בנו. פיגוע זה יותר "חדשותי", יותר פוטוגני, ויותר משרת את המטרות ההסברתיות של מדינת ישראל, כך שעושים ממנו יותר רעש. אבל בכל חודש יש יותר הרוגים ופצועים בתאונות דרכים מאשר בפיגועים. ולפני שתתנפלו עלי, לא אמרתי שפיגועים טובים לישראל, או שישראל מזמינה אותם (אני גם לא חושבת ככה), אמרתי שעושים מהם יותר רעש חדשותי, כי זה משרת מטרות מסויימות. לדעתי, אם היו עושים כזה בלגן, ויום שידורים מיוחד, וסיפורים בעיתונות על ההרוגים וראיונות עם הפצועים מתאונות, אולי היה משתנה כאן משהו...

jessy19

New member
איזה בלאגן היה בגלל ההתרעות האלה...

אמרו לנו בבסיס שחסמו את כל הדרכים לתחנה המרכזית ואני מן הסתם חייבת את התחנה המרכזית כדי לחזור הבייתה, בסוף אחד מהקצינים אצלנו הציע לקחת אותי כי הוא נוסע לרמת גן והוריד אותי בצומת אלוף שדה ומשם נסעתי באוטובוס לצומת בר אילן ששם אבא שלי אסף אותי- היו מזה פקקים נוראים!!! כתוב בוואי נט שנמנע פיגוע ענקי אז אני מעדיפה את הפקקים האלה ושלא יהיה פיגוע ....

sovlanit

New member
JESSY19,

שתזכי תמיד להגיע למחוזות חפצך לשלום ובשלום. שתזכי לבשר ולהתבשר רק בבשורות טובות. ושבכל אלו ועוד דברים טובים נזכה כולנו. יפה שבסופו של עניין הסתדר עבורך נושא התחבורה מהבסיס הביתה.

tomsima

New member
אני הפסקתי לסוע באוטובוסים

אלא אם כן אני ממש צריכה, וזה לא שיש לי אוטו, אבל אני משקשקת מזה. אני מסכימה עם TJSBZ שיש רעש תקשורתי מאוד גדול על פיגועים, אבל אני מתנגדת לרעש הזה בגלל שהוא בעצם משרת את המחבלים, את האינטרס שלהם להראות את מה שהם עושים. אבל זה לא רק אוטובוסים גם הרכבים, ועוברי האורח סביב לאוטובוס נפגעים.

למעלה