מפחיד!!!! *_*

web spider

New member
מפחיד!!!! *_*

תראו מה מצאתי באינטרנט, נכון השיר שלהם Stairway To Heaven, אז מצאתי דף שהופך את המילים של הפזמון שם וזה מה שיוצא : הו הנה לשטן המתוק שלי. האחד שהשביל הקטן שלו יעציב אותי, למי כוח כמו לשטן? הוא יתן לך הוא יתן לך 666. פעם היה מחסן כלים קטן שבו היה עושה לנו ארוחת ערב, שטן עצוב. איזה פחדדדד!! זה אמתי??? מה הם ניסו להעביר בזה??? למטה יש קישור לדף, תאמרו מה דעתכם.

weird dust

New member
כן זה אמיתי

אבל זה פעיל רק בגירסת הדיסק (האולפן) ככה שזה סתם צירוף מיקרים. (הכנסיה יושבת ומקשיבה לכל התקליטים הפוך בשביל להגיד שיש שם את כוחות האופל) יש עוד שירים שיש בהם מסרים סודיים הפוכים, ולפי דעתי מי שהתחיל עם זה היו הביטלס בקטעי "פול מת" שלהם

web spider

New member
זה מפחיד כי בכל זאת

בשאר השירים היה רק כמה שורה או שתיים עם מסרים, אבל בשיר הזה היה בית שלם על זה

weird dust

New member
לא ניראה לי שזה מכוון

אם זה היה מכוון זה היה נשמע טוב יותר המילים בצד השני היו נישמעות פחות טוב וזה סתם צירוף מיקרים זה כמו שטוענים שיש קשר (סינכרון) בין הצד האפל של הירח של פינק פלויד לבין הקוסף מארץ עוץ של אם ג'י אם. זה לא משהו שבאמת מישהו התכוון אליו.

hodaya17

New member
זה עובד פסיכולוגית...

זה די פשוט אם הם לא היו מביאים לך את המילים והיית שומע את זה הפוך לא היית מגיע לחצי ממה שכתוב שם... בריטני ספירס שטניסטית?????? אנשים ממש משועממים...

Shovevanii

New member
או מיי גוד..

זה באמת מעורר מחשבה... אבל אם שטן או בלי שטן, לד זפלין שולטים והשיר הזה מושלם! למי אכפת מה מהמסרים?חח

catch 2 2

New member
למי אכפת

מצידי שיקליטו רגיל ולא בהפוך, אם זה נשמע טוב, למה לא.. מי שבוחר את השטנים והאלוהים שלו ,מן הראוי שינחתו עליו השטויות הללו..

פעם היה מחסן כלים קטן? ../images/Emo12.gif

השטן היה עושה לזפלין ארוחת ערב? יש לי מסר קטן למי שישב והוציא את זה.... יופי חמוד.. עכשיו תפסיק לשחק לעצמך באצבעות הרגליים ותחזור לחדר המרופד..

weird dust

New member
משהו קטן

שמתם לב שבאמצע בית שני של השיר יש שורה שאומרת ’cause you know sometimes words have two meanings משהו קצת חשוד לא?!? האומנם?!?

jimorrison

New member
ברור כי לכל השיר הזה יש שני

משמעיות...לפי הפירוש של אורי...מה שנראה לי הכי קרוב

למעלה