מפחיד שם בחוץ

אלסי

New member
מפחיד שם בחוץ

היתה לי מהבוקר תחושה לא טובה. בוקר של שבת ושמש משרה אופטימית רגעית. רחובות שקטים ,קפה של בוקר וערמת עיתונים. מנסה לא לקרוא את הפוליטיים או הראשי. אבל אפילו במדורים הקלילים כבר אין מפלט כי כל הסלבס´ שהיו ליד/בתוך/ בתכנון להגיע לאזור ההוא בעיר ההיא מספרים מחוויותיהם. ולי עוברות בראש תהיות על מישהו שאולי כמוני עובר את השבת בשקט, מתכנן צהריים בשפת הים או מפגש עם החברים ,ושאולי מחר ואם עוד לא מחר אז מחרתיים , יהיה תמונה במסגרת שחורה בעיתון ועל גבי מסכי הטלוויזיה. ולא צריך לחכות במדינה השפויה שלנו יותר מדי כדי שהתסריט הזה יתרחש,רק עד הערב. אני אמשיך לרצות את הילדים שלי,מבלי להשתמש במשפטים חבוטים של לאיזה עולם הם יגיעו. אבל הפחד נמצא ומחלחל.מרגישה את השרירים בגוף מכווצים ורוצה לדעת כל הזמן איפה כל היקרים לי נמצאים,צריכה גם רדיו פתוח ברקע,יד על הדופק. עייפה אבל לא מצליחה לישון. אולי חברת ברק תצא במבצע חדש "חודש שקט חינם",עזבו חודש, תנו שבוע של שקט. בוקר טוב עולם.
 

dandushx

New member
מרגישה אותו דבר בדיוק

גם אני חיכיתי לערב אתמול בתחושה של פחד-מה יקרה הפעם , איפה זה יתפוס . אם אינני טועה זה המוצש השלישי ברציפות שקורה פיגוע. גם אני פוחדת כל בוקר לפתוח את הטלויזיה ולשמוע שקרה עוד משהו בזמן שישנתי. עברתי לילה של סיוטים ובפעם הראשונה התחלתי לחשוב על הענין הזה של להביא ילדים למציאות כזאת וכמוך החלטתי שאני עדיין רוצה. אני ממש מפחדת להתחיל את השבוע הזה,לצאת מהבית.
 

עמית@

New member
בוקר טוב עולם- מה שלום כולם???

אני חושבת שלפעמים הכל מתקבץ לכדי גוש של אירועים נפתלים- שמות- סיפורים- ועוד ועוד ומגיע לשיא שממנו והלאה הדברים נראים אחרת (אבל כל פעם עוד שיא ועוד שיא? מה נשתנה?) אחרי שינה של שעה בדיוק ולילה של עבודה אני מרגישה שהמצב עבר את המחריד ודרך במגוחך וכלה באבסורדי, כבר אי אפשר להפריד את צביר הדם הזה. כל פעם אחרי פיגוע אני אכתוב את זה.? אינפלציה הרי הרסנית למשק, שחיקה של אמת הופכת לקלישאה רדודה. אז אני אפסיק פה.
 

עידית ד

New member
מפחיד לי

איש מאוד יקר לי גר ברחוב בלפור בירושלים ובית הקפה "מומנט" זה הבית השני שלו, למזלנו אתמול בשעת הפיגוע הוא היה בדרך לניו-יורק. כשנפרדנו בערב צחקתי איתו ושאלתי אותו אם הוא בורח, הוא ענה לי שכן. כל הלילה לא ישנתי, כל הזמן אני חושבת מה היה קורה אם הוא היה נשאר... אני לא היסטרית אבל לא הייתי מסוגלת לעלות על אוטובוס הבוקר. הייתי צריכה ללכת למעקב הבוקר אבל לא יכולתי. אני מפחדת כל כך מפחדת מסתבר שחרא זה מצב קיומי עידית
 
למעלה