מפחיד מוות....

אביבא

New member
מפחיד מוות....../images/Emo103.gif

מעניין שזה מפחיד... תקראו.... אתמול בלילה,התעוררתי כהרגלי והלכתי לשירותים כמו בכל לילה[הרגל מטומטם..] חזרתי למיטה,שתיתי קצת מהבקבוק שלידי,[עוד הרגל מטומטם] ושכבתי. פתאום אני שומעת קול,קול גבוה של גבר,ואני ממש ממש לא יודעת להסביר אותו....הקול מתחזק ויורד מתחזק ויורד.... [**יש לציין שסבתא שלי שכבה איתי בחדר,במיטה לידי,וקצת השתעלה כל הלילה..] ואני שמה לב שרק אני שומעת אותו,שרק לי הוא מפריע.... הקול עושה את אותו רעש במספר רב של פעמים... ואני מפחדת,אני לא יודעת בדיוק למה,אבל באותם הרגעים ממש פחדתי לקום ולחפש את מקור הקול. אחר כך עשיתי ניסיון,סתמתי את שתי האוזניים באצבעות,והקול נעלם. אחר כך,כשהורדתי את האצבעות,הוא חזר. כאילו הוא רודף אותי,ואני הייתי כל כך עייפה שמתתי לישון,אבל לא יכולתי בגלל שבכל פעם שעצמתי את עיניי הרגשתי שהוא מתחזק ממש טיפה.... לאחר מכן,נשמע קול של אישה,מספר פעמים,ואז הוא נעלם. ואז חזר קול של גבר,אני לא יודעת אם הגבר הקודם,או אחד אחר, אבל באיזהשהוא שלב,הוא נעלם. ואז עצמתי את העיניים ונרדמתי. בבוקר סיפרתי עלל זה לאמא שלי,והיא אמרה לי בצחוק שאני מבקרת יותר מדי באתר בית הרוחות. הייתי חצי רדומה,אבל הייתה לי עירנות כלשהי,כי אני זוכרת בבירור את הקול,אך לא יכולה לתאר את הצלילים שהוא עשה. אני לא מבינה איך הוא פתאום צץ,זה ממש תעלומה. אשמח למי שיוכל לעזור לי. דרך אגב אני בת 12 וחצי.
תודה

גם לי יש את שני ההרגלים המטומטמים

שציינת... אבל נראה לי שסתם היית עייפה או ששמעת תקשור שניסה לעבור דרכך... לא שמהו רציני או שצריך לפחד ממנו.. אנחנו מעין צינור לתקשורת עם שני העולמות ודרכנו עובר מידע, לפעמים אנחנו שומעים את זה ולפעמים לא....
לינוי

אביבא

New member
תקשוב שניסה לעבור דרכי?../images/Emo103.gif

זה נורמלי?
זה היה כזה מוזר........
ותגידי,את מכירה את ההרגשה שאת מסוובת את הראש ואת רואה מישהו ופתאום הוא נעלם? אמרו לי את זה פעם שזה קשור למעיין קשר עין עם המוח,כאילו אם את חושבת על מישהו ואת מסובבת את הראש מהר,אז כאילו את רואה את מי שאת חושבת עליו..... פעם קרא לי שהיה 6 בבוקר וקמתי מוקדם אז הייתי במחשב ואז סובבתי את הראש לאחור ראיתי את אחותי בבגדים שחורים ליציאה לשבריר שנייה ואז היא נעלמה....

ב א ר ו ש

New member
מעניין..

אל תפחדי,תנסי למצוא את מקור הקול! יש גם אפשרות להקליט.. ורק רציתי לדעת אם שמעת רק קול או שגם שמעת מילים?

אביבא

New member
המ.........../images/Emo103.gif

שמעתי קול,באיזה מילה מוזרה ממולמלת,שאני לא זוכרת אפילו,חוזר על עצמו המון פעמים...

UgotAproblem

New member
יש לי מושג מה קרה שם..

את היית עדה לרדיפת רוחות אחר סבתא שלך. עצם העובדה שברגע שסתמת את האוזניים הפסקת לשמוע את הקול זה אומר שלא את המטרה של אותה רוח. רדיפה בלילה זה סימן רע, אותה רוח לא באה בשביל לעזור לסבתא שלך, את צריכה לעזור לה בעיניין. אל תדברי על זה אם סבתא שלך כי יש עוד סיכוי שהיא חושבת שזה רק פרי דימיון, אם תגידי לה מה קרה היא תוכל להשתגע. מה שקרה לך זה נדיר, רוחות נחשפות לרוב רק לאותו אדם שהם באו אליו, אותה רוח אולי רצתה שתדעי על מהותה, אולי היא רוצה שתדברי על זה עם סבתא שלך כדי שתפסיק להתעלם מהרוח. טוב, אז מה יש נותר לך לעשות? -צימצום החפצים הכהים שבחדר שלך ושל סבתך, למעשה עדיף להוציא את כל החפצים והרהיטים השחורים מכיוון שרדיפת הרוח נעשית במקומות חשוכים וכהים. -נרות ריחניים או כל דבר שיפזר ריח חזק בחדר. -זה נשמע קצת טיפשי, אך זה עזר לי כנגד רוח לפני כשנה, תקני מהשלטים האלה שמדביקים על הדלת כמו "הכניסה אסורה" וכאלה... שיעבירו מסר לרוח. -אל תדברי על זה עם סבתא, תחשבי מה את היית עושה אם רוח הייתה רודפת אחריך! אסור! גם לא עם אמא כי יש מצב שהיא תגיד לסבתא!

למעלה