מפחיד אותי

רחלית2

New member
מפחיד אותי

מפחידה המחשבה להתחתן שוב ולא להצליח ושוב להתגרש מה עושים???נגד זה?

my sunshine

New member
ג'יזססססססססס

עוד לא התחלת לצאת עם בחורים, את כבר מדברת על חתונה??? לאן את רצה? מדוע לא ללכת צעד צעד ואז לראות מה יקרה?

א ש לי

New member
../images/Emo13.gif

המהנדסת רוצה לשבת על השירטוטים לבניית הגשר

גשי ל Google

הקלידי את הערך Over thinking, שבי לך וקיראי קצת. אחרי שתקראי במצטבר לפחות שעתיים, חיזרי הנה ונראה איפה את עומדת ולפי זה נגיד לך "מה עושים".

הזוייה

New member
אוי גוואלד

בשביל מה את כבר נאחזת שוב, בטקס של הקנאפסים, רבע עוף, סושי ודודות עם שמלות פייטים לפני שבכלל נכנסת לתוך מערכת יחסים. אגב, שכל הזמן מנקרת בראש מחשבה על כישלון- בסוף נכשלים כי נכנעת למחשבות שלך. לפני שאת נחנקת- תתאווררי מה עושים, אוכלים שיני שום, מגרגרים מלח ורוקעים שלוש פעמים ברגליים.

תהני מהחברות איתו בלי מחשבות מיותרות...

במילים פשוטות פשוט תזרמי עם הזרם-ומי רוצה להתחתן בכלל אחרי גירושים בכלל מערכת יחסים. את תראי וזה יבוא עם הזמן שככה זה הכי טוב הלבד ושאת עושה מה שאת רוצה מתי שאת רוצה ... ועם מי שאת רוצה... המחשבות שלך -חתונה וכ"ו.. סתם מתסכל -טוב לך עכשיו את פורחת תהני מזה -חחחח כי מטאטא חדש מטאטא טוב אח"כ ימאס לך ממנו חחח מה לעשות זו המציאות-איך הכרת את גרושייך ? לא היית מאוהבת בו? והיו לך הימים הכי מקסימים? אז תחשבי ככה עם בן זוגייך הנוכחי -זו הסיבה שאני אומרת לך תהני מכל רגע ואל תתישי את עצמך עם מחשבות מיותרות תגיעי לגשר תפוצצי אותו.... בהצלחה

למעלה