מפחד להישאר בתול

yarin1237

New member
מפחד להישאר בתול

כן אז אני בן 18 וחצי ואני בתול.טוב זאת לא בושה גדולה למרות הכל,אבל מה שכן אני לא רואה לעצמי עתיד..
חברה אף פעם לא הייתה לי.כן התנשקתי עם ידידה(שגם עכשיו אין לי בקושי) בשביל לנסות את זה
אני מניח שאני צעיר יותר מרוב מי שכותבים אבל אני כבר מעל 18

בבית ספר הלך לי רע מבחינה חברתית.יש לי איזה בעיה באופי מעבר לביישנות,כנראה שאני לא מספיק מעניין וקשה לי לבלוט בקבוצה.גם בעבודה שלי כרגע אני שם לב שאני נדחק החוצה.כאילו אני יכול לבוא למקומות חדשים ימים ראשונים להיות עם ביטחון אבל מתישהו זה מתפוצץ לי.מתישהו אני פתאום מרגיש חוסר ביטחון ואז אני הולך אחורה,נהיה שקט וזה כבר מגיע למצב שאף אחד לא מדבר איתי,גם לא בנות..
אני מפחד מהעתיד שלי בעניין הזה.מפחד להגיע לגיל 25 או 30 ולהיות בתול שזה כבר ממש בושה..
אני לא חושב שאני נראה מכוער,דווקא עם השקעה אני יכול להיראות טוב אבל קשה לי להסתדר בחברה..אני לא רואה את זה משתנה בזמן הקרוב,גם בצבא אני חושש רצח שגם שם אני לא אשתלב ואז גם בפניי הבנות אני דיי יהיה שרוף

אף פעם לא חשבתי על העניין הזה יותר מדי,אבל לאחרונה אני חושב עליו מלא
אתמול ראיתי את הסרט "בתול בן 40"(אחלה סרט אגב).מסופר שם על בחור בן 40 בתול שנראה כמו חנון(אין לו מכונית,מכור למשחקי מחשב) שעובד בחנות עם חברה צעירים ממנו.בזמן שהחברה יוצאים לכל מיני מקומות דופקים כל מה שזז הוא לא עושה כלום,כל פעם חברים שלו דירבנו אותו להתחיל אבל הוא כבר התרגל לעניין של להיות לבד
מישהי באה ופשוט נתנה לו את המספר טלפון שלה כנראה כי היה נחמד אליה(וסביר להניח שאם היא לא הייתה נותנת לו הוא היה נשאר בתול הרבה זמן) ,חברים שלו אמרו לו שזה ההזדמנות שלו והתחילו להכניס לו לראש פיקאפ וכל זה,אבל הוא הלך עם האמת שלו,הבחורה התאהבה בו אבל מה הוא סירב לקיים סקס.למה?הוא לא ידע איך לשים קונדום וסירב בכל תוקף,עד שהבחורה חשבה שהוא משוגע והם רבו..בסוף כמו שקורה בסרטים הוא סיפר לה שהוא בתול והכל נגמר בסדר והם בסוף עשו סקס אבל אני מפחד שאני אגיע למצב הזה..אני פשוט מפחד

אני מפחד שאני כבר "אתרגל למצב הזה".שגם אם תהיה לי הזדמנות בעתיד עם בחורה אני אחרבן את זה כי אין לי ניסיון..או יותר גרוע שיהיה לי פאשלות בקיום יחסי מין.פעם זה לא היה ממש בושה,אבל תכלס היום אם אתה לא מזיין עד גיל 25 גג זה ממש פדיחה
וכמובן שאני לא מחפש מישהי רק בשביל לעשות איתה סקס אלא אני מחפש זוגיות.לדעתי המפתח בכל העולם הזה זה אהבה.אבל אין לי מושג איך להתחיל לפעול,אני לא מכיר הרבה בנות וגם אלו שאני כן מכיר ובעניין כנראה "אני לא מספיק ברמה שלהם"

ואתמול אחרי הסרט הזה פעם ראשונה אחרי מלא זמן בכיתי..הבנתי בעצם עד כמה אני לוזר ושאני נמצא בבור עמוק..אבל אני לא יודע איך להשתנות,אני פשוט מפחד להעז.קראתי קצת פיקאפ,על צורת גוף ועוד אבל זה פשוט לא עובד.אני אפילו לא מגיע לשלב שאני נמצא בסוג של קשר עם בחורה,אני מרגיש כאילו אף אחד לא שם עליי,לא בחורות וגם לא חברים..
תודה למי שקרא..

שלום

אין כל עניין של בושה, אתה לא חייב דין וחשבון לאיש. כדאי לך למצוא חברה כדי ליהנות גופנית ונפשית, צריך הנאה גופנית אבל יותר חשוב נפשית. השתתף במסגרות שמעניינות אותך, הכר אנשים, פתח אתם עניין, היה נחמד אליהם, נסה גם בצבא אם אתה נמצא בו עכשיו, לאט תמצא גם חברות.

LOLI152

New member
שלום לך :)

קודם, אני אתחיל ואומר לך דבר שאמור להרגיע אותך-
אתה -לא- לבד בזה. (אפילו יש פורום בתפוז! פורום חסרי נסיון זוגי ומיני )

זה דבר שיבוא :) יש הרבה בחורות שחושבת שזה דיי מדליק בחורים בלי נסיון..
תנסה להאמין בעצמך :) להצטרף לקבוצות של דברים שמעניינים אותך (נגיד, קבוצת צילום..) ושם יהיה לך קל יותר להשתחרר- עם נושא שקרוב ללבך .
ומה עם היכרויות באינטרנט למשל? ככה יותר קל להתחיל שיחה ואז מכירים קצת- וקל יותר להמשיך ..

marioForever

New member
אתה לא לוזר...

אני רוצה לצטט משהו שאמרת
"אבל תכלס היום אם אתה לא מזיין עד גיל 25 גג זה ממש פדיחה"
רילי ?
אני לא יודע אם לענות לפוסט כזה, אבל אני ינסה להוריד את כל המילים האלה שכתבת ויענה כמיטב יכולתי

דבר ראשון
לא, אוקי ?
אם מישהו לא שוכב עם בחורה עד גיל 25 זה לא פאדיחה
תוציא את זה מהראש שלך

וכן מה שאתה מחפש זה כן מישהי לשכב איתה אל תרמה את עצמך,

אהבה זה כל כך יותר מזה,
זוגיות זה כל כך יותר מזה
אתה עדיין צעיר, עדיין ילד עדיין לא יודע את זה
אבל זוגיות זה הדדיות זה לחיות ביחד, זה רצון המשותף להיות אחד בחברתו של השני כל הזמן, זה הדיאלוגים שעושים אחד עם השני זה האהבה והרצון לחום,
זה לא סקס אוקי ? יש שם סקס, אבל הוא חלק מהמהשוואה. ושתגדל תבין שהוא חלק שכל עוד הוא כיפי, אני מסכים הוא מאוד כיפי, הוא לא תמציא הזוגיות.
אז מה שאתה מחפש זה לא זוגיות זה סקס...

אולי אם תתחיל לחפש בחורה בשביל לדבר איתה, ובשביל לרצות לראות את הנפש שלה ... ולא את ה..$@!$ שלה... אולי אז אתה תמצא מישהי ..

יש מקרה עם חבר שלי שהתאהב במישהי בהודעות ובסוף רעה שהיא מלאה ולא רצה להיפגש איתה, האם באמת זה המצב שלנו כחברה ?

אתה שוב, רק בן 18, תרגע יש לך זמן יש עכשיו צבא בצבא בתוך תפגוש כמה בחורות
...

החיים עוד לפניך וזה כל כך מוקדם להרים ידיים בגיל 18 ...

אז תן חיוך !: )
ואני מבטיח לך שלפעמים הכל יהיה בסדר
ולפעמים הכל יהיה רע
אבל לא משנה מה... עוד יש לך אחלא נסיעה לפניך..

פשוט מזעזע...

אני חייבת לציין שאותי מזעזע שהמצב החברתי של היום כזה נורא, שילד בן 18 חושב על הדברים האלה.

קודם כל , לא, להיות בתול זו לא בושה באף גיל. למה ? ככה .... כי זה אישיו אישי ולכל אחד זה בא בקצב שלו בחיים.

דבר שני, בתול בן 40 זה סרט מטופש להחריד, ואם צפיה בו איכשהו השפיעה עליך מלבד 90 דקות של קשקוש, אז כנראה עדיף לך לא לצפות בטלויזיה

אתה ילד !!!! בן 18 , מה אתה חושב על דברים כאלה? אתה יודע שככל שאתה חושב על זה יותר, אתה יותר ויותר נכנס לחרדות?

סביר להניח שהחרדות האלה ימנעו ממך מלתקן את המצב גם ואתה רק תשקע יותר ועל שטויות .

בגילך נהנים, מתגייסים, לומדים, ופשוט חיים.

בנות המין היפה לא נעלמות מן העולם בקרוב, וסביר להניח שהחיים ינחו אליך את מי שאתה עתיד לפגוש גם אם תרצה וגם אם לא.

הבעיה החברתית היא משהו אחר,

פה יכול להיות שחוסר בטחון מונע ממך מליצור חברויות, ואתה צריך לחשוב על למה זה כך.

בעיקרון, אתה לא חייב להיות "כוכב" כל פעם בשביל להתחבר עם אנשים, מספיק שתגיד שלום או בוקר טוב, או היי, או תדבר על נושאים שמעניינים אותך בשביל

להתברג לשיחה, לפעמים אפילו חיוך עם "היי" עושה הרבה יותר מכל דבר אחר.

אייני

New member
זאת הבעיה בסרטים הוליוודיים.

(או גרוע יותר - פורנו).
דבר ראשון, אל תלמד שום דבר, אבל שום דבר - מסרטים הוליוודיים. חד וחלק. אל תקבל מהם רעיונות, אל תקשיב להם, ואל תתייחס אליהם בכלל, בטח שלא כדוגמא.
(ועוד הדוגמא שהבאת... בחייאת, אתה באמת ובתמים חושב שהוא לא הצליח לשים קונדום? הקטע הזה היה נטו בשביל ה"צחוקים". מה הקשר בין לדעת לשים קונדום לבין לקיים סקס... אתה רוצה לדעת איך לשים קונדום? קרא מה שכתוב מאחורה על קופסת הקונדומים או שתחפש באינטרנט הסבר. תאמין לי, זה לא פיזיקה גרעינית, אתה תבין איך שמים אותו גם בלי לנסות את זה בעצמך).

עכשיו, דבר שני. עוד בעיה שיש לך בגלל הסרטים ההוליוודיים היא שאתה חושב שיחסי מין הם דבר מושלם ומקסים ואידיאלי ישר על ההתחלה. אז לא, הם לא. זוג שמקיים יחסי מין צריך ללמוד ולהכיר אחד את השניה, להכיר את הגוף של עצמם ואת הגוף של השני. כל אדם ומה שנעים לו, כל אדם ומה שהוא שונא. אתה תהיה עם אישה אחת והיא תרצה משהו כזה וכזה, והאישה האחרת שתהיה איתה - תתעב את זה ותבקש ממך להפסיק, ותעדיף משהו אחר. ויותר מכך - ייתכן ש*אתה* עצמך תהנה ממשהו מסויים עם מישהי, ועם מישהי אחרת אתה לא. גם זה אפשרי בהחלט.
ככה שיהיו לך פאשלות ביחסי מין - נקודה. ככה זה עובד, אתם, כזוג, תפשלו ביחד עד שתמצאו ביחד את מה שכל אחד נהנה ממנו. הסיבה שאתה לא יודע על הפאשלות האלה זה כי אף אחד מהחברים שלך לא יספר לך עליהם כי "פדיחות". לכל היותר תשמע סיפורי פאשלות על הנשים, לא עליהם.
כדי שהפאשלות שתעשה ושתחווה לא יהיו נוראיות מדיי - מה שחשוב זה להיות קשוב, גם לעצמך (אל תעשה דברים שאתה לא נהנה מהם), וגם לבת הזוג שלך. זה הכל.

עכשיו - אחרי שסיימנו עם נושא הסרטים ההוליוודיים והפורנו ושאר הלוקשים שמוכרים לך בעולם וגילינו לך את המציאות, נעבור הלאה לשאר הנושאים.

האם יש לך חברים? כשאתה מגיע לאותם מקומות חדשים, מעבר לבנות - האם אתה משיג *חברים*? אם לא, אז מדובר באמת בבעיה חמורה יותר ששווה אולי לפנות לעזרה מקצועית כלשהי לטפל בה.

אם חברים אתה כן משיג, אז תנוח. הבעיה שלך היא רגילה וקלאסית - וקוראים לה התבגרות. עדיין לא התבגרת. אתה עדיין שטוף הורמונים ומעניין אותך כרגע יותר סקס מאשר באמת זוגיות. בנוסף, ככל הנראה אתה עדיין לא מוצלח כ"כ ביצירת קשרים טובים עם בנות המין השני - שזה גם מאוד מובן בהתחשב בזה שאתה צעיר מאוד. הדרך הכי טובה לטפל בזה היא לנסות שוב ושוב לדבר עם בנות ולהשתפשף בזה - תוך כדי 3 דברים חשובים:
1. להבין שאתה הולך לפשל הרבה פעמים ולהגיד דברים לא נכונים או לנסות להתחיל בצורה גרועה, וזה בסדר גמור, ואין מה להיכנס לדיכאון מזה. מה שחשוב זה ללמוד מזה, במיוחד אם עשית משהו מאוד רע שהוא כבר על גבול הטרדה מינית. (טיפ בנוגע להטרדות מיניות - אם זה משפט שהיית כועס אם היו אומרים אותו לאמא שלך/אחותך, כנראה שזה לא משפט שכדאי שתגיד למישהי אחרת).
2. להיות קשוב לצד השני (אחרת איך בדיוק תבין למה פישלת?).
3. להבין שנשים הן לא חייזרים. הן בני אדם. דבר איתן, גרום להן לנסות לדבר על עצמן (כולנו אוהבים לדבר על עצמנו), וגרום להן להיפתח. אם הצלחת לעשות את זה - הצלחת בשלב הראשון.

אז, כמו שאמרתי - תנוח ותירגע. אתה בסה"כ מתבגר, והסוף דיי קרוב למען האמת

למעלה