מפחדת

leekoosh1

New member
מפחדת

שלום. יש לי חבר ואני יודעת שהוא היה עושה הרבה שטויות ולא תמיד עם קונדום ותמיד הקפדתי לשמור כולל במין אוראלי וביום שישי האחרון ירדתי לו בלי קונדום ושכבנו קצת בלי קונדום, נפל לו תוך כדי אז סביר להניח שהוא לא היה עמוק בפנים ואולי זה יכול להשפיע על סיכויי ההדבקות (אני יודעת שזה נחשב סקס לא מוגן ואין לי שום ספקות), הוא היה עם איזה בחורה שאמרה שעשתה בדיקה והכל בסדר אבל אני יודעת שזה לא מעיד שלו אין חלילה את המחלה והרופאת משפחה שלו אמרה שאם הייתה איזשהי בעיה היא הייתה רואה בכדוריות דם שלו שגם אני יודעת שלא נכון.. הוא אמר לי היום שהוא עשה בדיקה ספציפית לאיידס כדי להסיר כל ספק ואני יודעת שאין לך כל דרך לעזור לי ושאני פשוט אצטרך להתמודד עם ההשלכות של המעשים שלי, אני פשוט נורא פוחדת ומאד מקווה שהטעות הזו לא עלתה לי בבריאות ופשוט הייתי צריכה לפרוק, תודה מראש על ההבנה ויום נעים.

ATFAdmin

New member
מבין שהתחושות לא פשוטות

ממליץ להגיע לייעוץ בוועד למלחמה באיידס, לבד או עם חבר/ה טוב/ה, כך תוכלי גם לעשות בדיקה בעצמך (ולבדוק מה הסטטוס שלך) וגם תהיה לך אוזן קשבת לכמה דקות.
&nbsp
לגבי מין מוגן - באוראלי קצת קשה להמליץ על שימוש קבוע בקונדום, כי זו גזירה שקשה לציבור לעמוד בה וכו' - אך במין וגינלי ואנאלי אני ממליץ בחום להשתמש בקונדום בכל חדירה, במיוחד אם מערכת היחסים שלכם לא מונוגמית. בנוסף, ממליץ על בדיקה תקופתית ל-HIV וכל הזיהומים המועברים במין.

למעלה