מפחדת מאד

תקוה לי

New member
מפחדת מאד

שלום רב, בעלי עומד לעזוב את הבית בסוף החודש בערך ואני מצד אחד מתה מפחד מאיך אני אסתדר ומצד שני מאושרת רק מהמחשבה שהוא עוזב. אחרי שבע וחצי שנים של נישואים כושלים מאד שתי בנות אחת בת שנתיים וחצי והשנייה רק בת חודשיים.... האם אני עושה את המעשה הנכון? איך הצליח להתמודד עם הכלכלה והבדידיות. הכלכלה הכי מדאיגה אותי ככשיש כסף אז יותר קל. אמא שלי כמובן במפחידה אותי שאני צריכה לתת את התינוקת שלי לאימוץ או להישאר יחד עוד כמה שנים כי אם לא אז יקחו לי את הבנות!!! האם יש שם מישהי שיכולה לעודד אותי קצת, אני עצובה מאד ובוכה. איך מסתדרים מה יקרה לבנות ולי לבד תודה|

מרגנית2

New member
לא לוקחים ילדים מאמא כשירה

רק בגלל גרושין. גם מצב כלכלי קשה הוא לא סיבה להרחקת ילדים מאמם. מאד חשוב שתתייעצי עם עורך דין לגבי הפרידה והתנאים והמזונות. יש בנעמ"ת יועצת משפטית תמורת סכום סמלי. באמת קשה עם תינוקת וילדה לבד. וצריך הרבה כחות נפשיים. אבל יכול להיות שתמצאי אותם בתוכך. מבחינת הרשויות יהיו לך קצת הטבות כאם חד הורית. זה רשום במאמרים למעלה. שולחת עידוד וחיבוק מרגנית

a44

New member
לאמא של תקוה לי

"חשוב מאוד לעודד את ביתך, כעת היא זקוקה לך לידך, ולא להטפות מוסר. השתדלי לשמור אצלך את הביקורת שלך, להתאפק, ולגלות רגישות וחכמה לה ולבנותיה... הן כרגע זקוקות לך יותר מכל, גם אם את חושבת שהצעד הזה שגוי. כבדי את החלטתה של ביתך או של בעלה, לא משנה. אל תכניסי לה פחדים מיותרים כמו: "יקחו לך את הבנות!" אין לזה שום בסיס, בודאי לא אם ביתך שפויה. את בודאי לא חושבת אחרת לגביה. עזרי לה ותמכי בה, אנא!" מוזמנת להראות מכתב זו לאמך....

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אכן מצב לא קל ותקופה לא קלה עומדת לפניך. אני מבינה את החששות והפחדים שלך. ראשית אני מציעה לך לקרוא בקישורי הפורום לגביי הזכויות שלך . פני ליעוץ אצל עו"S בהקדם האפשרי כדי לדעת מה ההליכים המשפטיים העומדים לפנייך. אם אינך יכולה להרשות לעצמך יעוץ אצל עו"ד תוכלי לפנות ללשכה לסיוע משפטי באזור מגורייך ואם תוכיחי כי אין ברשותך אמצעי תשלום (מילוי טפסים והגשת בקשה לסיוע) יעמידו לרשותך עו"ד ללא תשלום או בתשלום סימלי. (אני נעזרתי בהם בעבר והם אדיבים ויעילים
) אני מבינה כי אינך עובדת כרגע, האם עבדת בעבר? האם מגיעה לך הבטחת הכנסה או דמי אבטלה ? בררי בסניף הביטוח הלאומי הקרוב אלייך. התחילי בזה ולאחר שתביני מה עומד בפנייך אולי הדברים יראו פחות נוראיים ומפחידים

למעלה