מפחדת להתקדם

balanced78

New member
מפחדת להתקדם

ניתן קצת רקע: אני בת 17 וחבר שלי בן 21, אנחנו כבר חודשיים ביחד ומאוד איכפת לי ממנו אבל יש לי בעיה, אני מפחדת מ...האיבר שלו. הוא הראשון שאי פעם הגעתי איתו למצב כזה. הוא כבר לא בתול ואני רוצה לספק אותו [ולא דווקא ע"י סקס אלא דברים אחרים כמו ירידות וכו'] אבל אני פשוט לא מסוגלת לגעת בזה. הכי רחוק שהצלחתי להגיע איתו זה ששמתי את היד שלי על האיבר שלו מעל המכנס. יש לציין שאחרי זה הרגשתי טיפה רע. אני רוצה להתקדם אבל אני משום מה מפחדת ויש לי בעיה עם אינטימיות, יש דרך שאני אוכל להתגבר על זה? תודה רבה.

free woman

New member
אני פשוט חייבת לענות על זה

בדרך כלל אני כבר לא עונה להודעות בפורומים כי הפסקתי אבל את פשוט מתארת מצב שגם אני הייתי בו. בדיוק ככה הרגשתי, שהדבר שהכי הפחיד אותי זה לגעת באיבר של הבחור שאני איתו.. אבל בסוף התגברתי על זה.. הייתי עם חבר שלי ורק אחרי 5 חודשים שהיינו יחד הצלחתי לגעת מעל הבוקסר ואז כבר הדרך משם לא הייתה קשה, הייתי בת כמעט 16. גם לרדת לו לקח לי זמן, רק ב7 חודשים ככה ירדתי לו וזה עוד אחרי שכבר הספקנו לשכב. בקיצור רציתי לציין שגם אותי זה הפחיד, וגם אחרי שהייתי עם החבר הזה היה לי פחד מאיברים של אנשים אחרים שיצא לי להיות איתם. ונראה לי שהבנתי מה הבעיה אם את רוצה תפני אליי בפרטי ואני אפתח איתך שיחת נפש על זה ועל מה שהפריע לי ומה שאני חושבת וגם על מה שאת חושבת ואני אנסה לייעץ לך או לפחות לנסות להבין לליבך. מאיה

pasivit

New member
פעם ראשונה ?

פעם ראשונה שזה קורה לך או שזה כבר קרה עם בחורים אחרים ? כי את אומרת שעם בחורים אחרים כלל לא הגעת למצב של אינטימיות ויכול להיות שכלל לא היה הפחד. אולי הוא לא מושך אותך מינית? או שהאבר שלו לא מושך אותך? קחי בחשבון שיכול להיות שהוא ממש יפה בעינייך וממש נחמד וכל זה, אבל הוא פשוט לא עושה את זה עבורך.

balanced78

New member
מכיון שהיתי כבר בקשר

עם מישהו שאני לא נמשכת אליו, אני בטוחה שלחבר הנוכחי אני נמשכת. אני פשוט מפחדת מ...האיבר הזה ומאיך שהוא נראה. זה לא קשור למשיכה...

סיון 1 23

New member
כמו שמישהי פה כתבה.

גם לי לקח זמן... פחדתי מזה ואני עוד עדיין קצת פוחדת. הרבה אחרי ששכבנו נגעתי בו מתחת למכנס... בהתחלה מעל קצת... ואז פעם אחת הוא הוביל אותי לזה (לא בחוצפה... בכלל לא) ועשיתי את זה ולא היה לי כזה נורא... עשיתי לו קצת ביד (בנות גרועות בזה - לרוב) וגם ירדתי לו. אבל אני ממש מבינה את הרתיעה שלך... תעשי דברים אחרים כמו: תשתלטי לפעמים על המיזמוזים ותעשי לו נעים בצוואר ובאוזן ובגוף... תעשי קצת טיזינג אבל בצורה מגרה, תגרמי לו להשתגע וזה... שהוא בכלל לא ירגיש בחיסרון של מה שאת לא עושה... עד שתרגישי לגמרי בנוח... ואפילו אם תגעי קצת מעל המיכנסיים תוך כדי, אז זה כאילו את שולטת ואת עושה את זה בדרכים ובזמן שלך אז אפילו אם הוא מנסה לרמוז לך שתגעי יותר, תראי לו מי הבוס הפעם. ותתני לו לעשות דברים לך (אם את מרגישה בנוח) פשוט תראי לו מה יש לך... בלי להראות שאת מרגישה לא נעים. מבינה? =)

למעלה