מפחדת להפגע שוב

מפחדת להפגע שוב

אחרי יותר משנה שהיתי בקשר לא קל הצלחתי לצאת ממנו עדיין חושבת עליו לפעמים אבל כבר לא רוצה אותו אחרי מאבקים גדולים שלי עם עצמי ואיתו אמרתי לא ולא התפתתי ידעתי שהזמן זאת התרופה הכי טובה חשבתי רק על הדברים הרעים שהיו והצלחתי להתגבר ויש לי גם רצון לנסות להכיר אבל המון פחד אני עכשיו אחרי שיחת טלפון עם בחור נחמד פתאום קיבלתי פיק ברכיים. אני יודעת שהכל יהיה בסדר אבל כרגע כרגע חושבת לי ולא יכולה לדמיין את עצמי מתאהבת מחדש מפחדת שוב להיפגע, לבכות מכאב, לא להירדם בלילות והרי זה חלק מהחיים ומהניסיונות צריך לנסות פתאום נפלה עלי ההרגשה הזאת לא ידעתי עד הרגע כמה מטענים נשארו בי

בדיוק כתבתי מאותו ענין שעדיין שם../images/Emo20.gif

וכן הזמן הוא המרפה רק אין לדעת כמה זמן עוד ייקח לו עד ש.. וזה מה שיצא לי מכל מחשבות, לא אני כבר לא יכולה לבכות כי עיני כבר אדומות לא אין לי צורך לכאוב כי כאבתי בלי די אין בי רצון לכעוס כי כעסי מידי רציתי לאהוב אותך עוד אבל רצונותי כשלו אהבתי אותך לאהוב אבל לא קיבלתי ממך נתת לי את מה שיכולת אבל לא הספיק לי ממך רציתי לתת לך עוד אבל פשוט אהבתי מידי נפרדנו ושמנו בינינו חומות אבל הלבבות פתוחים אהבנו כאבנו ולא היינו בטוחים עכשו אתה שם ואני כאן כואבת עכשו אתה שם אך הלב שלי איתך אמרת שאם לא איתך לא יהיה לי אחר אמרתי גם לך שלא תהיה שם אחרת עכשו אני רוצה לשכוח את שאמרתי אך הלב לא נותן והיד לא מושטת רוצה שוב לגעת רוצה שוב לאהוב רוצה להמשיך אל אהבה אחרת ושוב הלב נפתח והלב שוב נסגר והיד שנוגעת לא נוגעת בכלל האם תשחרר את ליבי הכאוב האם תשחרר מליבי אותך אהוב היית שלי ועכשו כבר לא שלך רציתי אותך בליבי אך אין כבר מקום הלב שלי ריק ממך ולא יכול לאהוב למרות הרצון הוא סגור וכאוב את הכל לקחת והלכת וגם אותי ממך לקחת אולי כבר תרפה מתוך תוכי אולי כבר תניח לי ולגופי רוצה להשתחרר רוצה לעוף אבל אתה שם מחכה לי בטרוף יודעת שבעצם אני לא רוצה אותך שוב רוצה רק אותצי ואת שלקחת ממני...אותי.

robbi53

New member
תנסי דרך קצת שונה..../images/Emo91.gif

אל תחפסי זוגיות..זה יבוא אם אתם מתאימים... אל תתאהבי(זה קשה..אך עם שליטה עצמית ניתן למזער).. השקיעי בחברות אמיתית..תתיחסי לחבר החדש כאילו הוא/היא החברה שלך.. שווה לנסות..זה עובד.. בהצלחה.

../images/Emo20.gif

הדרך החדשה שלי לקבל את החיים שנתת לי לקחת משם את הטוב ולהנות ממנו לההוציא מכל הרע גם טוב להבין מכל דבר את מה שנשאר הדרך החדשה שלי אומרת לי לגדול מתוך רצון של עוד רוצה לתת לי כח לעלות שוב למעלה להחזיר אותי למה שבעצם לא היה לתת טוב מכל זכרון רע הדרך החדשה שלי פותחת את המחשבה שיש בי לתת לי להפתח אל העולם להרגיש שאתה קיים אומר לא רק לתת אלא לקבל את מה שמציעים לי החיים הדרך החדשה שלי מביאה לי אור גם בקצה של עולמי ונותנת לי עוד הזדמנות להבין אותי האור מוביל אותי גם אם לא ארצה אל הדרך שאליה ארצה לצעוד בדרך החדשה שלי אני מקבלת את החיים שנתת לי ולוקחת משם את הטוב כדי להנות ממנו אני מוציאה מכל הרע גם את הטוב ומבינה מכל דבר את מה שנשאר לי הדרך שלי זאת אומרת לי לגדול מתוך רצון של עוד והיא שתתן לי את הכח לעלות שוב מעלה ותחזיר לי אותי למה שבעצם לא הייתי ותתן לי טוב מכל הזכרון הרע.

עוף כנף

New member
דרכך החדשה

מוצאת, בהצלחה בדרך שבחרת. לקחת את הטוב לצמוח מתוכו להוציא מהרע רק את הטוב... והלוואי שהיינו יכולים כולנו ליישם...

תודה

בבוקר הכל נראה קצת יותר אופטימי. אתה צודק ואני כנראה צריכה לזכור את זה כל הזמן. רק שלהתאהב הכוונה להתרגש ממישהו מחדש אהבה זה הרבה יותר והרבה יותר רחוק ממני. אני לא חושבת שאני מחפשת זוגיות אלא הכרות. מקנא בך מוצאת על המרץ להפגש ולנסות הלואי עלי חצי מיזה. בוקר טוב ויום טוב לכולכם.

אהבה וכאב

בוקר טוב לך "חשבתי רק על הדברים הרעים שהיו והצלחתי להתגבר" ועכשיו את בפתחה של דרך חדשה ואך טבעי הוא החשש מפני פגיעה אבל, נסי להיזכר ברגעים, שעות והימים היפים שחווית באהבה זו נפלה בחלקך הזכות לאהוב ולהיות נאהבת אמצי זכרונות אלו אל לבך שיהיו נר לרגלייך ושאפי לחוש כך שוב יש אנשים שמעולם לא ידעו אהבה שלא חוו את הרגש הנפלא הזה את ידעת כן, אהבה כרוכה באושר וכאב אם תאטמי את עצמך, סביר להניח שלא תכאבי, אבל גם לא תאהבי אל תנסי לדמיין לעצמך את עצמך מתאהבת שוב פשוט תני לעצמך את האפשרות הזו יום נעים שיהיה לך ולכולנו

זה רגיש מידי

אם אני אתחיל לחשוב על הדברים הטובים אני בסוף עוד אתקשר אליו. כמו שקרה לפני שבועיים. ושוב בכיתי. מקוה להיות חזקה יותר. למרות שכל חברי אומרים תמיד שאני חזקה בלב שלי זה לא תמיד כך.

אוי ואבוי לך לימויני

אני 7 וחצי חודשים בלעדיו וחוץ מפעם אחת שחייגתי וממש באותו רגע ניתקתי ממש אסרתי על עצמי את הקטנוניות הזאת אם הוא היה חושב עלייך כמו שאת עליו הוא היה מתקשר לא עושים משחקים בנושא כזה לא לא לא ממש ככה גרניום כתבתי אתמול את השיר הזה כן מהכאב מזה שראיתי אותו ברחוב לאחרונה פעמיים וגם הוא ראה אותי ובחרנו אפילו להתעלם האחד מהשני ויודעת למה? כי שינינו יודעים שהאהבה הזאת לא נכונה, יודעים שאם נפגש פנים מול פנים ונסתכל בעיניים אחריי כמה שעות נהיה איפה שלא צריך ומשם הכל יתחיל שוב בבכי ושמחה בדמעות ואהבה ולאחר כמה חודשים הכל שוב יתפוצץ ויגמר כי אהבה אמיתית לא אמורה להגמר אהבה נכונה לא אמורה להרוס חלקים בגופינו ובנשמתנו הוא לקח כתבתי הוא לקח חלק ממני חלק מהנשמה שלי כל אדם בחיי לקח משם משהו לקח משהו מתוכי מכוחי מהטוב שבי אבל הדרך החדשה שלי אומרת להמשיך ולגדול ממני מעצמי ממה שאני ואני המון כי אני מאמינה בי ולא אתן לאף אחד ולאף דבר לעמוד בדרכי זו תתעודדי מבינה לליבך לא קל ממש לא אבל אנו בוחרים להסתכל על מה שנוח לנו ועל מה שהיה שם טוב כמו בנישואים לפעמים שוכחים מה היה רע ולמה היינו נחושים בדעתנו לסגור את הקשר ההוא.

מחשבות טובות

כמה קשה היא הפרידה וכמה היא כואבת והימים נראים כמו נצח אבל אסור לנו להדחיק את הכאב לא בהכחשה לא בניסיון לא לחשוב לא בניסיון לחשוב על הרע שהיה לדעתי, הדרך להתגבר על התקופה היא להתאבל עליה מותר לבכות מותר לכאוב מותר לזכור ומכל ה"מותרים" האלו אנו נצא מחוזקים וכשנתחזק, נזכור את הטוב נחייך אליו ונשאף שוב לטוב כזה, דומה, טוב יותר אמרה מוצאת כי כל קשר לוקח מאיתנו משהו אבל אסור לשכוח שכל קשר כזה גם נותן ותורם לנו לא מעט ומתוך כל המכלול אנו גדלים, מתבגרים, מחכימים ויוצאים מחוזקים אם את מרגישה צורך לבכות - תבכי אם את מרגישה צורך לצחוק - תצחקי ואם בא לך לצרוח על העולם - תצרחי בכל הכוח תני לעצמך להרגיש אל תחנקי את הרגשות שמציפים אותך ומתוך כל אלה תמצאי שאת צומחת הרבה יותר מפוכחת הרבה יותר מבינה והרבה הרבה יותר חזקה
מתלבטת שהיתה, נשברה, וצמחה מחדש מתוך כל הכאב

מכל מחזריי השכלתי....

אכן צריך להוציא אני חושבת שרק ביומיים האחרונים הוצאתי בפעם הראשונה את הבכי על הדבר שגרם לי להרגיש ככה באמת הוצאתי ואז בעצם הרגשתי שעכשו אני קצת יכולה להשתחרר ממנו להשתחרר מהכאב והרע ממה שהיה ממה שנגמר וממה שאולי לא קרה אז בכי זאת לא שמחה אבל לפעמים יכול גם לשחרר וכן להוביל לשם. מתלבטת

שחף 1

New member
גרניום../images/Emo39.gif

לעניות דעתי אולי אהבה חדשה אם את כבר מוכנה לה אולי היא תהייה המרפא מכיר את הכאב ותמיד יהיה לה מקום בליבי ויש מטענים שצריך לזכור ויש מטענים שצריך לשכוח ויש זכרונות אבל תמיד צריך להסתכל קדימה

כלנית 2

New member
גרניום..היום כבר לא מתים מאהבה../images/Emo9.gif

תשתדלי לראות בקשר את הדברים ההגיונים והפועלים לטובתך, אל תפעילי יותר מידי רגשות... הישתדלי להאיט קצת את קצב הלב,וגברים הם לא אלוהים.. ואין מימה להיתרגש ולמהר להתאהב... בלי "פיק בירכיים" חישבי פעמים בפרק ב´ אנו שקולים כפליים... אז צאי לדרך ובהצלחה...

למעלה