מפחדת ומתרגשת

חסה משי

New member
מפחדת ומתרגשת

מחר אני מתפטרת, בעוד חודש אעזוב את ארבעת הקירות שמזכירים לי יום וים שאני מבוזבזת. את המחשב המסנוור את עיני שמזכיר לי שאני לא רוצה לראות עוד מחשבים. את כאבי הגוף המטלטלים בנפשי ותופסים את צווארי גבוה גבוה תפוס וצועק "לא רוצה". את מחשבותיי שלא מרפות. את תחושת התסכול היומיומית שבמשך שנה הדהדה בראשי לראשונה אני מעזה מעזה ועוזבת מאבדת שליטה ללא כל פרוטה ללא כל חיסכון עם המון ביקורת קשה מהסביבה(מה את עושה,איזו שטות,לעזוב משכורת כזו טובה ובלי חסכון? איפה תמצאי עבודה טובה וקבועה אין לי תואר אפילו,מה אני עושה,איך אני מעזה,לעזוב הכל את "הביטחון הכלכלי שלי",להיכנס למינוס עצבני,לחפש שוב עבודה ,להוכיח לכולם שאני שווה ועוד אם בכלל אמצא משכורת טובה) עם ביקורת עצמית והמון פחד פחד שמטלטל בי ומזכיר לי כל פעם שאני משלשלת את חוסר הבטחון שלי,את הצורך שלי בחיזוקים מהסביבה,באהבה ותמיכה במשפטים שלא נאמרו ולא יאמרו כמו-"תעשי את זה, את תמצאי משהו יותר טוב,יש לך את זה". למה אני צריכה לעזאזל את החיזוקים מהסביבה? אני רוצה לסמוך על עצמי לדעת שיהיה בסדר שממחר בבוקר הכל הולך להשתנות הכל הולך להיות יותר טוב הכל יבוא מאהבה ולא ממקום של כמה כסף יש לי או אין לי הכל יבוא מהבטן,מהלב הייקום יישלח לי הזדמנויות מדהימות ואני אסתכל להם בעיניים ואומר תודה. תודה אלובים שבראת אותי שלמה ובריאה עם כל הטוב והרע כדי ללמוד מכל זה להיות אדם שלם וחזק אני לא יודעת מה הולך להיות אני רק יודעת שאני הולכת לשבת חודש בבית ללא תוכניות,רק בשבילי,להתמלא לגלות שוב את השקט ואותי. אני חזקה אני אהבה אני מפחדת ואני מעזה

חזקי

חזקי ! חזקי את המקום הזה שלך שיודע להתבונן בפחד, חזקי את המקום הפנימי שיכול להתייצב מול העולם החושש, את המקום הפנימי שתמיד ידע שיש לך את עצמך ואת היכולות שלך. חזקי את עצמך בכל דרך אפשרית, לא בקלות מתפוגגים להם פחדים וחששות. העולם יגמול לאמון שאת נותנת בו ויראה לך את הדרך ובלבד שאת תעשי הכל עבור עצמך. בהצלחה. אמיר דרור

בן חוה

New member
אומץ לפחוד...

בעיני, אומץ לפחוד עולה עשרות מונים בערכו על פחד מלהיות אמיץ. באומץ לפחוד יש עשייה שמכילה את הפחד אבל גם את האומץ שעומד מאחוריו ומאפשר לו קיום ללא רתע. ואת מבטאת כאן החלטה שלקחת כבר על עצמך ומחר יוצאת אל הפועל- הלכה למעשה. אשרייך שאת יכולה להשתחרר מכבלי ה"קביעות" וורודת הלחיים שתמיד הזכירה לי את פקידי ההסתדרות עם תיק העור המרופט, והסנדלים עם הגרביים, משקפיים מאובקים ומבט זגוגי של שבויי שכר וכסא. את אדם של עצמאות ותעוזה ואם את גם מוכשרת כמו שאת אמיצה-מובטח לך עתיד חיובי... בהצלחה. בן חוה.(לא היה פנוי הניק בן אדם אז הלכתי על אשתו שדווקא היתה פנויה).

tikifly

New member
חזקי ואמצי - האמיני בעצמך

חסה משי שלום. חזקי ואמצי יקירה, כי למצוא עבודה את תמצאי. במקום שבו עבדת והיה לך רע, סבלת. לא מגיע לך לסבול. לאף אחד לא מגיע לסבול. תאמיני בעצמך, ביכולות שלך, בכישורים שלך ואת תמצאי עבודה.

כל הכבוד../images/Emo24.gif

לא יכולת לתאר זאת בצורה יותר ברורה כמו שעשית. את מתארת תחושות דומות ומוכרות. נפלא בעיני שיום ה"שחרור" מתקרב. שיהיה לך בהצלחה בבחירות שלך. אני מתארת לי שזה קשה עכשיו ויהיה גם אחר כך. ובאתי לחזק אותך כמו קודמי. תהני מהיכולולת שלך לשהקשיב לעצמך.

בן אדם 22

New member
הצעה....

לחסה משי... כבר בשם שלך את מגלה יצירתיות...אני נוטה להאמין שאת המצאת את הכינוי הכתיבה הקולחת שלך המשורבבת בביטויים רגשיים מוביל אותי לחשוב שאת באמת במקום הלא נכון ובעבודה הלא ראויה לך... טוב עשית בהתפטרותך... לדעתי לכי על עבודה המשלבת כתיבה יצירתית....עתונאות... או לכי ללמוד רפואה משלימה ...מודעות ...חשיבה אלטרנטיבית ב ה צ ל ח ה

למעלה