מפחדות?!

hamada25

New member
מפחדות?!

אני בחור יפה באופן נדיר ( לא נחשב כזה - אלא אפשר להגיד שזה עובדה לפי כ אספקט אפשרי - וזה משהו שהיה לי בתודעה מאז שהייתי ילד קטן כך שזה לא משהו מרגש לפתע ובלה בלה ) .
{אה ואתם יכולים לקשקש על צניעות ושחצנות ובלה בלה - פשוט אין לי כוח היות פוליטקי קורקט - אני אישית לא מייחס לזה חשיבות בכל אופן}
...

ולעניין :
שמתי לב בצורה כל כך ברורה .. על פי השנים ... שכל פעם בה אני יוצא בהופעה של סטיילסט ומשופץ ומסוגנן מהכף עד הראש ( אכן בכדי למשוך תשומת לב לעיתים ) זה כל כך מרתיע בחורות ... הן שולחותת ונועצות מבטים של חתולות בלילה .. לפעמים עם פרצוף של תשעה באב ולפעמים עם חצאי חיוכים ממזריים כזה ... לא ניגשות .. במקרים מסויימים מחמיאות על דברים חיצוניים ספיציפיים וזה לא גולש לשיחה קלילה או שיחה ידודית של בני אנוש שיש בה קצת מעבר ..
אפשר להגיד בקלות , שזה מורגש שהן א מרגישות בנוח לזרום עם אחד כזה ..

ומאידך גיסא ; כאשר אני יוצא מהבית (בתקופות עמוסות) .. א מגולח עם זקן ארוך ... לא מסורק .. אפילו הבגדים לא מגוהצים.. לא מקולח עם טיפת זיעה .. ואפילו לא שטפתי פנים כי קמתי בבהלה להספיק דברים כאלה ואחרים .. כאשר אני בעצמי לא בא לי על עצמי .. ומרגיש לא טוב עם עצמי ומחפש שייגמר היום על מנת לחזור הבית והימנע מאנטרקציה עם נשים .. דווקא בימים כאלה !! בוםם.. אני מרגיש שנשים שואלות אותי. מפתחו אותי שיחו על כל מיני שטויות.. נשים מכל הגוונים בכ הגילאים אגב גם זקנות .. מבקשות דברים קט נים שבקלות היה אפשר לוותר על זה .. שולחות חיוכים הרבה יותר נוחים ..

ואני תוהה לעצמי .. האם במקרה הראשון..זה נחשב לגבר שהוא חתיך ותופס מעצמו וזה מן הסתם דורשני .. ? מסוגנן בצורה מטרוסקסואלית של גיי משהו ולא מזכיר את הגבר .. הגבר של פעם ..

האם הדפוס השני הוא יותר מוכר .. ? יותר קל לאכול אותו ? שיש מצב שהוא חתיך ולא מודע לזה ואפשר ולנצל את זה .. וזו על הדרך תכונה גברית ? ככה זה ?

האם אתם ממליצים \ ממליצות לי לוותר על הדפוס הראשון ?!

גישה אובססבית

יופי ציך להקל על הרואים אותו ולא להכביד

ותסלח לי על דעתי אבל מטרוס לגמרי מכבידים על העין

גם יש הרבה ויריאציות של יופי לא תוכל לדמיין לעולם מה הבן אדם לידך מפרש לעצמו במונח יופי

לי יש קטע עם עקבים שלגמרי ternoff עבורי זה נורא לא עדין בעייני

וגם שבנות overdressed זה לגמרי מבחיל אותי

מבחינתי בחורה עם עניים גדולות חולצת טריקו ותיק גב זו הבחורה האידאלית

עדיף שתיהיה האקרית אבל לא חייב

amor prohibido

New member
נשמע לי מאוד הגיוני מה שאתה אומר.

גם אני בתור אישה, בהחלט הייתי נמשכת לגבר שהוא פשוט גבר ולא מטופח יתר על המידה, בצורה מטרוסקסואלית...
כמובן שמירה על ניקיון, בגדים נקיים, הגיינה, לצחצח שיניים, להחליף גרביים מתישהו :) לשים דאודורנט, לשים בושם...ואם הגבר שעיר במקומות הלא נכונים אז להעיף ת'שיער... אבל לא יותר מזה. זיפים זה סקסי, כך גם שיערות בחזה וברגליים.
אז כן כן כן.... התשובות הן כן - יותר מוכר, יותר קל לאכול אותו, ופחות חשש שהוא יותר מדי מודע ליופי שלו... ופחות חשש שהוא טופס תחת.
אני יכולה לפרט אפילו מה אאוט מבחינתי - הסרת שיער בכל הגוף, מריחת קרם לחות על הפנים, סידור גבות, טיפולים קוסמטיים תכופים, חולצות ורודות, ביקורים תכופים אצל הספר, השקעה גדולה בשיער וגידול שיער ארוך... לבישת ג'ינסים לא גבריים בעליל... לא חסר. כל אלה היו מרתיעים אותי.
כמובן זו רק דעתי.

yair and sveta

New member
אממ שאלה מעניינת מאוד

תראה, בתכלס יש משהו בזה שהלוק של דוגמן "מפחיד" חלק מהנשים והן חושבות שעם אחד כזה אי פאש רלפתח קשר עמוק ואמיתי
מצד שני כך תחשוב רק משהי לא חכמה במיוחד או עם פחדים שהיא לא מוכנה לוותר עליהם
כי לבן אדם נורמאלי ברור שמאחורי כל חיצוניות יש בן אדם עם אופי משלו ועם מחשבות ומטרות משלו.
מצד שני אולי עם טיפה תוריד מההתגנדרות שלך יש מצב שזה יעזור ועדיין תראה טוב אבל מצד שני זה לא יפחיד אף אלד כי זה לא יראה מוגזם

Megie

New member
לדעתי

יש הרבה במה שאתה כותב.. אצלי אישית יש נטיה להתרחק אוטומטית מאנשים שמשדרים אקסטה ביטחון עם נטייה לשחצנות, וגברים מטופחים מדי פשוט מרתיעים אותי בקטע שאני לא נמשכת אליהם מראש..ומבחינתי אם הוא חתיך על או מכוער קשות-שניהם על אותו תקן.
ברגע שאתה טבעי- הנתונים שלך בולטים יותר, זה נראה טוב והרבה יותר מושך תשומת לב..
לדעתי לא צריך להיות קיצוני..תאזן את זה..טיפוח בגדר הסביר, גם הזנחה לא יותר מדי מושך (בעיני)

למעלה