מפות קרין... מישהו יודע איפה יש מפות של קרין? אני רוצה להכין עולם של קרין במשחק NeverWinter Nights .
פ פריזן New member 4/11/02 #1 מפות קרין... מישהו יודע איפה יש מפות של קרין? אני רוצה להכין עולם של קרין במשחק NeverWinter Nights .
S SaberTooth New member 4/11/02 #2 זו המפה היחידה שיש לי ../images/Emo26.gif זו לא מפה של קרין, אלא של אנסלון, היבשת בה מתרחשת העלילה. המפה הזו, אגב, נמצאת גם בגלריות.
זו המפה היחידה שיש לי ../images/Emo26.gif זו לא מפה של קרין, אלא של אנסלון, היבשת בה מתרחשת העלילה. המפה הזו, אגב, נמצאת גם בגלריות.
K Knight of Darkness New member 4/11/02 #5 יש לי המון מפות, אבל... מה בדיוק אתה צריך? יש לי של יבשות, אזורים, ערים ואף מבנים מסוימים. אם אתה מעוניין, צור קשר דרך הודעה בתפוז, כי חאייסיקיו אני כמעט ולא מתחבר.
יש לי המון מפות, אבל... מה בדיוק אתה צריך? יש לי של יבשות, אזורים, ערים ואף מבנים מסוימים. אם אתה מעוניין, צור קשר דרך הודעה בתפוז, כי חאייסיקיו אני כמעט ולא מתחבר.
פ פריזן New member 4/11/02 #6 איפה הם? יש לך אתר עם כל אלה או שהם על המחשב שלך? אם על אתר תתן את הכתובת אבל אם על המחשב תשים אותן פה אולי...
איפה הם? יש לך אתר עם כל אלה או שהם על המחשב שלך? אם על אתר תתן את הכתובת אבל אם על המחשב תשים אותן פה אולי...
K Knight of Darkness New member 4/11/02 #7 LOL הם על המחשב שלי... אבל לשים אותן פה אני לא יכול כי מספרן הוא 150...
פ פריזן New member 4/11/02 #8 מה שאני צריך אני צריך כרגע מפה של האזור מסביב לעיר סולאס ואם אפשר גם את מבנה העיר בעצמה...
K Knight of Darkness New member 4/11/02 #9 אוקי תן אי-מייל. יש לי את העיר סולאס מפורט. למה אתה מתכוון, כשאתה אומר האזור סביבה? כל אבאנסיניה? זה מה שיש לי.
אוקי תן אי-מייל. יש לי את העיר סולאס מפורט. למה אתה מתכוון, כשאתה אומר האזור סביבה? כל אבאנסיניה? זה מה שיש לי.
פ פריזן New member 4/11/02 #11 האי מייל האימייל שלי הוא [email protected] וכן תן לי את המפה של כל האזור ואת המפה של העיר סולאס לבד והמבנה שלה אם יש לך אותה...
האי מייל האימייל שלי הוא [email protected] וכן תן לי את המפה של כל האזור ואת המפה של העיר סולאס לבד והמבנה שלה אם יש לך אותה...
K Knight of Darkness New member 5/11/02 #13 מחרתיים. אוכל לשלוח לך את זה רק מחרתיים כי מחר אני נוסע לכל היום.
ב ברינסלי New member 4/11/02 #3 לתשומת לבך!../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif באתר של החברה (Bioware) על המשחק אפשר למצוא מיני אובייקטים ייחודיים לקרין: אביר המוות, דרקוני-על ועוד.
לתשומת לבך!../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif באתר של החברה (Bioware) על המשחק אפשר למצוא מיני אובייקטים ייחודיים לקרין: אביר המוות, דרקוני-על ועוד.
T thug4life New member 4/11/02 #10 מפות בהרבה תוכנות שיתוף תוכל למצוא קבצי PDF של אקרובט רידר על רומח הדרקון ועל קרין בסופם בד"כ יש מפות
מפות בהרבה תוכנות שיתוף תוכל למצוא קבצי PDF של אקרובט רידר על רומח הדרקון ועל קרין בסופם בד"כ יש מפות