מפות דרכים בים....

מפות דרכים בים....

איפה אני יכול למצוא ברשת מפה של מסלול הפלגה מקייפטאון לפורט לודויל בקליפורניה? או בכלל מפה של האזור הנ"ל

מאיר ריבא

New member
חיפוש בים

שלום לדעתי אתה מחפש את פורט לאודרדייל (Port Lauderdale) בפלורידה ולא כמו שכתבת. בהצלחה בחיפוש. נ.ב. מה שאתה צריך זה מפה טובה של האוקיינוס האטלנטי ופרטים על המסלול ה"מקובל" להפלגה מקייפטאון לפלורידה. לדעתי המסלול עובר לכוון החלק הצפוני של דרום אמריקה (ברזיל או צפונה) ומשם דרך הקריביים לפלורידה אבל אני לא מומחה בזה. קח בחשבון שסקיפר יכול להחליט לסטות מהמסלול המקובל מהרבה סיבות.

gerson1

New member
עניין של קנה מידה-מדובר על

מספר מפות ובחירת הקו הקצר ביותר שבין הנקודות-אח"כ חשיבה על משטרי רוחות, זרמים ותקופות השנה

המפה פחות מעניינת

חפש ספר הדרכה לחצית האטלנטי ובו יש פרוט מפות רוחות בהתאם עונות השנה ועוד אינפורמציה רלונטית.

דנבר

New member
Fort Lauderdale

זו עיר קיט עם מרינה גדולה מעט צפונה ממיאמי. כך שתכנון המסלול הוא קייפטאון מיאמי. מפה של אזור מיאמי זה סיפור אחר. הדבר דומה למי שיחפש מפה של מרינה הרצליה לתכנון הפלגה מאנגליה להרצליה- הכיוון יהיה תמיד תל אביב.

zinzenet

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gifרעיון מעניין

אני מנחש שהתכוונת לכך שאתה מחפש למצוא מפות חינמיות... ולא בתשלום, אחרת המבחר כמובן גדול... כמו האתר הזה המוכר מפות למזה"ת או לדרום האוקינוס האטלנטי המניעה העיקרית להפצת מפות חינמיות כאלה ברשת היא כמובן זכויות יוצרים. יצירת מפות (כמו גם מוזיקה...) הוא דבר יקר. עדיין לא קמה כת יוצרי המפות לשם שמיים. במידה ותאתר בכל זאת מפות איכותיות-חינמיות כאלה, ברר האם אין בכך הפרה של זכויותיהם של מי שעמלו וטרחו ביצירתן. מפות חינמיות איכותיות מצאתי רק לאיים בודדים בקריביים, משום מה.

araviv

New member
לשלומי שלום להלן המסלול.

בתיבת הדואר שלך תמצא את פרוט המסלול ,המלצות לזמנים,כיווני הרוחות וכל מה שנדרש להפלגה במרחק שך כ- 7000 מייל ימי זו. המסלול המומלץ הינו בתחילה לאי סאנט הלן במרכז החלק הדרומי של האטלנטי לאחר מכן בהמשך לכיוון האיים הקאריביים ועליה לפלורידה ונחיתה רכה בפורט לודארדל. אשמח כי תבצע זאת בחודשים נובמבר למרץ כי כך תוכל להימנע בסופות ההוריקאן אשר עשו השנה שמות בחלק גדול מהאיים הקאריביים. בהצלחה עמוס רביב

תודה עמוסי ../images/Emo45.gif

קיבלתי את האימייל ואני מאוד מעריך את המאמץ שעשית להכין עבורי את המידע ולשלוח אותו שלומלום

soso_sami

New member
לאט לאט לא למהר....

חברים בואו נזכור ששלומי שלנו הוא מתעניין גדול אבל שייט לא להיט... אף על פי כן זו אכן חוויה מענגת לשוט איתו (עשיתי זאת). שלומי מתעניין בהפלגה ובמסלול כי ליבו מפליג שם והוא מעוניין לדעת ככל האפשר ולעקוב במידת האפשר כך שהעיצות לגבי מסלולי הפלגה והצעות להצטרפות להפלגה זה לא מה שנדרש. לעומת זאת אם מישהו (לצערי אני לא) יכול לספק מפה של דרום האטלנטי או העתק המפה עליה יסומן מסלול הפלגה אפשרי ועליו סימני התקדמות בציר הזמן לפי 5-7 קשרים אני מניח שזה יניח את דעתו (דעתך) הלוא כן?!

בת ים

New member
אהבתי..איך שעשית סדר../images/Emo8.gif

בעדינות והתחשבות. לא יכולה לעזור שלומי...אבל מקווה שמישהו אכן יעשה זאת.

בדיוק ../images/Emo23.gif

אני לא שייט ולא מבין בשייט כלום. בדיוק כמו שאמר soso_sami הסיבה שאני מתעניין היא כי נילה ממש עכשיו נמצאת במסלול הנ"ל. היא יצאה ב 09/11 בשעות אחר הצהריים המאוחרות מקייפטאון. שלומלום

sheyd

New member
כאילו מפה

זה המסלול המומלץ נכון לתאריך הנוכחי מצורפת תמונת תשריט מסלול היעד שלך הוא בפלורידה ולא קליפורניה תקן אותי אם אני טועה

sheyd

New member
ד"א זה בדיוק הנתיבHi nila

שבו נילה משייטת עכשיו ממש Hi nila "Dash from Tel itzhak"

למעלה