מפורק...

מפורק...

/tapuzforum/images/Emo162.gifעבודת הפסח "גמרו" עלי. ואני תוהה איך בני ישראל הצליחו לשרוד את השיעבוד במצריים? בראיה קלה ניתן להבחין ולהבדין בין הדור ההוא לדור שלנו. אז הגברים היו גבוהים וחסונים, בעלי זרוע וכוחניים, שריריים וגברתנים ואילו בדורנו אנחנו יותר עדינים, חנונים, נחנחים, פריקים, עייפים. ובעיקר הומואים (במובן החיובי של המילה) /tapuzforum/images/Emo13.gif מעניין אם גם בדור ההוא היו הומואים? ואם כן בטח היו גבריים, חטובים ושריריים... חחחחחח. אז כמו שכתבתי בכותר של השרשור אני פשוט מפורק... ולא רק זאת שתי ידיי חבולות, שריטות שטוחות ומדממות, הרגשה של נקע באצבעות, הקיצר עשר מכות של ממש... חחחחח. אבל אני מקבל זאת באהבה ובציפיה שנזכה לגאולה שלמה. זהו ימאנו מהעבדות לחרות... נגמרו הכוחות הפיסיים ובעז"ה נקבל כוחות נפשיים. חג חרות שמח, חג אביב פורח.

אני גם מפורק

מזדה עם כל מילה ומילה ואני חושב לעצמי לו היייתי עובד באותה צורה על עצמי (משפשף מגרד בודק ומבריק כל פינה ופינה)..... המצב היה אחר לגמרי ביי.

אכן פסח מבחינה רוחנית, זה

/tapuzforum/images/Emo155.gifלהוציא את החמץ שבתוכנו, להוציא את הגאווה (שאותה הלחם מסמל - מתנפח) ולנקות הלב, להיות כמו המצה (להנמיך קומה להיות ענווים וצנועים) כאן בפורום הו"ד, אנחנו גאים בענווה ולא בגאווה...יהי רצון שנזכה כולנו למעלות הטובות ונזכה לגאולה שלמה, גאולה כללית וגאולה פרטית לכל אחד ואחד מאיתנו.

מפורק ? ‏

טוב אז ככה,‏ אם אתה ממש מפורק אז אני מתחיל לקחת אברים ‏,‏ אז אתה יודע איזה אבר אני רוצה ממך ? לא לא מה שאתה חושב ידידי היקר ‏,‏ אני רוצה את השכל שלך כך אהיה חכם ביותר מכוולם.‏ ח ח ח ‏.‏ אז זהירות אל תתפרק לנו לגמרי.‏ עכשיו בנוגע לעבדות עם ישראל משיעבוד מצריים אין לך מה להשוות,‏ תאמין לי תמשיך לנקות את הבית ואל תתעסק עם מגדלי פיתום ורעמסס,‏ אין מה להשוות בכלל !!!.‏ אז שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה אם נפצעת יתר על המידה תאמין לי כולנו כאן חבולים מההכנות לפסח.‏ אבל אתה בגילך תשמור על עצמך שבאמת לא "תתפרק " לנו כאן בפורום.‏ שיהיה חג שמח....‏ ‏

חחחחחחח חחמוד אתה בחור אהוב

/tapuzforum/images/Emo24.gifזהו עברנו את פרעה עברנו גם את השיעבוד הזה ואני בשלב של הרכבת הפאזל מחדש...ולגבי האיבר ההוא (איך אפשר שלא לחשוב עליו...חחחחחח) היית רק מפסיד אם היית רוצה אותו /tapuzforum/images/Emo3.gif‏ ‏ מתכוננים לליל הסדר ולחג הבעל"ט. יו חמישי בעז"ה חברון - אדווח משם בשידור ישיר לכאן. מי עוד מגיע השנה לחברון עיר האבות?

למען הסר ספק, בחור אהוב...

/tapuzforum/images/Emo26.gifגם אני התכוונתי לאבר שבראש ולא למה באמת חשבת... חחחחחחחחח...חחחג שמח וחול המועד מענג ומהנה. מקווהלראותך ביום חמישי בחברון - אם תהיה כתוב זאת כאן בפורום (גם אני אהיה בסלולארי)...א

Nחמן

New member
מילא אתה מפורק כי עבדת קשה

רק למה אני מפורק? אך בקושי נקפתי אצבע...

למעלה