מפורקת לפרקים...

מפורקת לפרקים...

מפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקים מפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקים מפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקים מפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקיםמפורקת לפרקים טוב אולי אשן ואקום בחתיכות..

יהודה א

New member
מזליקה ../images/Emo24.gif

כפי שאת יודעת אני גם נגר אז אם צריך קצת דבק ומסמרים אני יכול לספק אבל זה דבר שיכול להועיל יותר

אחחחח י'יהודה - בוקר טוב לך

היום בלי אייקונים ברוגז איתם אבל איזה כיף פרח כזה על הבוקר וכל כך הרבה |חיבוק |בוקיפ.. תודה לך איש נפלא! שיהיה לכולם יום נפלא ושבוע נהדר ומי יודע אולי בשורות יפות יותר..

r e d head

New member
חתיכות זה יותר טוב מפרקים?

מקווה שישנת טוב. בכל מקרה
יום טוב לך והתחברות מהירה.

סופר גלו 2000 בא אליי בחלום

אמר לי יללה תתחרי תתחברי אז הנה התחברתי למחשב מיד בוקר נפלא רד מתוקה תודה על החיבוקי תמיד עוטף זה כיף

מזל מתוקה

לא יצא לנו כמעט, כי עד שבאתי הלך לך המחשב, ומאז שחזר הייתי קצת עסוקה, אז טרם הספיקונו להתחבר ממש, אבל בכל זאת מרגישה אותך, ומצרפת גם חיבוק, לחיבורים, חיבורים של הפרקים זה לזה, של הבפנים לבחוץ של הלב לראש ושל השקט והשמחה לכולנו. שיהיה שבוע טוף, פייה

../images/Emo93.gif

ואני לא הייתי כאן לעזור לך לאסוף... פעם אמרת שאת אוהבת אותם באדום...

../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif נשמה מתוקה

את אספת את כל חלקיי בחדר השני וצרפת את כל רגשותיי מהיום הזה יחד עדין לא "שלמה" ואוספת אותם מחכה אולי מחר יהיה שלם יותר... אוהבת אותם אדומים ולא עוקצים בדיוק כאלה
גרמת לי לנצנץ בעיניי ולדמוע מחם ליבך.

לא נורא עוד מעט יגמר לי מזה

רק אני יכולה לי לא?
לאורך הים מילים: איילה אשרוב לחן: איילה אשרוב תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולה אחר לחיות תגיד לי למה אין אמת רק הזיות אז למה לנסות ולהמשיך עכשיו לבכות לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות כשאנשים רצים אל תופת כמו אל ים אני ארוץ אל תוך האש אם יחזרו משם תגיד לי איך עם המוות אתה חי מסתיר הדמעות בכל לילה תגיד לי עד מתי האש שקוראת לי לא נמצאת שם באמת וזה שנעלם, האם יחזור או כבר מת?!. תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איך...

הנה שוב זה בא לי עוד אחד ../images/Emo28.gif

ובכל רגע שהליצן מופיע ברקע ומזכיר לי כמה הוא מצחיק (טוב צריך לקרא חזק) אני נזכרת עד כמה זה טיפשי לי לחשוב לבכות מליצנים ... אז אני בוחרת שוב לחזור אל ה:-): כי מזל תמיד אומרת לכולם שאף אחד לא שווה טיפת דימעה!

עולה לי עכשיו

תמיד אהבה/עברי לידר ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב/חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב בין גשם לגשם על שני גלגלים/בן אדם קטן הרגלים גדולים תשלם בזמן שיהיה רישיון/לקחת אותה סיבובים מסביב לשעון תשמור על החופש שלך/לא אמרת מילה והיא כבר בלי חלק עליון וזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. אז מרוב התרגשות אני תמיד יכול לישון/חוויות מרגשות היום מוצאים בעיתון תכתבי שהכל סתם קישקושים/האוכל מגעיל האנשים יפים/מסיבות מסיבות שכולם על כולם/הם בטח חשבו שהיינו ביחד/זה מכאיב כשאני מסתכל אכפת לי אחרת לא הייתי שואל אם זה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש שירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. זה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל/וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואל הוא פשוט כל כך מוצא חן בעיני/שרציתי לדעת איך כדאי להתחיל לדבר את יודעת שפות אז תיגשי/המשולש הזה מנסה להיות אמיתי/תפסיקי לקרוא תתחילי לשמוע שירים אז אולי תדעי על מה כולם מדברים אומרים שזה תמיד אהבה זה תמיד מסובך ונמאס פנים אנגליות ומעיל קצת משומש ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. סתם פתאום התחלתי לזמזם...

מדהים כמו תמיד באמת

כל פעם מחדש איך מדברים עליה על האהבה כמה יפה וטובה עד שמכאיבה ואז בעצם ...זורקים אותה לים!

מה הייתי עושה בלעדיכם/ן /מרחק נשימה

מרחק - מאת נעמה לי תמיד חשבתי שמרחק זה משהו מדעי ערך מוחלט שווה לכל ניתן למדידה זאת אומרת - עובדה חוץ לארץ זה רחוק נורא חוץ לעיר זה תלוי וקרוב זה לידי עד עתה שפגשתי אותך ואני כבר לא בטוחה שיחה אתך בטלפון או כאן מרגישה כל כך קרוב כל כך טוב ולעומתה ממש פגישה בשניים מה שנקרא בארבע עיניים כשאפשר לגעת בידיים לראות את הפנים להריח ולנשום מרגישה פתאום כל כך קר זר ומוזר אני מרגישה פתאום רחוקה פעם חשבתי שמרחק ניתן למדידה עכשיו אני כבר יודעת זה בנשמה

למעלה