מפוחלצי הדוגמנות "סטטוס" נחשפו

ginat

New member
נורא משתלם להיות פושע בארץ.

יכול להיות שאנחנו נתקלים בקצת יותר פשעים מהבנאדם הממוצע. אבל לפי כמות מעשי הנוכלות ביחס לאחוזי ההרשעות בבתי משפט או אפילו המעצרים שמתבצעים על ידי המשטרה, נראה שהפשע בישראל כן משתלם. ושמישהו ינסה לעצור אותנו.

יוסי99

New member
למה שהן לא יתרבו..?

בגלל שזה עולה די הרבה כסף להקים אותן ולתחזק אותן. בגלל ש"כריש מכירות" יכול להיות רק אדם אחד מתוך מאות. בגלל שבד"כ מגיעים למצב שבו צריחך לסגור את החברה, בגלל שהיא "נשרפת" בשוק. או בגלל שכל השוק "נשרף" - לדוגמה שוק ה"דוגמנות" ויחידות הנופש. קלאב הוטל עשו מכה, מכרו כמו לחמניות 50000 יחידות. אח"כ קמו 19 או 27 חברות של timeshare, בכל הארץ. חלקם הגדול ברחו עם הכסף, לא סיפקו אפילו את היחידה המסכנה וכד´. היום יש שלוש או ארבע חברות. חלקן בצמצומים, חלקן מחפשות אנשי מכירות בנרות. כמעט כל ה"כבדים" של התחום פרשו או עברו לעבוד בחו"ל. כנ"ל לגבי "דוגמנות" - אמנם יש מלא פראיירים, אבל אני מתפלא שאחרי שתביעה שהייתה נגד החברה הראשונה (לא זוכר את השם, חן תזכיר לי..), שהייתה גדולה ומפורסמת ואכלה אותה בגדול, אנשים המשיכו ליפול בפח. בכל מקרה כל הכתבות לא ממש עוזרות - רק שתדעו - בגדול זה יכול לפגוע בטווח הקצר, וגם זאת פגיעה שלאו דווקא מורגשת. היום מה שבעיקר פוגע בחברות האלה, יותר מאשר בשאר המשק, זה המצב. מצד אחד, מצב לא מצב אדם שהוא "sold", יקנה. מצד שני, אם אין לו כסף, או שהוא לחוץ בכסף, הוא לא יעשה את זה, לא משנה כמה מכרת לו. יצא לי לשבת עם אנשים שנהגו לשלם רק במזומן (סכומים גדולים) ומרגע שלא היה להם מזומן, לא רצו בשום פנים ואופן להכנס להסדרי תשלומים וכד´, זה פשוט הוריד אותם מכל הרעיון. בקיצור, זה נשמע פשוט, ואני באמת מכיר כמה אנשים שעשו מכל העסק כסף קל, אבל בתנאים של השוק של היום, בארץ, צריך להיות מאד מוכשר כדי להקים חברות כאלה, זה לא עניין של מה בכך. חלק מזה זה אגב גם "בזכות" ביהמ"ש והכנסת שמגוננים בהסטריה על אנשים טיפשים. כתוצאה מזה נפגעת באופן כללי היציבות המסחרית (לא רק של "נוכלים") והגידול בשוק, כיוון שאנשים נמנעים מאלף ואחד דברים רק מהפחד שיתבעו אותם. במדינות נורמליות, כמו אנגליה לדוגמה, חוזה זה חוזה - נגעת נסעת, ואז אנשים בסה"כ לומדים להזהר לפני שהם חותמים על כל דבר, אבל העסקים פורחים כי יודעים שמה שביכולתו של הקונה לבדוק, הוא גם באחריותו.

אדיב חן

New member
התכוונת לדיסקברי../images/Emo101.gif

מפ$חלצי דיסקברי בראשות המפ$חלץ הראשי אביב ד$תן, הם שהעלו את הונאת הדוגמנות בישראל לרמה הבאה. שוק הדוגמנות הוא שוק קל להונאה, כאשר כל מספר שנים בודדות יש דור חדש של בני נוער וכו´ וכו´. יוסי, אינך מבדיל בין חקיקה פטרנליסטית לחקיקה הנחוצה להגנת הצרכן. הגישה באנגליה הנה פשטנית מידי. שלא לדבר על הגישה שהייתה נהוגה ב1900, שהייתה חולנית. חוזה זה לא דבר קדוש. יש להתחשב בנסיבות. חוזה מושלם ובלתי "מאיים" למכירת דירה, הרי שאינו תקף אם אין דירה למכירה! כך גם חוזה ל"""דוגמנות""" כלל לא תקף, אם השירות שהוצג, לא קיים כלל. החוזה הנו סתם חוזה "no refund whatsoever" שהוחתם במצג שווא. אין קשר לפטרנליזם, במובן שאני מבין אותו. זאת הגנת הצרכן ממצגי שווא שלא היה צריך לדעת עליהם. הם מציגים זאת בצורה כה משכנעת "יש להשתתף בפרסום, ה"בוק" עולה כסף, וכו´, וכו´", שלא כולם מסוגלים לקרוא ברווחים שבין המילים. בארה"ב, הונאות עולות לציבור מאות מיליארדי (!!!) דולרים. זה פוגע בכלכלה וביציבות. שאנשים מוכרים אוויר. לא חקיקת הגנת הצרכן היא שפוגעת ביציבות. מי כמוך, יוסי, יודע את ההבדל בין puffing של מוצר אמיתי לבין מצג שווא של מוצר שלא קיים, או קיים בצורה שונה לחלוטין ממה שהוצג. יחי ההבדל ה"""קטן""".

אדיב חן

New member
מפוחלצי הדוגמנות "סטטוס" נחשפו../images/Emo101.gif

"""סוכנות""" הדוגמנות המפוחלצת, סטטוס, נחשפה בתוכניתו של אמנון לוי. מקווה שהם ייעלמו כמו גרוש & גרושה, יימח שמם, לא לפני שכל הכסף יחזור לבעליו החוקיים. רק הבעייה שנפתחו עוד 10 סוכנויות מפוחלצות. טוב שיש אנשים כמו חברי הפורום הזה שמוכנים להילחם מלחמת חורמה בפושעים אלה. לרבות יוסי99, שבדרכו (החריפה למדי
) מזכיר לכולם לא להיות יותר מידי גרידון. זיכרו; להיות דוגמן לא עולה כסף. להיות דוגמן שווה כסף.

יוסי99

New member
מצד שני

מושבעים מטמטמים בארה"ב, דואגים לכך שתביעות שונות ומשונות יפוצו בסכומי עתק (עישנת סיגריות, לא היית בטוח מה קורה, וקיבלת סרטן? 200 מיליון דולר פיצוי.. )

אדיב חן

New member
רק הערה בדבר הסיגריות../images/Emo58.gif

יימח שמם. שיפשטו רגל כולם, אמן. אנשים משלמים כדי למות לאט ובסבל. (דיסקליימר: אני אישית לא משתמש בסמים ולא מעשן, מסיבות שונות, אולם אין זה מעלה או מוריד מהערתי כדלקמן
ישנן חומרים (להבדיל משיטות עצמיות, מדיטציה/היפנוזה/lucid dreaming) הרבה יותר טובים ומועילים להגיע למצבים אחרים של התודעה (altered states of consiousness), מאשר עישון. כמובן, גם בין חומרים פסיכואקטיביים אלה יש התורמים יותר ותורמים פחות, מסוכנים יותר ומסוכנים פחות. מהי תועלת במובן הפסיכואקטיבי? תודעה אחרת בעלת משמעות, שאפשר להפיק ממנה משהו. כאן ישנם סמים רבים, מסוכנים פחות או יותר, מועילים פחות או יותר. לדוגמה: DXM, מריחואנה, פטריות-הזיה, וכו´. LSD (טהור) למשל הנו סם פסיכואקטיבי חזק מאוד אך עם זאת מן הסמים הבטוחים ביותר. ישנם חומרים מאוד אפקטיביים, אך עם זאת מאוד מסוכנים. מהי חוסר תועלת? אופוריה ריקה. crack, הרואין, קוקאין. נקלטים ישר בpleasure receptors ללא שום תועלת למצבי תודעה. לא נראה לי של"פסיכונאוטים" תצמח הרבה תועלת מסמים כאלה חוץ מה"""חוויה""". לדעתי, סמים אלה הם זבל. אלכוהול: סם מוזר מאוד, איפושהוא בין שני הקבוצות הנ"ל. במינונים קטנים, "נחמד". במינונים גדולים, קטלני. הסם היחיד שיכול להרוג אם מנסים להיגמל מיידית ללא הדרגה (במינון אלכוהוליסטי, אלכוהול משנה את הביוכימיה של הגוף). סיגריות: ז-ב-ל. חסר תועלת למצבי תודעה. חסר כל אפקט אופורי ראוי לשמו (למי שמחפש כאלה). הורס את הריאות, צובע את השיניים בצהוב, מסריח את השיער, הבגדים, הסביבה, והלשון (להתנשק עם מעשנ/ת אחרי סיגריה זה
). סרטן סרטן וסרטן. מוות כואב. מה הפואנטה של המאמר הקצר שלי על סמים, לעניינינו? חברות הסיגריות מצידי יכולים לפשוט את הרגל וללכת לעזאזל. סיגריות זה זבל.

יוסי99

New member
lsd סם בטוח????

מסכים עם כל מילה לגבי מריחואנה - בקש לתודעה וכיו"ב.. אבל להגיד ש LSD זה סם בטוח?? הוא נדבק לניורוטרנסמיטורים(או משהו בסגנון), ומעבר לפגיעה בהם עצמם, בעקבות זאת יש פלאשבקים ובעיות רבות אחרות, הנובעות מזה שיש עיוות בתאי מוח וכד´.. . חוץ מזה שהוא הורג פי עשרות מונים יותר תאי מוח ממריחואנה. ומעבר לשני אלו, שהם ברמה ה"מדעית" יותר, ישנו סיכון הרבה יותר גבוה "להשאר" , אם אתה יודע למה אני מתכוון..

אדיב חן

New member
שים לב: דגש על LSD *טהור*../images/Emo18.gif

המינון הקטלני של LSD טהור ומריחואנה הם כל כך גבוהים שאין סיכוי שבן אדם יוכל להשתמש בכמות כזאת של סם. LSD טהור בטוח פיזית; נפשית - בני אדם הנוטים להתמכרות נפשית, להבדיל מפיזית, ייתכן שאישיותם תהיה פגיעה לשינויים בעקבות השימוש בסם. המינון האפקטיבי (להבדיל מהקטלני) הנו נמוך מאוד; תזוזה קטנה למעלה ממנו תגרום לאפקטים מאוד מאוד חזקים. למיטב ידעתי LSD אינו מסיס בשומן ואינו נאגר בגוף. למיטב ידיעתי, פלשבקים נגרמים מסם אחר הקרוב לLSD. הסכנות הפוטנציאליות מLSD הן הרבה יותר נפשיות מאשר פיזיות (שימוש על מנת לברוח מהמציאות וכו´). כמובן, כל מי שרוצה להיות פסיכונאוט אחראי, ייטיב אם ילמד כמה שיותר על הסמים בהם הוא מבקש להשתמש, והסכנות הטמונות בשימוש. מלת המפתח כאן היא אחראיות.

יוסי99

New member
למיטב ידיעתי

אתה לא צודק... זה מה שאני שמעתי. חוץ מזה, ברור כי הסיכויים להשיג LSD "טהור" (או לצורך העניין כל סם אחר) הם אפסיים. ואתה מטעה בעוד משהו לדעתי.. יש הבדל בין "נזק נפשי" הנגרם ע"י מריחואנה (התמכרות "נפשית", פראנויות, וסיכוי קלוש "להשאר", פגיעה בזכרון וכד´ שמגיעים רק אחרי שימוש תכוף בקנה מידה גדול) לעומת "נזק נפשי" אשר עשוי להגרם ע"י הלוצינוגנים חזקים בהרבה כגון LSD, שבשימוש בו הסיכוי "להשאר" הוא גבוה בהרבה, וגם המצב הנפשי בעת השימוש הוא מאד בעייתי ואם לא נוקטים את כל כללי הבטיחות הדרושים יכולים להיות מאד מסוכן. לצורך העניין, לא מומלץ אבל אפשרי לנהוג שעה שעתיים אחרי עישון ג´וינט. אסור בתכלית האיסור לעשות דבר כזה אחרי "אכילת קרטון". וזה בלי קשר לנזק הנפשי הגדול יותר, ולמיטב ידיעתי גם לנזק הפיזי. מעבר לעובדה שעד כמה שידוע לי מריחואנה זה סם "מפתח תודעה" לעומת LSD שהוא "מעוות תודעה".

אדיב חן

New member
קיימת בינינו חוסר הסכמה סמנטית...../images/Emo88.gif

...למרות שאתה מעלה נקודות חשובות. ייתכן, אולם, שאתה מסוויץ´ בין LSD לבין DMT ומוטציות-DMT, שהם מסוכנים. לא התכוונתי להטעות במובן ה"נפשי". מכיוון שאני עוסק במצבי תודעה אלטרנטיביים עצמיים לחלוטין, בשבילי אפילו מריחואנה יוגדר כ"עיוות התודעה". עניין של הגדרה. אתה צודק בהבחנתך בין הלוצינוגניים טהורים למפתחי תודעה, אולם גם להלוצינוגניים יש מה לתרום לתחום.

יוסי99

New member
דוגמה מוחשית

לורך העניין, עישון מריחואנה מחדד חושים קיימים מסוימים, למשל מפתח את הדמיון, את היכולת לתקש עם אנשים, את חוש השמיעה והקצב(בצורה מדהימה) וכד´. לעומת זאת LSD יור "יש מאין" לדוגמה אפשרות לראות צבעים ש"לא קיימים" ודברים שאינם פרי הדמיון שלך, אלא פשוט פרי ההשפעה הכימית (כאמור, צבעים, צורות..) - עולם שלם שאין כל קשר בינו לבינך- למרות שנכון שההיפיס כן טענו שיש לו השפעות "מפתחות תודעה", אז יכול להיות שיש בזה משהו, מצד שני לא הייתי סומך יותר מדי על ההבחנות שלהם. בכל מקרה אני לא מתכוון להתעסק עם זה בשל הסכנות שהזכרתי, אז מן הסתם לעולם לא אדע בוודאות..

shiranl

New member
יש הרבה דברים

שלא נחשפו בתכנית אתמול כמו המעורבות של חנן גולדבלנט וקארין דונסקי בענין המפוקפק הזה

אדיב חן

New member
חנן גולדבלט../images/Emo173.gif

לא יודע מה הקשר לחלב אבל ראיתי אייקון חדש ורציתי לנסות. המומיה עדיין עובד? |מומיה| ידוע לי כי חנן גולדבלט מעביר שם קורסים. במחיר יקר פי 10 מקורסים שהוא מעביר במקום אחר. לא ידוע לי אם הוא מעורב בחברה עצמה ואם כן, עד כמה. לא ידוע לי על מעורבותה של קארין דונסקי. מידע יתקבל בברכה.

shiranl

New member
חנן עורך קורס משחק

הקורס בן 10 מפגשים בלבד, ויקר מאוד כל הקורס הוא אומר לתלמידים שמספיק 10 מפגשים וחבל סתם לשלם לאנשים שרוצים יותר כסף ומצד שני הוא מעביר קורסים של 10 חודשים לאנשים אחרים כל הקורס במשך המפגשים הוא עודד את התלמידים לנסות וללכת לאודישינים ללא קשר לסטטוס , לבדוק בעיתונים וכו´למרות שסטטוס עצמה אמורה לספק עבודה. הייתה בחורה שהייתה בסטטוס ובמקרה הייתה בדודו טופז אחרי שעשתה את הקורס והתקבלה לגלם משהו בתכנית ללא קשר לסטטוס כמובן שחנן לקח את הקרדיט לעצמו. אני לא מכירה שחקן אחד שיצא עם עבודה נורמלית. במשך הפגישה היא מדברת עם האנשים על סכומי עתק ששחקנים מקבלים .... בקיצור עבודה בעניים.

למעלה